Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kerap Ke Luar Negara, Kilafairy Nafi Dibela Sugar Daddy

28-6-2019 06:45 PM|Oleh: Top5| Komen: 105

Kilafairy menafikan yang hidupnya dibela oleh sugar daddy kerana kerap dilihat hadir ke acara-acara berprestij di luar negara. Penyanyi berusia 27 itu tidak mengambil kisah langsung dengan kritikan dan tuduhan negatif seperti itu kerana bukan sekali tapi sudah berkali-kali dia dituduh netizen.

FOTO IG KILAFAIRY

"Kita tidak boleh tutup mulut orang sebab mereka tetap akan cakap apa yang mereka mahukan tapi sebenarnya semua acara dan majlis yang saya hadiri mewakili Malaysia," katanya kepada mStar.


"Setiap syarikat yang menjemput itu sendiri yang menaja segalanya. "Sugar daddy" nak selit pun susah tiada tempat," katanya.

Beberapa hari lalu dia telah memuat naik foto dengan berpakaian baju bercorak kulit ular sawa untuk menghadiri majlis fesyen di New York. Pelbagai jenis komen boleh kita lihat di laman Instagramnya.


"Saya tidak mahu mengulas mengenai perkara itu kerana saya selesa dengan apa yang saya pakai," katanya kepada mStar.

Dia langsung tidak mengambil tahu tentang komen negatif netizen yang penting dia bahagia dengan hidupnya sekarang.


Sekadar info KilaFairy telah mencetuskan kemarahan netizen beberapa bulan lalu apabila fotonya berpelukan dengan kumpulan Blue tular di laman Instagram. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 105
Komen

Previous : Neera Azizi Dituduh Goda Suami Orang, Siapakah Mr AA?

Next       : "Tak Apa, Fitnahlah Lagi" - Masih Berdalih, Fatin Afeefa Nak Ambil Tindakan Undang-undang?

Komen Terbaru

Quote cikbun 8-8-2019 12:43 AM
jangan tduh dia. dia berduit

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 28-6-2019 06:48 PM
Artis2 hollywood pun x fancy2 sangat hidup

Yang fancy2 last2 kena kait ngan jho low ngan skndal 1mdb

Hahahah
Quote Minami2013 28-6-2019 06:54 PM
Atas capacity ape dijemput?
Quote Minami2013 28-6-2019 06:55 PM
Die ade buat produk slim kan collaboration dgn asrap anak tiri dct.
Quote sharlenetexas 28-6-2019 08:01 PM
Alangkan artis2 kertu mcm dukun dan primadona...
Quote MatDeghem 28-6-2019 08:22 PM
Minami2013 replied at 28-6-2019 06:55 PM
Die ade buat produk slim kan collaboration dgn asrap anak tiri dct.

huhu .... badan macam mak anak lima ....

kilafit2.jpg


Quote Kurex 28-6-2019 08:31 PM
Dia ni, bergaya macam mana, tetap nampak desa
Quote wanokakaka 28-6-2019 08:38 PM
dah mcmna org tak tuduh cmtu dia punya gaya berduit betul tp apa produk pun xtau watpe..ada jobs ke x
Quote Carlalisk 28-6-2019 08:47 PM
MatDeghem replied at 28-6-2019 08:22 PM
huhu .... badan macam mak anak lima ....

Hahaha ni gambar x edit kan? Klu gambar dia upload sume kurus melentik! Walaupunnnnnnnn.........
Quote inspiro92 28-6-2019 08:51 PM
Tibaiunta alert!!
Quote ALDRIN 28-6-2019 08:58 PM
Open secret setiap bizman or org kaya2 msia ni mmg membela retis2. Sedangkan instafamous bertudung sedia mengangkang...siap ada "katalog" lagi ...chuols pilih mana satu...call girl 24 hour service ok.. biz2man ni pulak duit bnyk..tak kan satu bini jer...kena kutuk as pondan n jantan ko x power laa kalau tak membela betina buat skandal...
Quote Nenasketum 28-6-2019 09:32 PM
Kalo gambar tempat lain, naik aura Bouyan dia ek? Pastu kan aku pernah terserempak ngan Elfira, kat ig punya lah mesmerizing, jumpa kat luar, boringnyer muka ko dek. Sorang lagi, ex menantu, ex pak menteri yg berbini muda perasan tu. Aku slalu jumpa kat skolah cucu ex pak menteri. Mak dia dalam ig punya lah hotness, kat luar, indon cleaner lagi lawo  ko.  Dia manjang pakai sluar katok kecik, geli hokey aku nengok, muka plain giler, personality - zero, stakat perasan hot jerk.
So conclusionnyer, yang photogenic tu, duk jer lah dalam rumah sebab bila jumpa kat luar, bosannya penampilan korang, mak lampir pun gojes lagi.
Quote Mizlyn 28-6-2019 09:37 PM
MatDeghem replied at 28-6-2019 08:22 PM
huhu .... badan macam mak anak lima ....

She ke tu? Lainnya
Quote Mizlyn 28-6-2019 09:41 PM
MatDeghem replied at 28-6-2019 08:22 PM
huhu .... badan macam mak anak lima ....

https://www.instagram.com/p/BluVScwFxOa/?igshid=9e0jfc8hrudd
Quote FY08 28-6-2019 09:55 PM
Xsakit pinggang ke mlentik ke dpn,ke blkg, ke kiri, ke knn cmtu?
Quote YomiuriLandMae 28-6-2019 10:03 PM
selamba tayang aset..
Quote Minami2013 28-6-2019 10:09 PM
MatDeghem replied at 28-6-2019 12:22 PM
huhu .... badan macam mak anak lima ....

Ada hati nk buat product fit..  asrap kurus pun potong usus...
Quote royaldanish 28-6-2019 10:13 PM
jangankan artist bebudak uni yg helokkk pun kena taja yeeeee
Quote gummiebear 28-6-2019 10:32 PM
Takkan nak mengaku khenn
Quote QueenIsolde 28-6-2019 10:38 PM
MatDeghem replied at 28-6-2019 08:22 PM
huhu .... badan macam mak anak lima ....

Si kiffy tu manjang ng beret dan spek itam dia...konon2 classy tp skali bukak mulut hurmmmm

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123274s Gzip On
To Top