Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Manis Cium Mulut," Netizen Pertikai Norman Hakim Cium Mulut Anak Perempuan..

9-7-2019 10:32 AM|Oleh: SakuraJo| Komen: 77

Pelakon Norman Hakim sememangnya dikenali sebagai seorang ayah yang manja dan penyayang. Dia kerap memeluk dan mencium anak-anaknya baik lelaki mahupun perempuan walaupun anak-anaknya sudah pun besar.


Terbaru, Norman telah memuat naik satu video di mana anak bongsunya bersama bekas isteri, Abby Abadi iaitu Danisha dilihat sedang memeluk manja Norman. Norman juga dilihat beberapa kali mencium kepala anak perempuannya itu. 




Bagaimanapun, ada netizen yang menegur Norman untuk menjaga batas antara dirinya dan anak perempuan kerana tidak manis dilihat seorang bapa mencium mulut anak gadisnya. 

Boleh bermanja tapi perlu ada batasnya kerana tidak manis pada pandangan orang..

Kredit foto : Ig Norman Hakim

Namun ramai yang menganggap ianya bukan merupakan satu kesalahan untuk ayah mencium mulut anak perempuannya selagi masih dalam batas agama. 

Kredit foto : Ig Norman Hakim

Biasalah tu, setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza. Untuk mengelakkan sebarang kontroversi sebaiknya tidak perlu dikongsi video sebegitu kepada umum walaupun niat Norman baik dan sekadar untuk berkongsi sikap manja anak perempuannya itu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 77
Komen

Previous : Yana Samsudin Kata Jangan Cium Mulut Anak - Eh! Macam Nasihat Artis Yang Itu Ke?

Next       : "Angkat Angkat Lama Lama Lambung Pulak"- Fatin Afeefa Dedah Ada Yang Offer Jadi Abang Angkatnya

Komen Terbaru

Quote anony-mous 19-8-2019 12:33 AM
aleesyasofia replied at 9-7-2019 02:21 PM
walaupun anak sekali pon kena ada batas.. iolss pon segan ok dgn ayah iolss sndri..

I dgn ayah sdri nk beriba n cium pipi pon segan sgt. Entah la sbb bkn ank manja kot

Lain-lain Komen

Quote ainashiqa 9-7-2019 10:55 AM
Berpada pada la cium anak tu
Quote Asdan 9-7-2019 11:12 AM
greeting with kiss


Quote orkidorkido 9-7-2019 11:17 AM
Kita cannot la cium mulut dengan bapak hehe ..
Orang kata kita tak open minded sebab benda ni dah jadi trend even among my friend pun ajar anak cium mulut. Takpelah, Kita salam peluk cium pipi je ..
Quote qusairy 9-7-2019 11:24 AM
norman hakim sendu ni byk gak benang dia tapi semua kisah anakkan
Quote lotionmilo 9-7-2019 11:25 AM
Betul lah tu tak manis
Quote AmandaRollins 9-7-2019 11:43 AM
Mcm incest je...xmanis la buat mcm tu..
Quote Zazashar 9-7-2019 11:49 AM
Kalau anak tu kecik lagi xpa la
Quote prettyuglybabe 9-7-2019 12:03 PM
tak urban la kalau tak cium mulut kan
Quote gadis_tulip 9-7-2019 12:06 PM
EEEE. giler ke apo. Nak kiss2 lips walaupon apak dgn anak.

Iols dah pesan awal2 kat laki ai, takmo kiss2 lips daugther yang 3 tahun tue. Even iols pon tak kiss lips daugther iols.

Jaga tingkah laku tue.
Quote rospinki 9-7-2019 12:21 PM
hmmm
norman ni obses kt anak dara sdri ke
gilo apo




Quote puteribaya 9-7-2019 12:30 PM
iols pun dah besar2 ni bagi tau batas2 ayah dan anak..ngan mak nampak ok skit..teringat masa I kat sekolah dulu..ada budak kecik 5 tahun anak jiran tp selalu datang umah, satu hari dia nak balik dia kiss mulut I..so I cakap kenapa adik kiss kakak gitu..selamba je dia jawab..semalam adik nampak Papa makan mulut mama..so adik nak rasa mulut kakak..camna rasa dia..aduyaiii terkedu aku masa tu maklumla masih virgin
Quote UVtech 9-7-2019 12:36 PM
Kalau mmg jadikan norm kissing anak kat mulut, kena juga jadikan norm utk igtkan dia yang hanya parents boleh buat mcm ni. Takut kes pedophile tapi anak confused sbb mak ayah buat benda yang sama pd dia.
Quote RatuDunia94 9-7-2019 12:42 PM
Angkut tilam kat opis pagi2 buta manis x?
Quote MatDeghem 9-7-2019 12:48 PM
Bila cium mulut ikut barat... (dgn abang Dia pun cium mulut juga ka)
Harap ilmu pelajaran pun macam org barat juga ya dik....
Quote Rogue98 9-7-2019 12:54 PM
Dah lah kejadian incest banyak sekarang. Muka anak2 pun dah mcm muka Memey bini dia. Please lah elak kan. Nanti ada pulak yg buat French kiss dgn anak....
Quote am2020 9-7-2019 01:17 PM
betul tu x elok...bagi aku jer yg cium..hah3
Quote yangsemb 9-7-2019 01:23 PM
Yelah...cam xmanis, pastu share pulak kat social media
Quote aleesyasofia 9-7-2019 02:21 PM
walaupun anak sekali pon kena ada batas.. iolss pon segan ok dgn ayah iolss sndri..
Quote RumiMenari 9-7-2019 02:26 PM
Prasan gk norman ni agak mengepak gk bile crite psl anak2..long way man...loooonnnngggg way



Bsederhanalah highlite anak2 smda artis atau org biasa..org tggu tepuk tgn ni ramai

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097947s Gzip On
To Top