Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Amboi, Lahir Je Dapat Hermes" Rezeki Anak Anzalna Dapat Hadiah Mewah Sempena Kelahiran

28-6-2019 10:35 AM|Oleh: intan| Komen: 136

Setelah lebih tiga tahun penantian mendapatkan cahaya mata, kini pelakon cantik Anzalna Nasir dan suaminya Hanif Zaki dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Mohamad Eidress. 

Anak sulung dan juga cucu pertama lelaki keluarga besar Anzalna dilahirkan pada 31 Mei lalu. Kelahiran tersebut telah diraikan dengan gilang-gemilang dan tidak lupa dikongsikan kepada peminat beliau.




Walaupun berusia hampir sebulan, ternyata kehadiran Eidress telah menawan hati ibu bapa saudaranya. Mana tidaknya, Eidress telah menerima hadiah mewah berupa Hermes dan Ralph Lauren! 




Ini berikutan apabila Anzalna memuat naik sekeping foto memaparkan pelbagai hadiah mewah yang telah diberi oleh ibu bapa saudara Eidress. 



Bertuah Eidress dapat pakcik dan makcik macam ni kan? Kecil-kecil dah dapat bergaya dengan Hermes! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 136
Komen

Previous : Betul Ke Kerana Rindukan Aliff, Punca Bella Astillah Masuk Hospital?

Next       : "Tibaiunta" Gelaran Pada Artis Tak Berbakat Tapi Sibuk Jaja Kisah Cinta Dan Bisnes, Mana Cerita Seni?

Komen Terbaru

Quote ladyzens 22-9-2019 04:45 PM
mizzy replied at 10-7-2019 12:12 PM
Wah kalau maggie memang respect la. Muda lagi tapi tak kisah nak kahwin. Sebab tengok dia macam je ...

Rasanya mia kut yg nak kawin..maggie muda sgt lagi..tp bf maggie not badd

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 28-6-2019 10:42 AM
takkan nak bagi Anakku pulak..
pasti dihencap bertubi2..
Quote putehkundor 28-6-2019 10:42 AM
hai baby address
Quote nazzse 28-6-2019 10:42 AM
anzalna ni sangatlah murah rezeki..hasil drp menyenangkan parents & adik beradik..laki bini baik
Quote SherryZass 28-6-2019 10:45 AM
Bila jenguk2 ig sheolls, rasa positive vibe jah Sheolls ni sejenis happy go lucky ke irl?
Quote GegarVaganja 28-6-2019 10:51 AM
nazzse replied at 28-6-2019 10:42 AM
anzalna ni sangatlah murah rezeki..hasil drp menyenangkan parents & adik beradik..laki bini baik

Kan.
Padahal kalau tengok sejak sebelum pregnant, bukan ada banyak sangat job berlakon sana sini pun.
Tapi murah betul rezeki dia laki bini kan.





Quote knnk 28-6-2019 10:52 AM
SherryZass replied at 28-6-2019 10:45 AM
Bila jenguk2 ig sheolls, rasa positive vibe jah  Sheolls ni sejenis happy go lucky ke irl?

Samalah. Dia gedik2 yang boleh terima gittew.
I tak follow dia, tapi nampak kat ig explorer? Tu rasa best je tgk gambar2 dia.
Quote radvelyn 28-6-2019 10:55 AM
knnk replied at 28-6-2019 10:52 AM
Samalah. Dia gedik2 yang boleh terima gittew.
I tak follow dia, tapi nampak kat ig explorer? Tu r ...

and she soo beautiful too dengan rambut panjang mengurai.. suka tengok dia
Quote diss69 28-6-2019 10:56 AM
Lawa sngt anzalna ni.. Rmbutnya hitam berkilat..
Quote nazzse 28-6-2019 10:57 AM
GegarVaganja replied at 28-6-2019 02:51 AM
Kan.
Padahal kalau tengok sejak sebelum pregnant, bukan ada banyak sangat job berlakon sana sini  ...

duta produk macam2 u, mostly brand berjenama, tapi sheols tak canang merata..tengok2 ada iklan
hanif tu pun orka yg rajin..mak dia kaya rasanya, but heols still keja jual keta..
i follow dua2 laki bini, +ve vibes, takda menunjuk ke apa..suka reply komen followers
anzalna caption kelakar, hanif steady
Quote rospinki 28-6-2019 11:05 AM
wahhhh happynya
suka suka tengok couple ni
haruskah aku order mcD kerana berita ini?
telalu positif rasa nk terbang

taniya dpt baby harap terus beranak pinak smpi 10
Quote kucingitam 28-6-2019 11:20 AM
suka tgk ig dia..dia pandai melukis...
Quote cikbawang237 28-6-2019 11:39 AM
EvieWanKenobi replied at 28-6-2019 10:42 AM
takkan nak bagi Anakku pulak..
pasti dihencap bertubi2..

akakakaka lawakkkk tersembur air baca komen ni.. but trueeeee
Quote ainashiqa 28-6-2019 11:42 AM
EvieWanKenobi replied at 28-6-2019 10:42 AM
takkan nak bagi Anakku pulak..
pasti dihencap bertubi2..

Hahahah! Xclass la anakku utk depa
Quote amikie 28-6-2019 11:42 AM
rezeki anak....alhamdulillah.
Quote tuberoses 28-6-2019 11:43 AM
bertuah nye baby eidrees...
Quote mawarika 28-6-2019 11:48 AM
nazzse replied at 28-6-2019 10:57 AM
duta produk macam2 u, mostly brand berjenama, tapi sheols tak canang merata..tengok2 ada iklan
ha ...

Lakinya jadi dealer mitsubishi ke noq?
Quote nazzse 28-6-2019 11:56 AM
mawarika replied at 28-6-2019 03:48 AM
Lakinya jadi dealer mitsubishi ke noq?

Manager kat mitshubishi ampang tu rasanya..but staff panggil bos
Quote mawarika 28-6-2019 11:58 AM
nazzse replied at 28-6-2019 11:56 AM
Manager kat mitshubishi ampang tu rasanya..but staff panggil bos

Wow very the humble guy..
Quote misz_sanggul 28-6-2019 12:04 PM
ainashiqa replied at 28-6-2019 11:42 AM
Hahahah! Xclass la anakku utk depa

mmg nk tersembur gelak..
anakku tu kre mhl jgkla..bantai fiffy..


Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101872s Gzip On
To Top