Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Remaja Dan Teman Lelaki Disyaki Bunuh Abang Direman 6 Hari

8-7-2019 12:37 PM Komen: 128
Remaja berusia 14 tahun dan teman lelaki, 15, direman enam hari bagi membantu siasatan kes bunuh abangnya di Taman Glenview, Kamunting, Taiping, semalam.

Memetik BH Online, pasangan itu ditahan di rumah masing-masing, semalam dan dibawa ke Mahkamah Majistret Taiping jam 8.30 pagi tadi.

Perintah reman dikeluarkan Penolong Kanan Pendaftar, Nurul Hidayah Ismail bagi membolehkan kedua-dua suspek disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.


Foto: BH Online/Bernama

Semalam, mayat abang mangsa berusia 16 tahun dilaporkan ditemui dengan kesan kelar di leher dan kedua-dua pergelangan tangan jam 12.18 tengah hari di belakang sebuah rumah kosong bersebelahan kediamannya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Taiping, Asisten Komisioner Osman Mamat berkata, kedua-dua remaja terbabit mengaku membunuh mangsa.

Siasatan awal mendapati kejadian dipercayai berpunca akibat pergaduhan antara mangsa dengan teman lelaki adiknya selepas telefon bimbit suspek tertinggal di rumah mereka.

Difahamkan, mayat mangsa sudah dituntut ahli keluarganya sebaik bedah siasat dijalankan di Jabatan Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), Ipoh, selesai jam 10.30 malam, semalam.

Menurut sumber forensik, kematian mangsa disebabkan pendarahan berlebihan akibat tikaman di leher. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 128
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Bedah.Cun 14-7-2019 02:31 PM
Kleng ne jahatt btol

Lain-lain Komen

Quote Ismacun 7-7-2019 10:31 PM
Mak aiiii.... bdk2 skrg berani betul.. smpi bunuh2 bagai...takutnya lahaiii
Quote Foxey 7-7-2019 10:31 PM
Muda2 lagi dah membunuh. Gelap masa depan
Quote Pink_Purple 7-7-2019 10:35 PM
gamak bunuh abang sendiri..pengaruh dadah ke..bdk pompuan ni xsekolah dah ke..
Quote Mary_jane 7-7-2019 10:37 PM
Dah kenapa sampai berbunuhan dik?
Quote sarah82 7-7-2019 10:46 PM
Abg sendiri kot adik oiii.. Kes ni.. Paling kesian mak bapa la.. Anak lelaki mati.. Dan pembunuh pulak anak perempuan sendiri..walaupun abg yg mati.. Tapi mak bapa depa kehilangan 2 org anak serentak. Mcm mana la mak bapa nak terima kenyataan ni.
Quote menjad 7-7-2019 10:50 PM
Kemain berani budak2 nih...  Siap kelar2... Abg ko kot
Quote kimsa-ra 7-7-2019 10:52 PM
Sanggup bunuh abg sendiri..
Maknanya hilang dr jumaat so mayat berulat la cmtu
Quote esbok 7-7-2019 10:52 PM
Baru berapa umurnya. Gamak depa bunuh orang. Gamaknyaaaa. Ya tuhan
Quote glump 7-7-2019 10:54 PM
Kesian tul.. Kenapa yg buat report hilang tu kakak mangsa.  Adoi, kecik2 dah pandai nk membunuh atas sebab kecik.. Mmg sengal
Quote lasagnaklcc 7-7-2019 10:54 PM
Mesti mmg jenis bdk nakal. Ni kalau tunggu besar mesti lagi jahat perangai. Duduk dlm penjara diam2.
Quote Lengkong 7-7-2019 10:55 PM
Bahayanya gaduh adik beradik sampai tahap bunuh

Quote sfrnna 7-7-2019 10:59 PM
Wow. Si abang ni ada isu dgn BF adik ni. Alahai muda2 dah ke lokap..
Quote Joriah 7-7-2019 11:09 PM
can imagine keling2 carut...amma suttek fuck u...trus kena bunuh..
Quote jazaa100 7-7-2019 11:11 PM
Ingtkan kat luar negara.....kat kamunting rupanya....
Quote kechikchomel 7-7-2019 11:39 PM
Baru 14 n 15 tahun dikkkk. Separuh dari umo iolss.
Quote HannahMontana 7-7-2019 11:43 PM
CINTA ESTET KERALA KULA MOORTHY BABI SIAL BANGSAT TERNAZAK
Quote JunkMail 7-7-2019 11:49 PM
Fuh dasat pergaduhan adik badik skrg tahap kelar leher....
Quote slavehunter 7-7-2019 11:59 PM
Baca tajuk ingat kat Indo ker China ker.....sekali.....
Quote sitilu 8-7-2019 12:07 AM
anak sedara maideen

RIP

mayat mangsa tu tanam ke bakar??

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.246627s Gzip On
To Top