Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Apa, Fitnahlah Lagi" - Masih Berdalih, Fatin Afeefa Nak Ambil Tindakan Undang-undang?

28-6-2019 11:25 AM|Oleh: LilRose| Komen: 51

Kredit foto: IG Fatin Afeefa

Kontroversi panas membabitkan namanya kelihatan tidak memberi kesan kepada pelakon Fatin Afeefa. Ia dapat dilihat menerusi ruangan komen dalam perkogsian terbarunya di Instagram.



Seorang individu mendakwa ada terbaca komen seseorang yang mendakwa ternampak aktres terbabit di KLCC bersama seorang lelaki. Dakwanya, Fatin dilihat memeluk dan mencium lelaki itu tanpa segan silu sambil merengek meminta dibelikan kaca mata mahal.

Bagaimanapun, tuan empunya diri tampil menepis dakwaan itu dengan tenang.


Kredit foto: IG Fatin Afeefa

Namun, ramai warganet mencabar Fatin untuk mengakui perkara sebenar selain membanjiri ruangan komen dengan tohmahan dan kejian.


Kredit foto: IG Fatin Afeefa

Fatin sebelum ini mendirikan rumah tangga bersama pelakon Adam Shahz pada 21 Disember 2013, namun bercerai pada 20 Mei 2017 dan dikurniakan cahaya mata bernama Ivy Herra Sophia.

Aktres itu turut memiliki seorang anak lelaki bernama Adam Aisy Arrian menerusi perkahwinan terdahulu. 



Berapa lama pula drama kali ini akan berlarutan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 51
Komen

Previous : Neera Azizi Dituduh Goda Suami Orang, Siapakah Mr AA?

Next       : Elizabeth Tan Berpeluh Lepas Bersenam, Lelaki Gatal Melucah

Komen Terbaru

Quote slavehunter 12-7-2019 09:51 PM
annadonna replied at 12-7-2019 08:55 AM
Cantik bukanlah satu satunya faktor nak famous.  Terlampau bodoh pun boleh famous jugak. Banyak co ...

Kannnnn. Banyak yg famous juga tapi bimbo.

Lain-lain Komen

Quote sukekucing83 28-6-2019 11:49 AM
sian anak2 comel..dapat mak gatal macam ni.. i wonder mase die membirah sapela yg kesian tukang jaga anak die tu eh
Quote DayangKirana 28-6-2019 12:16 PM
tak habih2 gossip dengan pariya laki orang tuh..
dah takde jantan semengah sikit ke?
Quote alien88 28-6-2019 12:29 PM
1 je nk komen, ank sheols comel2
Quote apedehal 28-6-2019 12:30 PM
anak comel muka bapak..
Quote apedehal 28-6-2019 12:31 PM
so skang cite dia ko rela difitnah asalkan pahala masuk erbondong bondong gitew...malasnya tamo usaha sndiri pahala
Quote sehirkedi 28-6-2019 12:48 PM
Hey ikan patin ngok ngek... Kau ni sedar ke tak ape kau cakap samdol!!! Ke kau nak orang ramai azan kat telinge kau, biar sedar sikit diri tu!!! Sudah2lah jadi skandel.. Jangan esok lusa diberi tuhan sakit yg teruk, baru nak insaf!!!
Quote minguk 28-6-2019 12:58 PM
i selalu confuse muka adam shaz bekas laki dia dengan lakinya fasha sandha...
Quote Mulotkoyak 28-6-2019 01:16 PM
Sape ni weiii
Quote gummiebear 28-6-2019 01:24 PM
Kiutnya anak sulung sheols.. yang girl tu muka bapak sangat.. tapi kesian mak perangai tak semenggah
Quote missycutie 28-6-2019 01:38 PM
Muka lawa...tapi haremmmm
Quote MoonRise 28-6-2019 01:55 PM
comel nya anak2 dia.  
Quote mieymiey 28-6-2019 02:04 PM
Hensem anak lelaki sheols.
Mesti bf/suami pertama sheols hensem kan.
Quote kiah_mai_pulak 28-6-2019 02:17 PM
Yg sulung tu bukan anak hasil perkahwinan pun kan?? Tu anak hasil luar nikah kn? kesian anak2 dpt mak bohsia birah pprt
Quote selipar_hijau 28-6-2019 02:58 PM
Aku sokong fatin
Quote nb_17 28-6-2019 03:12 PM
ceh..pandai plak ckp pasal pahala..buat dosa xnak ckp plak...
Quote DetectiveSmith 28-6-2019 03:13 PM
Lelaki itu bisnesman kaya, india. Yg mag tu orang sabah, bini dia. Si patin ni mmg tergilakan mamat ni sebab duit banyak. Lelaki ni pula mcm kucing diberi ikan lah. Layan. Normal lah lelaki with ego mana nak lepaskan isteri dan anak2. Dia pun tau fikir yg dia akan tua juga someday. Pakai app tinder tu yg jumpa kat area subang tu.
Quote nia_salina 28-6-2019 03:17 PM
patutnya dia diam je. takut nanti tekena balik.dik patin belajo le bahawa diam itu lebih baik.
Quote ikanmasin 28-6-2019 03:22 PM
akk nak ckp anak2 dia comel hensem..
Quote ahlisihircute 28-6-2019 03:42 PM
X yah la mention pasal status 1st anak tu..

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.128602s Gzip On
To Top