Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pengasuh Anak Siti Nurhaliza Pun Power Menyanyi!

28-6-2019 11:33 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 29

Rasanya Datuk Siti Nurhaliza masih mengekalkan takhta penyanyi nombor satu paling disayangi rakyat Malaysia, malah boleh dikatakan penyanyi pujaan ramai juga di Indonesia, Brunei dan Singapura. Di mana tempat ada Melayu, nama Siti Nurhaliza pastinya jadi sebutan. 

Popularitinya itu bukan setakat tersebar kepada anaknya Siti Aafiyah, malah pengasuh anaknya yang bernama Dayah pun turut mula dikenali ramai. 

Dayah mula mendapat tumpuan ramai bila dia kelihatan dalam banyak gambar Datuk Siti mendukung Aafiyah. 

FOTO: YOUTUBE

Rupa-rupanya, jadi pengasuh anak penyanyi nombor satu Malaysia bukan setakat kena pandai jaga budak. Tapi kena pandai menyanyi juga. 

Dayah dalam sebuah majlis baru-baru ini menunjukkan bakatnya menyanyi dan mendapat banyak pujian ramai. 


Agak-agaknya waktu ditemuduga hendak jadi pengasuh, Dayah disuruh menyanyi tak oleh Datuk Siti? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 29
Komen

Previous : Wanita 'Travel' Tanpa Mahram, Apa Hukumnya?

Next       : Ada Yang Sanggup Pakai 'Kacukan' Kasut Tumit Tinggi Dan Kasut Sukan Ini?

Komen Terbaru

Quote Deeva 8-8-2019 05:35 PM
pernah dengar dayah nyanyi lagu bagaikan langit - melly goeslow. Manis muka pengasuh aafiyah anak ibu ni

Lain-lain Komen

Quote aleesyasofia 28-6-2019 12:26 PM
msti besar gaji pengasuh afiyah nie kan..
Quote tudungpurple 28-6-2019 12:26 PM
pengasuh aafiyah ni ada ig tak?
Quote Artemesiaa 28-6-2019 12:32 PM
Bolehlah mesti selalu karok ni
Quote Boomibulat 28-6-2019 12:36 PM
Kriteria nk jd penasuh afiya mmg kena pndai nyanyi.
kalau siti bizi x dpt nyanyi pengasuh blh nyanyi.
Tp suara msti ada iras2 siti.tak sama kalu afiyah nangis x brenti
Quote Minami2013 28-6-2019 12:50 PM
Cantik pengasuh afiyah ni...
Quote amerald 28-6-2019 12:56 PM
Cantik pengasuhnye..
Hati2 dato siti, nanti jadi madu u pulok
Quote gummiebear 28-6-2019 01:06 PM
Cantik sheols
Quote zueazza 28-6-2019 01:18 PM
tudungpurple replied at 28-6-2019 12:26 PM
pengasuh aafiyah ni ada ig tak?

Ada. Dayahzubit
Quote tudungpurple 28-6-2019 01:21 PM
zueazza replied at 28-6-2019 01:18 PM
Ada. Dayahzubit

Tq..nk g skodeng
Quote danieladam 28-6-2019 02:42 PM
amerald: Cantik pengasuhnye..Hati2 dato siti, nanti jadi madu u pulok

X silap dayah ni anak sedara dato K kan?
Quote msdummy.2018 28-6-2019 05:13 PM
cantik pengasuh dia...umur braper nie?
Quote qusairy 28-6-2019 05:44 PM
danieladam replied at 28-6-2019 02:42 PM
X silap dayah ni anak sedara dato K kan?

Ye ke? mana uolls tahu?
Dah jadi femes dah pengasuh aafiyah ni ye.
Quote caramello 28-6-2019 08:09 PM
Lawa giler
Quote elaisyah 29-6-2019 12:59 AM
Cantiknya , manis je senyum.
Quote RatuDunia94 29-6-2019 01:42 AM
Rezeki sheols dpt kerja dgn Toktie..
Quote ikanmasin 29-6-2019 01:56 AM
pengasuh pun dpt tempias popular datuk siti ya..
Quote kyrana_nana 29-6-2019 02:59 AM
ni yang selalu ct sebut 'kakak'..pengasuh rupenye..cantik manis org nye..
Quote ayamserati 29-6-2019 08:07 AM
cantik dan manis
Quote cronix 29-6-2019 11:00 AM
Mesti one of family members juga ni. Selalu ctdk ambil ahli keluarga utk kerja dgnnya

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.086966s Gzip On
    To Top