Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Norman Throwback Kisah Sambut Marissa Dania Dalam Kereta Sempena Hari Lahir..

3-7-2019 05:27 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 68

Anak perempuan sulung Abby Abadi dan Norman Hakim, Marissa Dania ini memang menjadi sebutan ramai orang kerana kecantikannya.

Tak sangka, pejam celik sudah umur anak gadis ini telah menginjak 14 tahun.

Baru-baru ini, Norman Hakim ada menitipkan ucapan hari jadi yang sangat menyentuh hati kepada Marissa di laman Instagramnya.


Dengan entri ini, Norman mengimbau kembali peristiwa dia menyambut kelahiran Marissa di dalam kereta kerana tidak sempat sampai ke klinik.

Kalau yang tak tahu kisah ini, pada ketika itu Abby menyangka ia adalah sakit perut biasa tapi baru sahaja keluar dari perkarangan rumah sejauh 500 meter tiba-tiba Abby telah menjerit mengatakan bahawa kepala bayi sudah keluar.

Norman apa lagi terus memberhentikan kereta di bahu jalan di Ukays Perdana bagi menyambut anak keduanya itu.

Kredit foto: Blog
Yang kelakarnya, setelah bersalin dan dalam perjalanan ke klinik, mereka berdua asyik tergelak kerana tak sangka perkara sebegini boleh berlaku dan menjadi pengalaman manis bagi mereka sekeluarga.

Netizen yang membaca ucapan hari jadi Norman kepada Marissa ini turut mengimbau kenangan apabila mereka terbaca cerita itu di dalam berita ketika kejadian itu berlaku.
Kredit foto: Instagram
Tak kurang juga yang meninggalkan ucapan selamat hari jadi kepada Marissa selain memuji kecantikan anak gadis itu.

Abby Abadi dan Norman Hakim sememangnya patut bersyukur kerana walaupun mengalami kesukaran ketika melahirkan Marissa tetapi dia kini telah membesar menjadi gadis yang cantik dan pandai. - CARI 



Kredit foto: Instagram


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 68
Komen

Previous : "Suami Ditarik, Allah Ganti Dengan Yang Lebih Baik"- Bekas Isteri PU Abu Dedah Wajah Bayinya

Next       : "Maaf, Saya Tak Pernah Muflis" - Shaheizy Sam Tak Pernah Ambil Tahu Pasal Bitcoin!

Komen Terbaru

Quote awanysss 9-7-2019 10:04 AM
cantik sgt dia.. mix muka parents..

Lain-lain Komen

Quote msdummy.2018 3-7-2019 05:31 PM
mmg lawa lah ank depa nieee
Quote iminidin 3-7-2019 05:36 PM
Cantik anak depa noh...
Quote Boomibulat 3-7-2019 05:42 PM
Nk jd menantu kau blh bapakkk?
Quote azwanaliori 3-7-2019 05:45 PM
Adik2 Marisa yg x lawa mesti terasa pressure
Quote EvieWanKenobi 3-7-2019 05:48 PM
Boomibulat replied at 3-7-2019 05:42 PM
Nk jd menantu kau blh bapakkk?

baca ni:-  syarat jadi menantu bapak
Quote Boomibulat 3-7-2019 05:51 PM
EvieWanKenobi replied at 3-7-2019 05:48 PM
baca ni:-  syarat jadi menantu bapak

Alhamdulillah...syarat tu mmg dh lama di amalkn.hehe
Quote Zazashar 3-7-2019 05:51 PM
Cantik mcm mak dia muda2 dulu
Quote c===8 3-7-2019 06:25 PM
Ada chan jd heroin rebutan producer2
Quote dineo 3-7-2019 06:33 PM
klu beranak macam ni, place of birth dlm surat beranak dlm kereta kah ?
Quote DeeHanania 3-7-2019 06:51 PM
Cantik mcm Mama yer Abby
Quote ikanmasin 3-7-2019 07:00 PM
comel2 anak dara abby..
Quote Acikgomen 3-7-2019 07:01 PM
Boomibulat replied at 3-7-2019 05:42 PM
Nk jd menantu kau blh bapakkk?

Haloooooo anak Norman ni bakal menantu acik yach
Chuols ngorat fatin afifah sudehhh
Quote nipskacang 3-7-2019 07:02 PM
Cantek btol budak ni
Quote fuyupoktek 3-7-2019 07:16 PM
Tau lah ko lawa dik tp xyah senyum semeweh sgtl ah... Abbby pon xpadan ng pongpang tutup aurat gitu gini dok tayang anak
Quote matjerk 3-7-2019 07:21 PM
Jadinya dlm surat beranak tulih beranak kat mana?
Quote umbut 3-7-2019 07:22 PM
Abby pun cantikkk.. Waktu elite dulu cun..
Quote fezy 3-7-2019 08:28 PM
Boomibulat replied at 3-7-2019 05:42 PM
Nk jd menantu kau blh bapakkk?

mmg marisa ni cantik. tp ayat ko ni yg x cantik.
ko sedar tak dak ni baru 14tahun?

#paedophiledetected
Quote Bee_hwa 3-7-2019 08:29 PM
Cantik si marissa ni..elok terletak je muka
Quote Sham143 3-7-2019 08:34 PM
Bagus Norman Hakim ni..Rupanya dia seorang bapa yg penyayang..

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130998s Gzip On
To Top