Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Mula-mula Macam Terhibur, Dah Lama Meluat Pula Drama Diorang Ni" - Warganet Kecam Sarah, Shuib

1-7-2019 06:29 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 204

Jika baru-baru ini ramai yang terhibur dengan aksi penyanyi Siti Sarah yang membuat kejutan terhadap suaminya Shuib apabila 'menghias' motor Ysuku miliknya. 

Namun, nampaknya kini sudah jadi terbalik. Ramai yang meluat dan menyatakan rasa tidak senang dengan video-video suami isteri ini. 

Kredit foto: IG

Menerusi laman Instagram Shuib, video terbaharunya yang memaparkan motosikal Shuib sedang berada di bengkel, tiba-tiba didatangi Sarah. 

Hiasan bunga dan manik yang dipasang cantik sebelum ini oleh Sarah terpaksa dibuka untuk kerja-kerja penambahbaikan motosikal itu.

Ia sekaligus menyebabkan isteri Shuib itu menjerit kuat kerana marah hiasannya diganggu. Amboi marah betul ni!


Pun begitu, nampaknya ramai warganet yang mengecam dan menganggap ia satu marketing yang hanya dilakukan untuk menarik jumlah penonton yang lebih ramai ke channel Youtube. 

"Over sangat marketing ni."



Mereka juga menganggap lakonan yang dipaparkan tidak lagi menjadi. 

"udah-udahla tu lakonan berapa banyak episod lama-lama jadi bosan pula."



Hai, macam-macam. Mungkin ramai yang tidak berapa senang bila drama yang sama diulang tayang? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 204
Komen

Previous : "Sebab Itu Mereka Berjaya, Kita Sendu"- Vivy Berdiri 4 Jam Bergambar, Siti Nurhaliza 'Abaikan' Datuk K

Next       : Baru Sebulan Bersalin, Netizen Cemburu Terhadap Badan Ramping Hanis Zalikha

Komen Terbaru

Quote UVtech 9-7-2019 02:48 PM


next!

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 1-7-2019 06:36 PM
Motip korang terhibur at first place pun aku xpaham
Bosan la couple ni
Try hard sangat and scripted and manifactured sangattt

Aku minat sarah
Tapi bkn benda2 bodoh mcm ni
Choii
Quote nono86 1-7-2019 06:40 PM
Betul la tu. Benda same je. Buat isu lain pulak. Contoh cara pakai turban ke, mekap ke, masak nasik ayam ke.. aku sua stnasik ayam, tapi tak pandai nak buat air lada/sos cili tu.. semua resepi aku try xde yang sedap.
Quote September14 1-7-2019 06:46 PM
Tpaksa la tu sbb nk viral.. mcm azad ira tu pun sma x abis2 buat bnda annoying
Quote mistified 1-7-2019 06:48 PM
For the sake of fame.
Quote ALDRIN 1-7-2019 06:49 PM
Lebih baik dia urus anak2 theyols yg sekor2 cam belacan tu...ajar adab..disiplin masa...adab dgn maid jgn ko nmpk anak sepak2 sambil tengking tendang muka maid ko buat x tau jer....pastu merentan maid ko larik
Quote febreze 1-7-2019 07:02 PM
menyampah plak tgok jawa culture shock ni..bajet retis paling romantic
Quote EvieWanKenobi 1-7-2019 07:06 PM
memang tak pernah terhibur..
Quote lazim 1-7-2019 07:15 PM
Serius aku klu nmpk scroll laju2.. dlm pada scroll tu pon nmpk la jgk.. Bajet psngan hot. Muka oa je pon dua2. Ada nmpk misha zz amy mastura ef buat bnda2 bodoh gini. Klu helok muda cam wawa aeril blh la gagah lg. Nk jual ank xcomei terpksa jual kisah bajet romantis
Quote SherryZass 1-7-2019 07:16 PM
Koserr nak terhibur dengan couple yg try hard sangat ni
Quote lolipopbiru 1-7-2019 07:18 PM
lazim replied at 1-7-2019 07:15 PM
Serius aku klu nmpk scroll laju2.. dlm pada scroll tu pon nmpk la jgk.. Bajet psngan hot. Muka oa je ...

kan.even wawa aeril tu pn kita dh tak berapa gemar sbb terkinja kinja menari idustan.kapel ni apa lagi.cuba classy sikit mcm kapel kapel artis lain.oh lupa pula,diorg kn attention seeker nk jual produk bisnes tpaksa la buat marketing sweet sweet mcm ni.ish ish
Quote anakmakk 1-7-2019 07:18 PM
Ib ok.. Si sarah tu ja yg over lebihhh..
Quote cikmah78 1-7-2019 07:19 PM
igt kami sorg ja nyampah kapel ni
Quote rosannazmia 1-7-2019 07:19 PM
lazim replied at 1-7-2019 07:15 PM
Serius aku klu nmpk scroll laju2.. dlm pada scroll tu pon nmpk la jgk.. Bajet psngan hot. Muka oa je ...

Anak2 dia x comel ke chuols? Xpenah nak tgk kapel neh nyer drama tp nya carinetz suka bukak thread psl depa ni bc je lah komen2 chuols..
Quote Redhead 1-7-2019 07:21 PM
Peragai pprt kg.com.. takde job ke bnyk sgt masa duk buat benda mengarut..
Quote crazybeach 1-7-2019 07:27 PM
hover the top tapi hauk jah kau sarah hoi. sama la macam kat ajl tuh teringat iols ada komen cakap kau punya woo woo woo woo tuh dah serupa anjing menyalak dah
Quote sfrnna 1-7-2019 07:47 PM
Scripted sangat. Walaupun takat jerit je
Quote oklatu85 1-7-2019 07:53 PM
nono86 replied at 1-7-2019 06:40 PM
Betul la tu. Benda same je. Buat isu lain pulak. Contoh cara pakai turban ke, mekap ke, masak nasik  ...

Off topic...

Cuba buat guna 2 btg lada besar.. 5 ulas cili kampung.. sikit sis cili... Sikit cuka.. gula agak2.. brown sugar sikit.. and letak air rebusan ayam Tue..
Quote Bee_hwa 1-7-2019 08:02 PM
nono86 replied at 1-7-2019 06:40 PM
Betul la tu. Benda same je. Buat isu lain pulak. Contoh cara pakai turban ke, mekap ke, masak nasik  ...

Tapi kalau sos cili or lada tu ada rasa bawang putih sedap jugak kan..i suka ada rasa bawang putih bnyak
Quote Rainrein 1-7-2019 08:09 PM
Annoying betul dua ketul nih.

Lihat semua komen(204)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094744s Gzip On
To Top