Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bini Berhutang, Kenapa Anak Yang Kau Hempas Sampai Mati?

Oleh: Myra Rozi|26-6-2019 06:17 PM Komen: 18
Seorang bapa tergamak melempar anaknya yang berusia dua tahun ke lantai.

Punca kejadian selepas Aripin,28 mengetahui yang isterinya Nofiyanti,26 berhutang dengan jirannya sebanyak  RP1.8 juta (RM528).

Kompa melaporkan Aripin memang panas baran dan mengaku dia membunuh anaknya ZT kerana berang dengan isterinya.

Kejadian yang berlaku di  Kampung Kalimaro, Kecamatan Kedungjati, Kabupaten Grobogan, Jawa Tengah itu menyaksikan suspek dan iteri pergi berjumpa dengan jirannya, Lasmanah untuk menyelesaikan hutang.

Wang tersebut diberi oleh bapa mentuanya, Doto namun disebabkan mengetahui jumlah hutangnya terlampau banyak, suspek menjadi berang.

Polis Daerah Grobogan, AKP Agus Supriyadi Siswanto berkata,

Suspek melempar mangsa ke lantai ketika di rumah jirannya itu menyebabkan bayinya tidak sedarkan diri.

Jiran yang berdekatan di tempat kejadian segera membawa mangsa ke Hospital RS PKU Muhamadiyah tetapi disahkan maut akibat cedera parah di kepala.

Suspek tidak dapat mengawal emosinya sehingga membunuh anaknya sendiri malah disahkan tidak menghidap sakit mental dan kini dalam tahanan polis."

Sementara itu Aripin berkata, Fikiran saya gelap selepas mengetahui isteri berhutang sebanyak itu. Saya tidak pernah menyuruh dia meminjam wang dari jiran.

Tindakan saya melempar anak adalah spontan dan berharap tiada apa-apa terjadi padanya tetapi kini saya sungguh menyesal." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kualibesi 25-7-2019 11:45 PM
Kebodohan ap nie weyy. Kau ingt ank kau tu ank kucing? Marah bini lepas dekat anak

Lain-lain Komen

Quote Winona888 26-6-2019 06:48 PM
Awat la yg dok p bunuh ank tuu...
Quote Foxey 26-6-2019 08:00 PM
Kenapa tak try hempas bini dia yang buat hutang tu? Bukan salah anak dia. Jantan begini baik dikasi (castrate) supaya tak punya anak lagi
Quote kivio 26-6-2019 08:17 PM
Endon.
The next chinaland.
Quote cik_nit 26-6-2019 09:33 PM
Apalah bangang....
Quote CiliPadiSedap 26-6-2019 09:45 PM
Foxey: Kenapa tak try hempas bini dia yang buat hutang tu? Bukan salah anak dia. Jantan begini baik dikasi (castrate) supaya tak punya anak lagi

Vokuru female camne nak kasi dia?
Quote telracs 26-6-2019 09:53 PM
CiliPadiSedap replied at 26-6-2019 01:45 PM
Vokuru female camne nak kasi dia?

Hai kaka cili....
Quote becir 26-6-2019 10:00 PM
Bini yg pinjam duit Tu pun, pinjam utk APA? Ntah2 belanja rumah Susu anak ke..Bodo nya jantan!!!!
Quote EvieWanKenobi 26-6-2019 10:16 PM
anak pula jadi mangsa..
Quote CiliPadiSedap 26-6-2019 10:34 PM
telracs replied at 26-6-2019 09:53 PM
Hai kaka cili....

Hye lesbi kaka. Jgn lupa malam ni tau
Quote spiderman80 26-6-2019 10:42 PM
Mungkin dia cuba pratice hempas anak kecil dahulu dan apabila sudah mencapai keyakinan baru nak campak bini dari tingkat 3 kut.
Quote ikanmasin 27-6-2019 12:23 AM
ntah2 bini pinjam duit tu nak beli makanan susu beras bagai..
suka suki spontan ko kata g lempar anak ko tu..bapa jenis apa
mcm ni..menyesal pun tak guna dah..
Quote LadyCarefree 27-6-2019 01:11 AM
Foxey: Kenapa tak try hempas bini dia yang buat hutang tu? Bukan salah anak dia. Jantan begini baik dikasi (castrate) supaya tak punya anak lagi



Hempas binik pon xboleh la
Quote akusukaq 27-6-2019 10:10 PM
Edited by akusukaq at 27-6-2019 10:11 PM

dah tak mampu nak kawen beranak pinak.inilah padah nya.elok terjun telaga buta je
Quote renko 2-7-2019 09:24 AM
tak bodoh bukan indon la
Quote crazypink 2-7-2019 11:17 AM
knp anak plak yg jadi mangsa
Quote fushimi 2-7-2019 11:22 AM
Foxey replied at 26-6-2019 08:00 PM
Kenapa tak try hempas bini dia yang buat hutang tu? Bukan salah anak dia. Jantan begini baik dikasi  ...

kalau hempas bini tak dapat burit

baik hempas anak

sejenis jantan nak puki je

tengok muka pun dah tau

selayaknya bagi nasi kangkang je jantan sebegini biar bodoh sampai mampus
Quote Supersirap 2-7-2019 06:05 PM
Kenapa kamu jadi sebegitu?
Quote kualibesi 25-7-2019 11:45 PM
Kebodohan ap nie weyy. Kau ingt ank kau tu ank kucing? Marah bini lepas dekat anak

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.583632s Gzip On
To Top