Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Liyana Jasmay Buat Hal, Dah Janji Tapi Tak Datang?

3-7-2019 12:53 PM|Oleh: Saiful| Komen: 59

Foto: IG
Liyana Jasmay buat hal?

Baru-baru ini dia dikatakan tidak muncul dalam majlis perasmian yang membabitkan sebuah syarikat pengurusan pelancongan.


Tak pasti pula apa puncanya tapi menurut Utusan Online pihak penganjur dah banyak kali menghubunginya.

Dulu setuju nak hadir sebagai artis jemputan tapi bila tiba harinya pelakon ini kata tak dapat datang.

"I dont feel like going to," katanya!


Kalau betul Liyana kata begitu memang kedengaran agak kasar juga kan?

Kesian pula dengan penganjur yang dah buat bermacam-macam persiapan.

Mungkin ada sebab disebaliknya. Harap Liyana boleh beri penjelasanlah ya? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 59
Komen

Previous : Intan Ladyana Tidak Kisah Dipanggil "Andartu"

Next       : 'Burung Kembali Berterbangan', Gambar Lucah Mirip Ikmal Amry Tersebar

Komen Terbaru

Quote binipopeye 8-7-2019 02:51 PM
dahi dah separuh kepala mcm abg botak... masih jgk bertudung senget2

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 3-7-2019 01:09 PM
takde token kot.... tu yg nak tak nak tuh...
cuba up kan sikit token tu...
Quote kiah_karok 3-7-2019 01:14 PM
Xde payment kot.. dah mcm bibik2 amah dah bila LJ berturban..hehe
Quote Izaabelle 3-7-2019 02:04 PM
Cuba kau bagi dia set percutian ke mana mana mesti dia feel like coming!
Quote Mleeen82 3-7-2019 02:24 PM
...dia terlupa kot
Quote mixed 3-7-2019 02:27 PM
x bagi package pg landon kah
klu yg tu sheol dpt lps subuh dah sampai
Quote MissVixen 3-7-2019 02:35 PM
I dont feel like going... Rupa dah gaya bibik...perangai pun dah lebih kurang. Kurang ajar beno alasannya. Tak nak pergi cakap je la elok2.
Quote Mooverine 3-7-2019 02:37 PM
{:dot eksyen la pompuan ni. Dia ni kan ygdulu tu mengamuk rimas trip2 famous sangat kat Sabah .. org Sabah semua sibuk nak bergambar dgn dia dan suami. Tambirang hahahha
Quote hyie 3-7-2019 02:38 PM
sesapa tolong tarikkan turban sheols tu plis...rimas plak meols menengoknya
Quote puanbintang 3-7-2019 03:00 PM
kereknya alasan dia bagi....
Quote kikiharris 3-7-2019 03:03 PM
Pegi beach tapi siap baju berlapis lapis.. Apo la ko punya fashion sense ni
Quote Bee_hwa 3-7-2019 03:15 PM
Kenapa muka si liyana ni selaluuuu mcm xmndiii
Quote abangadek 3-7-2019 03:23 PM
tak silap i la ceera noh dulu kemain idola kt LJ ni muka cam tak mandi mata segan2 nak buka camni pun nak idola lol lol lol
Quote Atata 3-7-2019 03:28 PM
MissVixen replied at 3-7-2019 02:35 PM
I dont feel like going... Rupa dah gaya bibik...perangai pun dah lebih kurang. Kurang ajar beno alas ...

Dia mmg sejenis diva dari dulu2. Maybe sebab anak org ada-ada
Quote mieymiey 3-7-2019 03:40 PM
Taiknya kalau dah janji nak pergi tetiba 'I dont feel like going to'
Quote VitchyPinkVitch 3-7-2019 04:02 PM
kekwatnya statement
Quote Ferr_Remy 3-7-2019 04:07 PM
Da la suam2 kuku. Bajet A list lagi ke hahaha. Muka pun cam bibik.
Quote Jajabeans 3-7-2019 04:08 PM
kikiharris replied at 3-7-2019 03:03 PM
Pegi beach tapi siap baju berlapis lapis.. Apo la ko punya fashion sense ni

Mungkin dia pegi pantai kt ostolia pd musim sejuk. Kalau p pntai kt mesia pakai jaket bebulu mmg buang tebiat
Quote namieamuro 3-7-2019 04:11 PM
gambar tudung kuning tu knp isi dalam pun terkebelakang..kwn die lisa maken menutup..yg ni mcm nk maken tersingkap ke blkg
Quote MissVixen 3-7-2019 04:15 PM
Atata replied at 3-7-2019 03:28 PM
Dia mmg sejenis diva dari dulu2. Maybe sebab anak org ada-ada

Kalau muka lawa atau ada bakat berlakon nak berlagak diva takde la menyampah sangat. Ini muka macam bibik dari papua... Bakat takde. Harapkan have2 je.

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127879s Gzip On
To Top