Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ada Yang Sanggup Pakai 'Kacukan' Kasut Tumit Tinggi Dan Kasut Sukan Ini?

3-7-2019 10:40 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 18

Trend fesyen kadang-kadang pelik dan tidak masuk dek akal, macam-macam dah keluar dan berderetlah wanita (atau lelaki) yang mencubanya. 

Terbaru, seorang pereka fesyen dari London, Ancuta Sarca mengeluarkan koleksi kasut tumit tinggi yang digabungkan dengan kasut sukan. 


TREND TERBARU, ADA BERANI
FOTO: INSTAGRAM

Pelik kan idea ini? Tapi, tapi tak boleh nak kata apa juga sebab orang yang suka berfesyen memang pelik dan luar biasa sikit cita rasanya. 

Ancuta dikatakan mendapat idea ini apabila menyedari dia memiliki terlalu banyak kasut sukan lama dan tidak dipakai. Jadi, daripada dibuang, baik dikitar semula dan digabungkan dengan kasut tumit tinggi. 


ADA BERANI PAKAI?
FOTO: INSTAGRAM

Difahamkan, dia mengambil masa empat bulan untuk menghasilkan koleksi ini khas untuk musim panas di Eropah sekarang. 

Agak-agaknya, ada wanita Malaysia sanggup pakai ke? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 18
Komen

Previous : Wanita 'Travel' Tanpa Mahram, Apa Hukumnya?

Next       : Pro Wrestler Berhijab Pertama Di Dunia, Pheonix Rupanya Dari Malaysia!

Komen Terbaru

Quote ssah15 9-7-2019 04:51 PM
Saya suka kasut ini. Ia menjadikan anda berbeza semasa pesta dan majlis besar jadi akan mencadangkan bagaimana saya boleh membelinya dari charles and keith.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 3-7-2019 10:48 AM
bukan masalah sanggup pakai ke tak..
masalahnya kasut tu pelik dan tak cantik..
Quote Mfzg89 3-7-2019 11:07 AM
Nelopa sanggup..
Quote bellaamsar 3-7-2019 11:27 AM
Teringat cerita gol & gincu puteri nk main futsal pun berfesyen, pakai heels
Quote Nurul8001 3-7-2019 11:30 AM
Kalau macam ni, cantik tak?

Screenshot_20190703_112740.jpg
Quote Boomibulat 3-7-2019 11:39 AM
Klu model yg pakai ape2 pn cntik..x pakai ape2 pn cntk
Quote Nurul8001 3-7-2019 11:40 AM
Lagi
Screenshot_20190703_113625.jpg
Quote whadda 3-7-2019 11:41 AM
ni che ta suke la kot.. janji tinggi
Quote Kurex 3-7-2019 11:43 AM
Pelik.. Utk fesyen show boleh la...
Quote RatuDunia94 3-7-2019 11:49 AM
Cantik juga sebenarnya.. cuma kena sesuaikan tempat dan pakaian.. kalau pakai baju kurun mmg so x sesuai lah..
Quote Artemesiaa 3-7-2019 12:32 PM
Hanya sesuai mengikut tempat dan masa bukan untuk harian
Quote ikanmasin 3-7-2019 01:08 PM
tak lawa pun..pelik ada lah
Quote puanbintang 3-7-2019 03:09 PM
nampak macam pelik je..
Quote CikB 3-7-2019 04:39 PM
mesti ada yg suka mcm ni
Quote natrahn 3-7-2019 05:17 PM
kasut pun ada masalah split identity sekarang ni hihi
Quote kokonutkandy 5-7-2019 12:51 AM
Huduh sungguh
Quote nono86 6-7-2019 04:26 PM
Nurul8001 replied at 3-7-2019 11:30 AM
Kalau macam ni, cantik tak?

Cantik.. Hah kat atas tu huduih sgt.. Tp manusia ni taste berbeza2. Ahaks
Quote Foxey 6-7-2019 06:51 PM
Tak minat dan takmo pakai kasut camni
Quote ssah15 9-7-2019 04:51 PM
Saya suka kasut ini. Ia menjadikan anda berbeza semasa pesta dan majlis besar jadi akan mencadangkan bagaimana saya boleh membelinya dari charles and keith.

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.094251s Gzip On
    To Top