Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bella Dally Mengaku Lepas Kahwin Ada 'Baby Bump'

1-7-2019 11:23 AM|Oleh: Shimmer Shine| Komen: 78




“OMG! I see a baby bump, Bella..."

Mendengar jeritan itu, aktres Bella Dally,28 hanya mampu tersenyum. Namun apabila lebih ramai peminatnya menyatakan perkara yang sama, akhirnya Bella mengambil keputusan untuk mengumumkannya di Instagram. Ujarnya sejak berkahwin empat bulan yang lalu, selera makannya semakin menjadi-jadi. Lantaran itu, dia tidak mampu untuk mengawal diet lalu makan apa sahaja di depan mata.

I hate to break it to you but it’s actually a food baby! (..and thanks for saying I’m fat! *nangis tepi bucu katil*)

Kredit foto: IG

Mengakhiri ayatnya dengan "thanks for saying I'm fat" telah menjawab segala teka-teki dan persoalan para peminatnya yang teruja aktres kesayangan mereka 'berbadan dua'. Malahan menggunakan 'quote 'nangis tepi bucu katil' juga menjelaskan yang Bella bergurau dengan usikan-usikan para peminatnya mengenai badannya yang semakin berisi.

Bekas Ratu Cantik Malaysia 2009, Thanuja turut memuji penampilan Bella yang sangat menarik jika ada 'bayi' sekalipun.

Kredit foto: IG

Malahan ramai yang menyatakan Bella sekarang sangat bahagia sejak lepas berkahwin kerana 'badan berisi' menandakan suaminya sering membawanya merasai pelbagai makanan yang sedap.


Kredit foto: IG

Bella berkahwin dengan ahli perniagaan, Arif Izuddin Mohd Radzali, 34 pada 31 Mac lalu. Nampaknya perkahwinan Bella buat kali kedua ini jelas menunjukkan sisi-sisi bahagianya. Semoga apa yang didoakan oleh peminat akan termakbul jua. Mana tahu 'food baby' adalah petanda untuk Bella bersedia 'berisi' satu hari nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 78
Komen

Previous : "Sebab Itu Mereka Berjaya, Kita Sendu"- Vivy Berdiri 4 Jam Bergambar, Siti Nurhaliza 'Abaikan' Datuk K

Next       : "Mula-mula Macam Terhibur, Dah Lama Meluat Pula Drama Diorang Ni" - Warganet Kecam Sarah, Shuib

Komen Terbaru

Quote shahirakay 28-8-2019 09:28 AM
TT UPDATE TAJUK CEPAT !! BELLA DAH CONCEIVE YAYYYYY !! AI TENGOK KAT IG BELLA TADI

Lain-lain Komen

Quote akubujang 1-7-2019 11:51 AM
kahwin kali kedua terus mengandung....alhamdulillah
Quote lolita737 1-7-2019 11:59 AM
nampak dia betul2 bahagia dgn yg sekarang..

yg suami ni pun nampak sayang betul dgn bella.
Quote EvieWanKenobi 1-7-2019 12:01 PM
menandakan suaminya sering membawanya merasai pelbagai makanan yang sedap..

suami dulu tak bagi makan ka?
Quote JunkMail 1-7-2019 12:05 PM
akubujang replied at 1-7-2019 11:51 AM
kahwin kali kedua terus mengandung....alhamdulillah

Kau reti baca tak dek?
Quote nh83 1-7-2019 12:08 PM
Alhamdulillah.. Akhirnya bella menemui kebahagiaan yg sebenarr..
Quote RatuDunia94 1-7-2019 12:08 PM
Kalu mengandung tamparan hebat kepada kak Nazimah
Quote sukacactus 1-7-2019 12:14 PM
Kawin baru dgn sebenar2 jantan, terus kenyang!
Quote Rapz 1-7-2019 12:14 PM
Kalo btol alhamdulillah rezeki both bella & hubby dia...
Quote gujiwa 1-7-2019 12:14 PM
Iols tak nampak pun perut dia buncit.. yang org speku duk baby bump tu..
hahahhaa
Quote SherryZass 1-7-2019 12:17 PM
Nampak buncit sikit jah terus dikata baby bump Tapi nampak dia happy je, moga terus happy hari2 mendatang
Quote ira_229 1-7-2019 12:22 PM
lolita737 replied at 1-7-2019 11:59 AM
nampak dia betul2 bahagia dgn yg sekarang..

yg suami ni pun nampak sayang betul dgn bella.

betul....boleh nmpk dari air muka dia yg dia tengah happy sekarang...n makin cantik pulak...
alaaa tak payah stress la...ikut cara Azrinaz sekarang tengah preggy takde keco2...
Quote Fazzbulous 1-7-2019 12:26 PM
EvieWanKenobi replied at 1-7-2019 12:01 PM
suami dulu tak bagi makan ka?

Bg makan...tapi makan ati..kikkikikikiki
Quote HoneyManjer 1-7-2019 12:26 PM
food bump pun food bump la dik...asal ko bahagia sudah
Quote Nanaku88 1-7-2019 12:28 PM
Fazzbulous replied at 1-7-2019 12:26 PM
Bg makan...tapi makan ati..kikkikikikiki

Hahaha i trhibur dgn komen ni
Quote nazzse 1-7-2019 12:39 PM
gujiwa replied at 1-7-2019 04:14 AM
Iols tak nampak pun perut dia buncit.. yang org speku duk baby bump tu..
hahahhaa

Nampak dia berisi compare dgn dulu kurus kering..berisi pun makin cantik bella ni..x lama lagi berisi baby plak, geng dgn EL smua tu
Quote Lengkong 1-7-2019 12:51 PM
Bella makin cantik berseri


Quote TerataiMelur02 1-7-2019 12:59 PM
suka tengok bella sekarang
Quote alexandria_iz 1-7-2019 01:05 PM

hahahahhaa.... aku baru nk tanye benda sama
Quote rotijohanz 1-7-2019 01:07 PM
si bella ni mmg lawo betul cara pembawakan diri dan baju2 wardrobe dia pn cun jauh beza dgn hajah lopa..tp sbb bella bkn retis byk duit mcm lopa so sendu sikit la.hahah.tp ak mmg suka tgk semua baju2 sheols..tletak je dkt badan.fashionista...................

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104568s Gzip On
To Top