Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ni Pipi Ke Pau?" Setelah Sebulan, Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Kongsi Gambar Alisa Aisyah

27-6-2019 11:51 AM|Oleh: Intan| Komen: 141

Setelah hampir sebulan lebih pasangan sensasi Hanis Zalikha dan Hairul Azreen menerima kedatangan cahaya mata baru, sudah tentu ramai yang tidak sabar untuk melihat wajah sebenar Alisa Aisyah, adik kepada Yusuf Iskandar ini. Dilahirkan pada 23 Mei lalu, cahaya mata kedua pasangan tersebut memang ternyata comel, macam Yusuf ketika bayi dulu!

Genap sebulan kelahiran Alisa Aisyah, Hairul Azreen telah memuat naik gambar yang memaparkan wajah Alisa di laman instagram Alisa sendiri iaitu thealisaaisyah

Sebelum ini pasangan artis itu telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Yusuf Iskandar yang kini berusia 3 tahun. Ternyata wajah Alisa dan Yusuf saling tak tumpah dan seiras dan sangat comel kedua-duanya. Alisa pula dikatakan seiras Yusuf ketika bayi dahulu.

Yusuf kecik balik!

Rata-rata peminat si cilik itu geram dengan kecomelan bayi kedua pasangan selebriti ini. Ramai yang mendoakan agar Yusuf dan Alisa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik.

Muka seiras Yusuf !

Comel betul Alisa Aisyah ni. Semoga membesar dengan sihat ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 141
Komen

Previous : Neera Azizi Dituduh Goda Suami Orang, Siapakah Mr AA?

Next       : Kacau Suami Orang Lagi, Fatin Afeefa Diugut Sebar Gambar Bogel?

Komen Terbaru

Quote dang_anom 21-8-2019 05:00 PM
Keksa ni mmg nmpk comel.
Bulu mata panjang, sampai aku syak keknis lentikkan bulu mata dia..haha

Lain-lain Komen

Quote JDT 27-6-2019 11:55 AM
Memang comel...
Quote haiku08 27-6-2019 11:58 AM
Comel..ramai nau bbnu idolakan HH ni ...
Quote beatgirlX 27-6-2019 12:03 PM
Laa..susah berlakon rupanya si HZ
Quote TerataiMelur02 27-6-2019 12:04 PM
haiku08 replied at 27-6-2019 11:58 AM
Comel..ramai nau bbnu idolakan HH ni ...

sangat benar itu... orang terdekat adalah kawan aku, apa yg c fakenis suap kt anak itulah d bg ke anaknya. hari2 dok share kat wasap status psl fakenis n dia kata dlm ramai2 retis fakenis la  paling pndai bab penjagaan anak.
Quote meow_tompok 27-6-2019 12:07 PM
tahniah. satu je nak puji pasangan ni, bagi nama anak manis manis je kita nak sebut
Quote rinur123 27-6-2019 12:15 PM
Comelnye .
Quote RatuDunia94 27-6-2019 12:18 PM
Edited by RatuDunia94 at 27-6-2019 12:43 PM

Dah start masuk kerja ke Alisya ni???



Hehehheeheheeee....
Quote Sazida 27-6-2019 12:32 PM
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja la ke Alisya ni???

haruslah chuols,, sama2 membanting tulang mcm abg dia dgn bujibu. kalau tak xboleh menginap kt maldivesssss
Quote nazzse 27-6-2019 12:33 PM
biasa je..tapi nama sama dgn makcik dia yg bongsu tu kan
Quote RatuDunia94 27-6-2019 12:44 PM
LHDN dh boleh buka fail Alisa Aisyah ni kot...
Quote de_ikea 27-6-2019 12:51 PM
Comel alisa aisyah.

Mesti laku kek sa ni nnt
Quote ikanmasin 27-6-2019 01:07 PM
comel2 anak2 diaorg ni..nama pun sedap disebut
Quote ramaramu 27-6-2019 01:11 PM
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja ke Alisya ni???

i suka komen ni
Quote damian_lee 27-6-2019 01:17 PM
Anything related with this couple is cancelled

Walaupun comel anak dia
Tapi annoying much dengan couple ni
Quote SherryZass 27-6-2019 01:24 PM
Yas, dah ada modal baru untuk mengekalkan kerelevanan keluarga kek ni yach Makin naik le nama deolls, gitu
Quote makneng 27-6-2019 01:26 PM
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja ke Alisya ni???



Haha.. Aduiiiii... Ko tunggu lg 3,4 bln.. Adalah kut nanti
Quote EvieWanKenobi 27-6-2019 01:26 PM
bosannya mak bapak ni..
Quote QueenIsolde 27-6-2019 01:26 PM
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja ke Alisya ni???



Hahahahaha..giler
Quote mesmerize 27-6-2019 01:53 PM
comel la keksa.. dapat kat aku habis la kena gomol

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.138738s Gzip On
To Top