Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dek Kerana Mulut Puaka Acik Bawang, Shahida Dherbs Akhirnya Tutup IG Ameena

28-6-2019 12:41 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 119

Ramai di kalangan peminat yang bertanya dan berasa hairan apakah yang terjadi kepada Instagram kepada Ameena iaitu anak angkat Aliff Syukri dan juga Shahida. 

Maklumlah, ramai yang sering mengikuti telatah si comel Ameena dan keluarga yang sentiasa ceria dan havoc ini.


Selepas dihujani dengan soalan-soalan yang bertanyakan tentang Ameena, akhirnya Shahida membuka mulut tentang hal tersebut.

Rupanya, akaun IG itu sudah pun ditutup dek kerana terlalu banyak 'mulut puaka' yang memberi komen serba tak kena di IG si kecil itu. 

Shahida berkongsi hal tersebut menerusi satu posting di laman Instagram miliknya. 


"Banyak yg tanya mana ig Ameena.....utk pengetahuan semua saya dah tutup sebab byk sangat yg tukang jaga pakai mulut...itu x kena ini x kena......bergaduh sesama sendiri......dgn saya2 pun stress terjebak."

Hidup makin tenang tanpa Instagram!

Katanya lagi, biarlah Ameena menjalani kehidupan seperti biasa kerana komen negatif yang sering dilemparkan boleh mengguris banyak pihak termasuk ibu bapa kandungnya. 


Dituduh tumpang populariti

Alahai ada pula yang berkata keluarga Shahida menumpang populariti si kecil ini. 

Ramai di kalangan warganet bersetuju dengan tindakan keluarga ini untuk menutup akaun IG Ameena. 

Sudah sampai masanya si comel itu menjalani kehidupan seperti orang biasa dan tanpa gangguan makcik bawang sekalian. Baru padan muka kan, sibuk sangat! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 119
Komen

Previous : "Patutlah Single, Pengotor Rupanya"- Netizen Kecam Gaya Nabil Mahir Makan Dengan Lahapnya

Next       : "Kurus Macam Lidi Pun Boyfriend Sayang" - Intan Najuwa Jawab Tohmahan Acik Bawang?

Komen Terbaru

Quote piep 2-8-2019 03:49 PM
tapi mmg x de lansung pasal meena da, pic pon lama x de dah, offkomen sudah  butthurt sngat kenapa.. mmg la org dok compare je kalu gini

Lain-lain Komen

Quote apedehal 28-6-2019 12:46 PM
hmm helok la kalau pindah bod media personaliti
Quote minguk 28-6-2019 12:47 PM
comel gak si meenah ni
Quote Miawlover 28-6-2019 12:54 PM
Meena comel. Selain mulut hansuang makcik pakcik bwg, rasanya admin page tu pun penyumbang kpd pergaduhan antara netizen, tak professional dlm membalas komen ( bkn DATIN), komen dia mmg leh buat org gaduh. If jd admin page makcik puaka mungkin dia sesuai kot. Hahaha
Quote sheqim 28-6-2019 01:51 PM
Dia dh pulang meena pd makpak kandung ke?
Quote Izaabelle 28-6-2019 01:52 PM
Ada aku kesah mcm siak je
Quote mieymiey 28-6-2019 01:55 PM
Nama pun budak, gigih buat akaun ig, last-last 'biarlah dia jalani hidup biasa sebab mak ayah dia orang biasa'. Motif? Tak paham iols.
Quote kikuri 28-6-2019 02:07 PM
makin lama makin comey meena
Quote royaldanish 28-6-2019 02:10 PM
sheqim replied at 28-6-2019 05:51 AM
Dia dh pulang meena pd makpak kandung ke?

Takde la..
Quote buapakperut 28-6-2019 02:13 PM
mak bapak dia orang biasa, bukan orang have2 macam saya dan adek badang
Quote kiah_mai_pulak 28-6-2019 02:13 PM
sheqim replied at 28-6-2019 01:51 PM
Dia dh pulang meena pd makpak kandung ke?

X mungkin., ritu deyolss bgtau dorang mmg xda berhubung lgsung dgn mak apa ameena..
Quote CiliPadiSedap 28-6-2019 02:24 PM
meena dah besar jadi karisma kapoor berbeza dengan vokuru dah besar jadi kapur whiteboard
Quote mohdcrow 28-6-2019 02:33 PM
sendiri buat,sendiri takleh handle,sendiri tutup
Quote ikanmasin 28-6-2019 03:11 PM
eloklah biarlah aman2 takde ig tu..netizen tgk jer lah
kat ig datin senang..
Quote cahaya_almas 28-6-2019 03:36 PM
Comelnya anak dia yg pakai blusher tu...tu anak dia yg last kan...anak kandung kan...
Quote Miawlover 28-6-2019 03:38 PM
sheqim replied at 28-6-2019 01:51 PM
Dia dh pulang meena pd makpak kandung ke?

Ada lg meena tu dgn dia org..
Quote Miawlover 28-6-2019 03:40 PM
buapakperut replied at 28-6-2019 02:13 PM
mak bapak dia orang biasa, bukan orang have2 macam saya dan adek badang

Dia org dulu pun org biasa2 jgk. Bkn lahir2 terus jd jutawan.
Quote andaman 28-6-2019 04:06 PM
eloklah begitu..budak2 takyah nak ber ig sgt.
Quote LadyCarefree 28-6-2019 04:24 PM
mieymiey replied at 28-6-2019 01:55 PM
Nama pun budak, gigih buat akaun ig, last-last 'biarlah dia jalani hidup biasa sebab mak ayah dia or ...

Mcam sial je maksud dia anak dia yng sndiri punye bkan orng biasa. Derang xnak ameena mengatasi anak sndiri maklumla ig ameena followers tinggi.
Quote fushimi 28-6-2019 04:29 PM
LadyCarefree replied at 28-6-2019 04:24 PM
Mcam sial je maksud dia anak dia yng sndiri punye bkan orng biasa. Derang xnak ameena mengatasi an ...

sebab ameena tu bertiang lawa bila besar nanti

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091032s Gzip On
To Top