Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Mama Kena Tetak Berkali-Kali.." Gadis Ini Kongsi Pengalaman Ibu Dibunuh Depan Mata

Oleh: intan|3-7-2019 11:18 AM Komen: 31
Anda pasti mempunyai kisah sedih yang terkesan di hati anda sepanjang hayat. Menurut gadis ini, pengalaman menyaksikan ibunya dibunuh di hadapan mata beliau sendiri benar-benar memberi kesan yang sangat mendalam dalam kehidupannya.

Melihat mayat yang terbaring pun sudah mengerikan, apatah lagi melihat sendiri ibu sendiri dibunuh dan mati akibat ditetak berulang kali. Kisah menyayat hati yang berlaku pada tahun 2004 itu masih lagi segar di ingatan saudari loveianna di twitter. Beliau telah berkongsi pengalaman itu di laman sosial dan telah mendapat perhatian netizen.

Mama sempat pesan suruh jaga adik...

Terdengar suara mak menjerit dari bilik mandi

Nampak mama kena tetak banyak kali di leher

Mama pesan jaga adik..

Penat naik turun mahkamah bagi keterangan


Walaupun mengakui sudah hilang trauma dengan kejadian tersebut kerana sudah 15 tahun peristiwa itu berlaku,Loveianna sempat berpesan supaya sentiasa menghargai ibu bapa yang masih ada. Sesungguhnya, kasih sayang ibu-bapa itu tiada berbelah bahagi untuk anak-anak tercinta. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
5
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Simunggu 8-7-2019 07:45 AM
Edited by Simunggu at 8-7-2019 07:47 AM

PATI punya kerja??? cilaka punya PATI...bagus sabah merdeka dari malaysia kalau masalah PATI tak boleh settle sekarang..ingat PH/Warisan tegas dalam menangai masalah PATI tapi nampaknya lagi teruk dari BN...parti PATI katakan...

Lain-lain Komen

Quote ANTUGIGI 3-7-2019 11:26 AM



sedih
Quote nazzse 3-7-2019 11:29 AM
Allahu...semoga awak ok dik {:cryrun{:cryrun
Quote armin 3-7-2019 11:31 AM
Wartawan cari ni dah mintak izin ke ceduk cerita org? Tak psl2 kena saman nanti kang
Quote ell768 3-7-2019 11:37 AM
adussss...sebak hati aku baca citer ni...boleh rasa mcmana sedihnya budak tu time tu..
Quote RatuDunia94 3-7-2019 11:39 AM
Cerita ummah twitter boleh caya ke?
Quote sarahmirza 3-7-2019 11:40 AM
Sedihnya....
Menyeramkan juga
Quote haryatie 3-7-2019 11:42 AM
Ya Allah..sedih nya
setan tu aman2 ke hidup nya
Quote LostStar 3-7-2019 11:45 AM
sedihnya... meremang baca.. sah 1 peristiwa yang tak akan d lupakan sampai mati..
Quote ninjago 3-7-2019 11:51 AM
ya Allah... kuat betul bdk nie boleh share cam tak de apa je.. tapi dalam hati dia Tuhan je yg tahu. bukan calang2 pengalaman hidup nie
Quote johan-adx 3-7-2019 11:52 AM
meninggal biasa pun sedih..apatah lg dlm keadaan cmtu..msti trauma anak2 dia yg tgk
Quote whadda 3-7-2019 11:54 AM
cerita cedok dari twitter pon boleh jadi isu semasa
Quote rhea85 3-7-2019 12:54 PM
sedihnya....tak dapat imagine trauma tu
Quote miszclassique 3-7-2019 01:11 PM
Takde liputan masuk suratkhabar ke dulu? Sebab macam susah sikit nak percaya twitter ni
Quote shernazz 3-7-2019 01:25 PM
Dah kena tetak kat leher mcmana boleh pesan?
Ke mama dia pesan sebelum mandi tu ?
Quote rosasen 3-7-2019 02:29 PM
masuk siakapkeli jgk...btw, ada masuk news tak dulu2?
Quote chicozinn 3-7-2019 02:36 PM
RatuDunia94 replied at 3-7-2019 11:39 AM
Cerita ummah twitter boleh caya ke?

kalu xcayer moh kte beramei-ramei google berita tahun tu..kalu xde kira tipu ler
Quote chicozinn 3-7-2019 02:41 PM
hokey, aku da google taip kes bunuh di minintod sabah 2004, kes bunuh sabah 2004 lgsung xde..kalu xbtul mmg choi la sgat..kaki tgok dvd budak ni..uhuk3
Quote diss69 3-7-2019 04:23 PM
Kalau betul, semoga ank ini dh hilang trauma..
Quote leylapple 3-7-2019 04:35 PM
xde berita pun pasal kena bunuh depan anak2 masa nak ke tandas...

another missy hasanah nie...

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.204603s Gzip On
To Top