Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lelaki Mirip Chef Selebriti Buat Aksi Lucah, 'Phone Sex' Sampai Terjelir-Jelir Lidah

9-7-2019 06:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 149

Kecoh di Twitter bila satu video lucah seorang lelaki yang didakwa seorang chef selebriti tersebar.

Umur dah 50-an tapi buat aksi terjelir-jelir lidah macam nak menjilat apa entah gayanya.

Rakaman video itu juga menyaksikan lelaki berkenaan melakukan beberapa aksi mengghairahkan menerusi perbualan rakaman video di telefon bersama seorang wanita.

Foto: Twitter
Dakwa netizen, memang seiras betul dengan chef selebriti yang mempunyai restoran terkenal di Kuala Lumpur itu.

Siap bagi hint, dia juga pernah menjadi juri dan mentor dalam program MasterChef Malaysia.

Tengok di ruangan komen, ramai yang terbeliak mata, tak sangka pula chef berkenaan boleh buat perangai begitu.

"Bapak siapa pula phone sex macam ni, adoi!"


Foto: Twitter
Tak tahulah sahih ke tidak lelaki dalam video berkenaan itu adalah chef selebriti berkenaan.

Kalau tak nak muntah, mohon jangan cari video ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 148
Komen

Previous : "Instagram Kami Bukan Free!"- Sharifah Sakinah Maki Stesen TV

Next       : Terjawab Sudah, Fizo Omar Ceraikan Mawar Dengan Talak Satu

Komen Terbaru

Quote minah_selekeh 13-7-2019 11:15 PM
Haih! Dah tua2 pun buat perangai... Kesian isteri, anak, cucu semua..

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 9-7-2019 06:11 PM
zaman sekarang nak phone sex semburit mudah kena viral. nasihat kaka guna sabun dan botol sos je k
Quote dramaking007 9-7-2019 06:13 PM
pehal banyak sgt video mcm ni? ade group khusus ke yg up video mcm ni pakai muka org glamour?lepas satu2. {:nose
Quote jalfa 9-7-2019 06:18 PM
Cep fondan ke?...x mungkin
Quote LadyCarefree 9-7-2019 06:22 PM
Xnmpak mcam chepon.
Quote azwanaliori 9-7-2019 06:23 PM
Deep fake ke
Quote KarinaKapur 9-7-2019 06:24 PM
Omg chef jo ni ke... Adoiii malunya klau betul.. Nmpak respectable betul..

a9f20-chefjo.jpg
Quote LadyCarefree 9-7-2019 06:28 PM
KarinaKapur: Omg chef jo ni ke... Adoiii malunya klau betul.. Nmpak respectable betul..  455372



Klau dia buat phone sex jd xrespectable dh ke kalau minah tu pon suke dia buat?
Quote famri7 9-7-2019 06:30 PM
Who are yus.
Quote nipskacang 9-7-2019 06:32 PM
KarinaKapur replied at 9-7-2019 06:24 PM
Omg chef jo ni ke... Adoiii malunya klau betul.. Nmpak respectable betul..

Omg euwwww
Quote CiliPadiSedap 9-7-2019 06:37 PM
takkan tengah memasak sempat phone sex?
Quote ira_sindarella 9-7-2019 06:39 PM
goshhhhhhh.. ingatkan cheff celebriti yang hari tu.. baru jer buat job ngan dia ni kt dcmall...

demmnnn.. geli aku nak berhadapan ngan dia nanti. huhuhu
Quote pearl.silver 9-7-2019 06:44 PM
Ala.. Cepwan pun selalu wat jelir2 lidah wat muka xsenonoh dlm goshop.
Quote orkidorkido 9-7-2019 06:45 PM
Tak nampak muka, tak boleh nak kata hehe
Quote mistified 9-7-2019 06:47 PM
Tak sangka kan.
Quote monsterwife 9-7-2019 06:48 PM
So apa masalahnya?dia pun ada naluri tak kira lah umur berapa pun.jadi dia tak pg merogol ke paedophiles ke.netizen tak pernah tengok agaknya ppuan Filipinos ke thais dgn laki berumur. Mesti kalau tengok terus pengsan
Quote cha-cha 9-7-2019 06:49 PM
uuu daddy..
Quote EvieWanKenobi 9-7-2019 06:50 PM
sib baik ada gambar.. ingatkan Chef Zubir..
Quote cha-cha 9-7-2019 06:50 PM
CiliPadiSedap replied at 9-7-2019 10:11 AM
zaman sekarang nak phone sex semburit mudah kena viral. nasihat kaka guna sabun dan botol sos je k

Kecik nya.. sedihhh
Quote Asdan 9-7-2019 06:54 PM

tanda umur masih panjang, masih ada kemahuan,

Lihat semua komen(149)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085214s Gzip On
To Top