Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Lemas Anak Dalam Kandungan Tu..Adoiii Bod*h" - Shima Anuar Dihencap Sebab Baju Ini..

26-6-2019 06:35 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 108

Kadang kala komen yang diberikan oleh warganet di laman maya memang agak melampau dan juga luar batasan.

Hal tersebut turut berlaku kepada pelakon Shima Anuar yang mendedahkan dia menerima komen 'tak best' daripada seorang warganet menerusi posting gambar terbaharunya.

Shima meletakkan screenshot komen yang diterimanya menerusi Ig Story. 



"Lemas anak dalam kandungan itu adoiiii bod*h lah artis sekarang ni pregnant buat cara pregnant," tulis komen tersebut.

Shima yang kini sarat mengandung turut membalas komen tersebut dan mempersoalkan komen yang tidak masuk akal daripada warganet itu.

"Kenapa bodoh? Baju tu ketat?? Baby dalam perut tercekik?? But before that, nak tanya awak pernah dengar maternity dress?? Atau dalam bahasa melayu baju mengandung?? Baju/kain yang sesuai untuk ibu mengandung?" tulisnya.


Hai, takkan maternity dress pun tak tahu cik abang? Tu lah, suka bagi komen bukan-bukan, tak fikir sebelum berkata-kata. Gitu!

Shima kini sedang mengandungkan anak keduanya. Semoga semua urusan dipermudahkan. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 108
Komen

Previous : Betul Ke Kerana Rindukan Aliff, Punca Bella Astillah Masuk Hospital?

Next       : "Tibaiunta" Gelaran Pada Artis Tak Berbakat Tapi Sibuk Jaja Kisah Cinta Dan Bisnes, Mana Cerita Seni?

Komen Terbaru

Quote Suriram28 28-6-2019 03:14 PM
Euawww.geli pulop tngkk peyuuttttt yg tjojol tuu

Lain-lain Komen

Quote missycutie 26-6-2019 06:36 PM
So huduh....pakai le sopan.alahaii
Quote caca_eric 26-6-2019 06:58 PM
Tak.kenal.. citer apa
Quote PuanAbby 26-6-2019 07:02 PM
Lol..awat maternity dress dia tetap nampak ketat. Ni design yg bagi lebih kain dekat perut ja kot. Maaf la iols org kampung. Ingatkan maternity dress tak menonjolkan perut macam tu
Quote bondeh 26-6-2019 07:03 PM
Nampak macam kantung je hahahah konklusi hodoh buruk
Quote miznora 26-6-2019 07:03 PM
tau la ko mengandung tp sebolat perot tu ko tunjuk. tak malu ke
Quote sharlenetexas 26-6-2019 07:18 PM
Dia ni kawin dgn siapa?
Quote gummiebear 26-6-2019 07:24 PM
Maternity dress zaman sekarang jenis yang ketat2 eh?Iols ingatkan jenis yang loose2 gitu.. selesa ke uols pakai ketat2.. nak bnapas pun susah lah
Quote munchkin 26-6-2019 07:28 PM
Lemas pala bana hang. Baby dok dalam amniotioc sac. Dalam tu ada air. Celah mana lemas. Komen cam hanat
Quote hzln 26-6-2019 07:30 PM
Retis bodoh
Mmg sesuai dipolo oleh maknusio2 bodoh jua
Tokwan kat kampung hakak kata birds of the feather flock togeder2
Quote CiliPadiSedap 26-6-2019 07:32 PM
hzln: Retis bodohMmg sesuai dipolo oleh maknusio2 bodoh juaTokwan kat kampung hakak kata birds of the feather flock togeder2

Kampung peYno ckp helang dengan enggang masuk jerat  pipit jua menang
Quote haruslah 26-6-2019 07:33 PM
Aku lemas gak tgk dressing shima ni
Tp komen netizen tu pasal lemas mmg tahap boleh hencap....suka suki bodohkan org tu 1 hal...
Gigih bertandang kat socmed artis..tu lg bod....
Quote ariellin 26-6-2019 07:45 PM
Aku tau mmg huduh buruk pakai maternity dress ketat2 tp yg komen ckp bb lemas sbb baju ketat tu sgt lahhhh bongok mmg jelas pekat giler bongok tu
Quote cha-cha 26-6-2019 07:49 PM
Ahmad syakir tu fetish perempuan preggy kot, bergetar penis tengok sheols pakai ketat.. in denial, heols pun komen konon2 marah
Quote aderaderker 26-6-2019 07:56 PM
Selamat menjadi bahan si pervert fetish pompuan peknen la ko nampaknya..
Quote EvieWanKenobi 26-6-2019 08:05 PM

co-star Pembancuh Kopi Mr Vampire..
Quote Aciukim 26-6-2019 08:23 PM
Sendat melampau lol!
Quote Mary_jane 26-6-2019 08:24 PM
Biar lah dah dia nak belanja. Terima kasih acik shima.
Quote Cyempaka 26-6-2019 08:33 PM
Sama bodoh sama padan
Quote Zeatyisaac 26-6-2019 09:26 PM
Pasal lemas baby dalam kandungan, I can't comment more but I have a friend who wore a jean till 5 or 6 months pregnancy. Forgotten already. But the baby have crooked toes. According to the doctor, due to the tight outfit.

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120201s Gzip On
To Top