Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kurus Macam Lidi Pun Boyfriend Sayang" - Intan Najuwa Jawab Tohmahan Acik Bawang?

28-6-2019 04:01 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 53

Pelakon Intan Najuwa sememangnya dikenali sebagai seorang yang memiliki tubuh badan kecil dan juga menawan raut wajahnya. 

Namun, tak disangka ramai pula yang mengkritik badannya yang agak kurus tu. Hish tak baik betullah body shaming!

Kredit foto: IG

Jika sebelum ini, Intan mencetuskan kontroversi apabila dikatakan tidak tahu mengisi minyak kereta, namun kali ini bentuk badannya pula yang menjadi sasaran. 

Pelakon drama Cinta Paksa Rela ini bagaimanapun, nampaknya sedar dengan kritikan tersebut. Lalu menulis status berkenaan hal tubuh badan di laman Instagram. 


"Kurus salah gemuk pun salah. Mulut orang tak boleh tutup. Takpelah yang penting hati tak busuk.

"Yang penting kurus macam lidi pun boyfriend sayang. K bye."

Seperti menujukan status itu kepada 'acik-acik bawang', maka ramailah warganet yang menulis komen mereka. 

"50 sen pun mau tayang."

"Mulut orang tak boleh tutup tapi aurat boleh tutup kan."


Begitulah antara kritikan yang diterimanya.

Pun begitu masih ramai yang memuji penampilan Intan dan menjadikannya sebagai inspirasi. 

"Untung kurus, Intan. Kecil dan awet muda."

"Takpa biarkan mulut orang wak."



Apa pula pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 53
Komen

Previous : Dek Kerana Mulut Puaka Acik Bawang, Shahida Dherbs Akhirnya Tutup IG Ameena

Next       : Warganet Cemburu Dengan Lisa Surihani, Dapat Bergambar Dengan Siwon Super Junior!

Komen Terbaru

Quote exclusive_vvip 15-9-2019 10:46 AM
tinggi dia berapa agaknya? i ok je tgk saiz badan dia

Lain-lain Komen

Quote nono86 28-6-2019 04:15 PM
Aku teringin nak tgk body orang yang mengutuk, gemuk tak boleh kurus pun tak boleh tu.
Quote LadyCarefree 28-6-2019 04:16 PM
Knape la mlayoooo suke sngat sibuk nk kontrol ape orng lain pkai?
Quote Kurex 28-6-2019 04:29 PM
Dia siapa??
Quote sehirkedi 28-6-2019 04:30 PM
Yang dok komen orang kurus tu, badan sendiri macam tong drum agaknya.. Tu yg dengki. Kalau takde pape yg elok nak komen kat insta artis.. Baik reserved saja jari montel tu untuk cuci pinggan. Hehee
Quote mohdcrow 28-6-2019 04:39 PM
sendiri pollow sendiri kutuk....kikiki...mentalnya idup
Quote SherryZass 28-6-2019 04:46 PM
Iolls jeles je tengok badan slim2 ni yach Musti yg komen tu badan deolls gundu gemoks
Quote matchstick 28-6-2019 04:46 PM
Sblm ni bukan minah ni ke yg meroyan bf curang/ada org nk rampas bf dia.. Insecure jgk
Btw kurus melidi pun ramai je lelaki yg taste pompuan kecik persis budak sekolah rendah cenggini
Quote cikputih15 28-6-2019 04:54 PM
untung la kurusss
Quote Sazida 28-6-2019 06:34 PM
@CiliPadiSedap kaka tak suka ke body petite begini
Quote Atata 28-6-2019 06:36 PM
She tak kurus pun? Pipi dia chubby and round
Quote miszclassique 28-6-2019 07:42 PM
matchstick replied at 28-6-2019 04:46 PM
Sblm ni bukan minah ni ke yg meroyan bf curang/ada org nk rampas bf dia.. Insecure jgk
Btw kurus me ...

Ye sis..Sekarang dah bf baru orang kayooo spedo sheols...bekas scammer and current orang politaik gak nama razrul anwar...dapatla merasa naik kereta range rover
Quote Ivysaur 28-6-2019 07:46 PM
Semoga mendapat hidayah utk menutup aurat
Quote miszclassique 28-6-2019 07:48 PM
Ni bf baru sheols kan? Siap off comment Screenshot_20190628_194407.jpg
Penampakan kereta overfinch yang sama
Screenshot_20190628_194427.jpg Screenshot_20190628_194455.jpg

Lakinya ex scammer, ni taktau orang yang sama ke tak tapi macam betul
Screenshot_20190628_194525.jpg

Ha gitchuu


Quote wirazam 28-6-2019 07:59 PM
miszclassique replied at 28-6-2019 07:42 PM
Ye sis..Sekarang dah bf baru orang kayooo spedo sheols...bekas scammer and current orang politaik  ...

wow hebatnya pakai range rover...dah level2 lofa ni
Quote Andyscenes 28-6-2019 08:47 PM
Sorry to say, dia ni x lawa. Xde aura
Quote Catpaw 28-6-2019 08:52 PM
Kurex: Dia siapa??


aku pun tak kenal dia
Quote Nenolen 28-6-2019 08:58 PM
Nexttttt
Quote PuanAbby 28-6-2019 09:07 PM
Dia berlakon kayu. Hmmm...comel je la
Quote rayray28 28-6-2019 09:10 PM
Kdg bukan ada org kutuk pn..ada je yg sejenis post bg ayat cmtu then show off sebenarnya nk tunjuk body yg slim tu hahaaa

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117477s Gzip On
To Top