Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Betul Ke Kerana Rindukan Aliff, Punca Bella Astillah Masuk Hospital?

27-6-2019 06:31 PM|Oleh: Top5| Komen: 27

Bekas isteri kepada penyanyi dan pelakon Aliff Aziz, Bella Astillah telah dimasukkan ke sebuah hospital swasta semalam. Bella sendiri memuat naik keadaannya menerusi Instagram Stories.

Foto IG

Terima kasih di atas doa anda semua

"Kepada yang 'direct message' (dm), kawan-kawan yang mendoakan, saya ucapkan terima kasih kepada semua.

"Saya hargai dan terus mendoakan kesembuhan saya.

Tidak dapat membuat review produk buat masa sekarang

"Untuk 'review' pulak, saya minta maaf kerana tidak dapat melakukannya buat masa sekarang.

"Namun apabila sudah kembali sihat, saya akan terus melakukannya. Saya okey sahaja jangan risau," katanya dalam keadaan suara serak.


Bella tidak mendedahkan punca dia sakit dan dimasukkan ke hospital. Mari kita mendoakan agar Bella kembali sihat seperti sedia kala dan tabah menghadapi ujian hidup.

Untuk pengetahuan anda Bella memfailkan permohonan cerai secara baik terhadap Alif pada 21 Mac lalu. - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 27
Komen

Previous : Allah, Pulangkan Mamajee 1 Minit Je - Fatimah

Next       : "Lemas Anak Dalam Kandungan Tu..Adoiii Bod*h" - Shima Anuar Dihencap Sebab Baju Ini..

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 14-7-2019 08:19 PM
wirazam replied at 14-7-2019 04:55 PM
ha ah..muka dia ada iras2 DCT masa DCT mula2 nyanyi

ini lagi jelas

Kereta ko la sngat.

Siti xde la tudung tin milo kemek sesangat muka.

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 27-6-2019 07:14 PM
Xyah la buat review produk timbang kilo. Menipu je. Dpt duit sanggup ko ckap ape je. Dh mmang kulit cerah ngaku mkan produk jd putih. Harini ngaku produk ni jd peloles kulit. Esok ngaku produk timbang kilo lain pulak punca peloles.
Quote annadonna 27-6-2019 07:15 PM
Misleading betul tajuk.  
Quote akubujang 27-6-2019 07:49 PM
bosan betul kisah diorang ni
Quote adzah 27-6-2019 08:26 PM
Kuat meraih la dia ni. Bosann...
Quote pichee 27-6-2019 08:27 PM
Tme sakit pn foundation sekata
Quote putericahaya999 27-6-2019 08:31 PM
Get well soon dear
Quote nia_salina 27-6-2019 08:58 PM
dia byk sgt review produk sampah. not only her la..mmg ramai ig femes review produk sampah. dpt brg free duit pun dpt..kenapa la takde tindakan.
Quote salmon-suki 27-6-2019 08:58 PM
Bosan ler....kalau setakat dmm ke,selesema biasa ke,xyah ler masuk porem..lps ni kalau bella nih jatuh longkang ke etc2 mmg akn jd big news jgk ek?
Quote miszclassique 27-6-2019 09:09 PM
Filter dia ni sekati betul la takde followers yang nampak ke??? Sampai hilang kot texture kulit, dia punya smooth tu omg...
Quote YomiuriLandMae 27-6-2019 09:31 PM
sng eh review produk timbang kilo gitu2 dah dpt income.. huntonglaa follower beriban..
Quote ReginaGeorge 27-6-2019 09:44 PM
Kenal ah umum. Nanti tuan punya product salah sangka khuens
Quote alieyrina 27-6-2019 10:08 PM
Esok apa plak drama laki bini ni
Quote angel.dust 28-6-2019 12:17 AM
ini semua poyo
Quote babyLON. 28-6-2019 12:51 AM
tajuk misleading.
Quote MatDeghem 28-6-2019 08:15 AM
Lagi satu tibaiunta...

Betul tak ejaan nya....?
Quote eyansss 28-6-2019 09:07 AM
lakibini attention seekers...  dah la weih, korang rujuk je la pastu gi main jejauh...
Quote maricruzestrada 28-6-2019 11:52 AM
serius ko kawin la balik bella. malas nak layan citer korang
Quote elaisyah 29-6-2019 12:53 AM
Kuat sangat kerja. Bukan sebab alip pun
Quote kyrana_nana 29-6-2019 02:14 AM
miszclassique replied at 27-6-2019 09:09 PM
Filter dia ni sekati betul la takde followers yang nampak ke??? Sampai hilang kot texture kulit, dia ...

memang pun..kulit dia bukan jenis peloles cmni..sume filter dgn mekap je..tapi x dinafikan bella ni memang comel org nye..

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102764s Gzip On
To Top