Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Saya Order McD je, Awak Bagi Hati Sekali" - Rider Foodpanda Ini Digoda Customer Sendiri. Lucu!

Oleh: Mat|2-7-2019 11:26 AM Komen: 23
Kebiasaannya, kita akan melihat isu pemandu Grab ataupun penghantar barang yang mengganggu pelanggan mereka dengan menghubungi nombor pelanggan yang diminati. 

Perkara ini salah dan melanggar etika yang ditetapkan oleh mana-mana syarikat kerana data pelanggan adalah privasi dan perlu dihormati. 


Namun, lain pula yang terjadi kepada penghantar makanan Foodpanda ini, pelanggan yang mengorat pekerja!

"Saya order McD je, awak bagi hati sekali".


Tweet penghantar makanan Foodpanda ini mendapat reaksi netizen yang rata-rata terhibur dan berjenaka mahu mendaftar sebagai pekerja Foodpanda.


Buat korang yang masih single tu, cubalah daftar sebagai rider Foodpanda. Mana tahu jodoh korang di situ! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote cikdonat8 8-7-2019 11:22 AM
hyie replied at 7-7-2019 09:29 PM
kena install app foodpanda uols, kaler pink, logo dia macam yang dalam gamba kat atas tu..lepas tu ...

uollss..
iolls selamat dah order thru foodpanda jumaat lepas..
hahaha..

punyela senang kan..
rumah iolls tingkat 3 pon, dia naik..


Lain-lain Komen

Quote tagas 2-7-2019 11:40 AM
stok birah2 tumblr nih
Quote vee_zara 2-7-2019 11:41 AM
Bini2 or aweks pekerja food panda msti suh diorang berenti.. takut laki or bf kena ngurat. Haha..
I dah beratus kali order food panda tak pernah terfikir pun nak kontek balik..
Quote Boomibulat 2-7-2019 11:52 AM
vee_zara replied at 2-7-2019 11:41 AM
Bini2 or aweks pekerja food panda msti suh diorang berenti.. takut laki or bf kena ngurat. Haha..
I ...

Mgkn blm jpa taste u lg..haha
Quote AbukRokok 2-7-2019 12:03 PM
ensem sgt ke
Quote UMMI_MAI 2-7-2019 12:14 PM
hahah... dulu sya pernah dapat note dari slip pos laju tu nak berkenalan. dia siap letak no phone dia... hahahha
Quote RatuDunia94 2-7-2019 12:25 PM
Iols kalau budak delivery helok2 iols ajak msuk rumah kopi2..


Quote ezacbee 2-7-2019 12:49 PM
Kalau aku bagi duit kopi
Quote tajmahal 2-7-2019 12:52 PM
masa iols keje part time mc d, ada yang tinggalkan no phone kat tisu. sempat lah juga merendek kejap sblm putus. haha
Quote prettyuglybabe 2-7-2019 01:23 PM
zaman viral ni hati-hati la sebelum nak buat apa-apa..
kena pulak batak viral perasan handsome/lawa..
Quote cikdonat8 2-7-2019 01:45 PM
eceh kemaen la hai..

tapi sekarang memang bersepah rider foodpanda..

aku ni dari hari tu nak google camne nak order guna foodpanda ni tak tergugel2
Quote awanysss 2-7-2019 01:59 PM
berani yee semua.. io;s sekali je pernah order foodpanda, itu pun foreigner yg deliver..
Quote emmet_23 2-7-2019 02:01 PM
vee_zara replied at 2-7-2019 11:41 AM
Bini2 or aweks pekerja food panda msti suh diorang berenti.. takut laki or bf kena ngurat. Haha..
I ...

yer laaa brder tu keje food panda jer..cer dia keje driver kapai terbang.
Quote wadiunong 2-7-2019 02:31 PM

iols dulu kena ngorat dominos pizza punya rider .

sempat la sekali keluar dating kekeke
Quote ikanmasin 2-7-2019 02:41 PM
sekejap jer dah viral..nnt semua org mst cr sapa lah lelaki tu kan
Quote mmiki 2-7-2019 02:58 PM
berani betul minah ni
Quote lee_sakura 2-7-2019 03:54 PM
mungkin jodoh beliau
Quote tipuware 2-7-2019 04:45 PM
Aku penah kena dgn pemandu grab aje. Tapi sekarang aku dh pandai. Kalau aku borak mst buka cite psl anak2 dan suami. Pernah cite psl anak2, dia igt aku ibu tunggal la plak
Quote elaisyah 2-7-2019 08:53 PM
Kembang semangkuk  lah abg food panda
Quote febreze 2-7-2019 09:08 PM
RatuDunia94: Iols kalau budak delivery helok2 iols ajak msuk rumah kopi2..



kan..ade yg kekar uols..sedapp..
rider pon rider la..janji muka manis ahaks

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.192089s Gzip On
To Top