Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Remy Ishak Dah Ada Pengganti, Siapa Model Tu?

4-7-2019 05:40 PM|Oleh: Saiful| Komen: 69

Dah putus tunang takkanlah sampai sekarang belum ada pengganti, kan?

Orang kacak macam Remy Ishak ni takkanlah tak ada yang cuba nak pikat.



Rupa-rupanya, ada yang mendakwa Remy sekrang sedang hangat bercinta dengan seorang model.

Siap mengaku lagi dia dah mengenali wanita tersebut lima tahun lepas sebelum bertunang.



Lagi pun solo, siapa yang nak halang Remy berkenalan dengan mana-mana perempuan.

"Itu kawan lama yang saya kenal sebelum saya mengenali bekas tunang lagi. Hubungan kami pun sekadar kawan.


Foto: IG

"Mungkin kisah ini tiba-tiba timbul bila ada peminat yang terlalu mahukan saya dan Mira Filzah bersama seperti lakonan kami dalam drama.

"Jadi, mereka tidak senang apabila ada individu lain yang rapat dengan saya selain Mira.

"Tak bolehlah begitu sebab saya manusia biasa dan saya berhak kenal dengan sesiapa sahaja," katanya kepada Astro Gempak.



Bagaimanapun, Remy kata dia tak suka kalau wanita itu dituduh sebagai punca dia putus tunang.

"Tak elok lemparkan tuduhan macam-macam pada kawan saya.

"Saya sebenarnya kasihankan mereka sebab pelbagai perkara tak manis timbul padahal ia tidak membabitkan sesiapa pun.



"Punca saya dan bekas tunang putus sebab keputusan kami sendiri.

"Jadi, saya harap hentikan spekulasi ini sebab ia akan mengundang fitnah dan kesannya tidak baik untuk semua pihak."

Doa sahajalah yang baik-baik. Dah lama teringin nak tengok Remy bersanding. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 69
Komen

Previous : Wanita Serah Diri, Janji Bayar Balik Secara Ansuran RM200

Next       : "Dia Insan Berjiwa Besar" - Bella Tenang Layan Komen Aliff Aziz Ketika Insta Live

Komen Terbaru

Quote Farahsukardi 24-7-2019 03:56 PM
Hencem ke dpn2 uols?

Lain-lain Komen

Quote lolipopbiru 4-7-2019 05:46 PM
remy ni umur sebenarnya berapa?kenapa macam dah tua uban pun dah banyak tumbuh (bedasarkan gambar gambar kat atas tu)
Quote ilacantik 4-7-2019 05:59 PM
Dia ni kalau dalam still photo, nampak lah jenis tall, dark and handsome.  Tapi kalau dalam TV, terserlah aura kebanglaan nya.
Quote cmf_premierleag 4-7-2019 06:07 PM
lolipopbiru replied at 4-7-2019 05:46 PM
remy ni umur sebenarnya berapa?kenapa macam dah tua uban pun dah banyak tumbuh (bedasarkan gambar ga ...

dia lahir thn 82 x silap
Quote cmf_premierleag 4-7-2019 06:07 PM
sooo????? kawen je le.bajet2 saham ko tinggi ke apa?
lelama menyampah dgn RI nih
Quote fefeeling 4-7-2019 06:16 PM
ilacantik replied at 4-7-2019 05:59 PM
Dia ni kalau dalam still photo, nampak lah jenis tall, dark and handsome.  Tapi kalau dalam TV, ters ...

Eh dia Kalau jumpa depan2 memang ada aura tasty tau... bercakap dgn dia pun dia ok one, xde bajet2 pelakon fofuler ke apa. That time dia bawak 4x4 pick up truck dia lg la merembes hahahaha
Quote munchkin 4-7-2019 06:21 PM
So mira syok sendiri ke cam mana?
Quote akirachan 4-7-2019 06:35 PM
Knpa i geli tgk gambar pakai singlet itam tu
Quote menjad 4-7-2019 06:43 PM
Semakin tua semakin x hensem... sekian hipotesis den
Quote ekselen 4-7-2019 06:55 PM
akirachan replied at 4-7-2019 06:35 PM
Knpa i geli tgk gambar pakai singlet itam tu

Kan?i pun nk ckp menda yg sama...cam hmmmmmmmmmm
Quote simatakucing 4-7-2019 07:05 PM
Dah sah mira dengan zizan.di kontrol lagi dek zizan tuh hahai..
Quote misc 4-7-2019 07:09 PM
muka dia ni sejenis yg membosankan.
Quote Ritacomels 4-7-2019 07:17 PM
akirachan replied at 4-7-2019 06:35 PM
Knpa i geli tgk gambar pakai singlet itam tu

Mmg geli..yg lagi geli bila tgk fans dia upload vid dia pakai singlet itam n legging tgh photoshoot tu,terserlah body pendeks n kudut hahhaha
Quote Kurex 4-7-2019 07:18 PM
Semoga dapat baring atas dada abang remy
Quote limaubali007 4-7-2019 07:22 PM
Dah kenal si pipah lima tahun lepas?? Really??  Apa2 jala Remy oiii..
Quote tuberoses 4-7-2019 07:23 PM
lolipopbiru replied at 4-7-2019 05:46 PM
remy ni umur sebenarnya berapa?kenapa macam dah tua uban pun dah banyak tumbuh (bedasarkan gambar ga ...

rasanya uban bukan sebab tua tu...mungkin faktor makanan / genetik/lifestye /rambut rosak kot... sebab pernah jumpe org2 muda ada uban. budak skolah pun ada
kalo tnyr mak2 dia jawab "..bnyk makan aji la tuu...."
Quote YomiuriLandMae 4-7-2019 07:42 PM
tapi ramai kawan2 iols ckp dorg rembes dgn dia ni.. hensem melayu katanyaahhh..
Quote melnanzz 4-7-2019 07:52 PM
Adakah statement Remy tersebut bermaksud Mira telah di "friendzone" kan? Huhu....

baideway, gambar pertama Remy tu sangat rembes wei.... drooling babe!....
Quote melnanzz 4-7-2019 07:53 PM
Boleh tak sapa2 tolong CSI kan sapa dia gerangan model yang Remy maksudkan tu?
Quote AkuMark 4-7-2019 08:10 PM
fefeeling replied at 4-7-2019 06:16 PM
Eh dia Kalau jumpa depan2 memang ada aura tasty tau... bercakap dgn dia pun dia ok one, xde bajet2 ...

Haah penah jumpa depan2.

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.833396s Gzip On
To Top