Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Saman Bekas Suami, Malu Dituduh Kemaluan Bau Ikan Masin

Oleh: Saiful|5-7-2019 11:39 AM Komen: 295

Habis jatuh maruah seorang wanita apabila diaibkan lelaki yang pernah menjadi sebahagian hidupnya.

Fairuz A Rafiq, seorang pelakon Indonesia dimalukan bekas suaminya, Galih Ginanjir apabila dia mendedahkan rahsia dalam selimut. 

Galih, menerusi satu temu bual oleh seorang hos TV, Rey Utami mendedahkan hubungan seks di antara mereka hanya bertahan 15 minit sahaja.


Galih, Fairuz dan anak mereka. Foto: Fimela.com

Tak cukup dengan itu Galih mendakwa kemaluan Fairuz berbau seperti ikan masin.

Malu dan berang dengan tuduhan terbabit, Fairuz bertindak membuat laporan polis dan kini Galih bakal berdepan dengan hukuman penjara maksimum enam tahun.


Fairuz dan Sonny

Seluruh keluarga Fairuz serta suaminya yang sekarang, Sonny Septian bertegas mahukan keadilan buatnya.

Sebelum ini Galih dan Fairuz pernah berkahwin pada tahun 2011 namun bercerai dua tahun kemudian.

Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 295
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote anilanil 10-7-2019 11:08 PM
Mamat ni sengkek sgt kot nak belikan sumber ayu kat bini dia dulu..Dah tahu bau ikan masin usaha la beli feminine cleanser, pad kecik, stok spender 100% cotton dgn yogurt kat bini. 15minit pon masalah. Dah ko pancut awal, takde foreplay, body pon tak sedap nak lama2 watpe?

Lain-lain Komen

Quote matchstick 5-7-2019 11:48 AM
Kurang ajar pnya jantan.. Saman smpi tinggal spenda je
Quote annabellaruz2 5-7-2019 11:49 AM
APPOOOOO!!
Jilaker punya jantan!
sapa yg bertahan 15 mnt tuh?
Entah2 dia yg pancut awal, nak salahkan isteri pulak!
klu poen bini ko bau ikan masin, ko usaha lah belikan produk utk wangikan poen bini kau!
kat indonesia kan bersepah jamu dan produk kewanitaan!

geram plak aku baca citer syial mcm ni !
Quote baghal_bortuqal 5-7-2019 11:50 AM
hahahahaha adoiii gila babi



btw... perempuan ni anak legendary dangdut singer a. rafiq kah?
Quote c===8 5-7-2019 11:50 AM
bau ikan masin la yg buat tambah selera makan
Quote prettyuglybabe 5-7-2019 11:53 AM
hahahaha.. geli hati aku ikan masin...
untuk menambah pengetahuan, apa punca bau ikan masin tu?
kena infection ke?
so kena makan ubat ke cam mana?
Quote baghal_bortuqal 5-7-2019 11:55 AM
c===8 replied at 5-7-2019 11:50 AM
bau ikan masin la yg buat tambah selera makan

tapi bau ikan masin dgn makan apam tak kena... potong....
Quote sitilu 5-7-2019 11:57 AM
prettyuglybabe replied at 5-7-2019 11:53 AM
hahahaha.. geli hati aku ikan masin...
untuk menambah pengetahuan, apa punca bau ikan masin tu?
ke ...

busuk lagi pangai pekerja cam kau pagi ke petang kat opis asik main forum cukup bulan makan gaji tak jelas


Quote chicozinn 5-7-2019 11:57 AM
aduhai, aku tergelak besor kat ofis ni haa baca caption bau ikan masin tu..yg cikki pn b4 nak main tu pastikan la pkai pencuci pek..btw aku pn ingat nak beli sbab da hbis da ni..aku bese pkai cosmoderm manjakani lgi2 time peot nih..
Quote c===8 5-7-2019 12:01 PM
baghal_bortuqal replied at 5-7-2019 11:55 AM
tapi bau ikan masin dgn makan apam tak kena... potong....

lepas ni nampak ikan masin sure teringat apam artis indon

kahkahkah
Quote puteribaya 5-7-2019 12:07 PM
c===8 replied at 5-7-2019 11:50 AM
bau ikan masin la yg buat tambah selera makan

hahaha..i loike..komen yg rare
Quote Suchi 5-7-2019 12:09 PM
Dahla bagi tau dlm talkshow secara public, teruknya laaah hai selayaknya kena jail.
Bila dh taksuka semua menda jadi busuk time suka taik pun ko sanggup makan
Quote Suchi 5-7-2019 12:10 PM
chicozinn replied at 5-7-2019 11:57 AM
aduhai, aku tergelak besor kat ofis ni haa baca caption bau ikan masin tu..yg cikki pn b4 nak main t ...

Setahu iols doktor cakap tak perlu pun pencuci semua tu.
Quote c===8 5-7-2019 12:12 PM
puteribaya replied at 5-7-2019 12:07 PM
hahaha..i loike..komen yg rare

komen saya tidak lah bermaksud saya fetish apam bau ikan masin

hihi
Quote puteribaya 5-7-2019 12:12 PM
annabellaruz2 replied at 5-7-2019 11:49 AM
APPOOOOO!!
Jilaker punya jantan!
sapa yg bertahan 15 mnt tuh?

jantan mmg gitu..ckp x serupa bikin..aku ada sorg kawan sembang gahh sgt..dia kata dah tido ngan banyak bangsa..yg paling dia x suka ngan cainis..bau hanyir ikan sadin katanya..aku tanya abis tu hanyir sadin tapi ko belasah jugak ye..dia kata..aku bukan takat belasah..aku jilat abis sbb aku tengah onzz..siottt je..nyesal aku sembang
Quote chicozinn 5-7-2019 12:12 PM
Suchi replied at 5-7-2019 12:10 PM
Setahu iols doktor cakap tak perlu pun pencuci semua tu.

tapi tu la meollss mmg rengsa kalu xbsuh..paling xpun meolllss pkai air sireh jahhh..
Quote sitilu 5-7-2019 12:14 PM
chicozinn replied at 5-7-2019 11:57 AM
aduhai, aku tergelak besor kat ofis ni haa baca caption bau ikan masin tu..yg cikki pn b4 nak main t ...

kat opis bukan tempat main forum

kerja tu biar amanah sikit, jgn makan gaji buta tak halal


Quote puteribaya 5-7-2019 12:16 PM
Suchi replied at 5-7-2019 12:10 PM
Setahu iols doktor cakap tak perlu pun pencuci semua tu.

yaa dia ada nature smell..pencuci2 ni la yg bagi infection..basuh bersih2 dan make sure tempat tu selalu dry..seluar dalam tukar 2 kali sehari,,(bukan 2 hari sekali)..pakai liner kalu perlu..kalu berpeluh lebih kerap..tang bau tu dia ada bau khas yg x kan boleh hilang..dan bukan ke bau khas tu menaikan kan napsu lelaki,,kalu lelaki sejati laa..kalu acah2 lelaki,,tu yg datang mcm2 bau tu..
Quote Maideen. 5-7-2019 12:18 PM
Hahahaha.......sepatutnya YB Mohamed "121" Sabu didalam phone sex bersama isteri kawan nya (waktu itu) itu berkata:

"Salameleykom Mah.....Bau ikan masin muka abang Mah" dan bukan seperti yang di katakannya seperti dalam audio sexnya yang tular tempoh hari......
Quote puteribaya 5-7-2019 12:18 PM
c===8 replied at 5-7-2019 12:12 PM
komen saya tidak lah bermaksud saya fetish apam bau ikan masin

hihi

dan saya pun x kata awak ada apam..

Lihat semua komen(295)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.177234s Gzip On
To Top