Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tahniah! Nur Sajat Tamat Belajar, Bakal Hadir Konvo Di Lubnan

26-6-2019 05:54 PM|Oleh: Top5| Komen: 90

Selebriti kontroversi Nur Sajat bakal menghadiri majlis konvokesyen yang bakal berlangsung pada 1 Julai depan. Majlis konvokesyennya itu akan diadakan di Beirut, Lubnan. Nur Sajat telah menuntut ilmu di sana dan berjaya memperoleh segulung Diploma dalam bidang Dandanan Rambut.

Foto IG

Belajar sebulan dan dapat diploma!

"Alhamdulillah Sajat akan menghadiri majlis konvokesyen Diploma di Beirut dalam bidang Hair Dresser. Sajat ambil short course atau private course, di mana pensyarah tersebut sememangnya fokus pada Sajat dalam masa sebulan lebih di sana."

Jangan harapkan pekerja, semuanya bergantung kepada diri sendiri!

"Kita dalam bisnes ini pemilik atau bos itu sendiri kena belajar, jangan harapkan pekerja. Contohnya kalau pekerja itu tak suka dia boleh lari dan kita pula terkapai-kapai. Jadi kita boleh back-up."


Saya sangat minat dalam bidang kecantikan terutama kecantikan rambut!

"Saya ambil bidang ini sebab saya suka kepada kecantikan. Pertama sekali penjagaan rambut, dan saya suka akan fesyen rambut. Sebab itu saya nak ambil sijil ini supaya saya ada kemahiran tersebut."

Tahniah kepada Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzaman kerana telah mendapat segulung diploma.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 90
Komen

Previous : Allah, Pulangkan Mamajee 1 Minit Je - Fatimah

Next       : "Lemas Anak Dalam Kandungan Tu..Adoiii Bod*h" - Shima Anuar Dihencap Sebab Baju Ini..

Komen Terbaru

Quote Izaabelle 3-7-2019 08:14 AM
Ah tu dah mula naik kapal peleseranmungkin kali ni tak bikini terus bogel!sajat ni klau kat lubnan klau bole nak bogel aku tengok pangai mcm pompuan sund

Lain-lain Komen

Quote Orix 26-6-2019 05:56 PM
Sajat ni sejak terserempak dia in real life haruss iols akui, dia mmg ada aura... tp bila heshe buka mulut je terus aura tu hilang
Quote Kurex 26-6-2019 05:58 PM
Orix: Sajat ni sejak terserempak dia in real life haruss iols akui, dia mmg ada aura... tp bila heshe buka mulut je terus aura tu hilang


Stim tak tengok dia?
Quote petai011212 26-6-2019 05:59 PM
Video tu nampak benor kelakiannya
Quote Orix 26-6-2019 06:07 PM
Kurex replied at 26-6-2019 05:58 PM
Stim tak tengok dia?

Motip nk stim tgok sajat?
Quote msdummy.2018 26-6-2019 06:21 PM
Orix replied at 26-6-2019 05:56 PM
Sajat ni sejak terserempak dia in real life haruss iols akui, dia mmg ada aura... tp bila heshe buka ...

hahahahha...i also feel in the same way
tuk tak OT...bestnya blajar sbulan dpt diploma..aku nie 4thn blajar nk dpt degree..haiz
Quote Victorioussss 26-6-2019 06:28 PM
Belajar isap eskrem?
Quote Foxey 26-6-2019 06:57 PM
Kenapa dalam gambar pertama tu, lain macam je rupa boobs bamjat ni? Tahniah laa dapat diploma walaupun jauh tul belajar mendandan rambut. By the way, 'extantition' tu amende eh? Kat Beirut macam tu ke spelling untuk extension?
Quote PuanAbby 26-6-2019 07:05 PM
Berduyun la gambar konvo express dia
Quote sharlenetexas 26-6-2019 07:21 PM
Foxey replied at 26-6-2019 06:57 PM
Kenapa dalam gambar pertama tu, lain macam je rupa boobs bamjat ni? Tahniah laa dapat diploma walaup ...

Baju pink tu lurah nmpk senget.
Quote unguaurora 26-6-2019 07:27 PM
This is ketahian
Quote hzln 26-6-2019 07:33 PM
Ada belon2 tak nanti majelis konvonyer ala2 DATO (tepi pagar istana) DR boy iman?
Quote CikB 26-6-2019 07:59 PM
semoga diberi hidayah
Quote Catpaw 26-6-2019 08:09 PM
Apalah sajat suntik sapu kat kulit, nampak macam telur dikupas
Quote hyie 26-6-2019 08:09 PM
u go girl!
Quote SherryZass 26-6-2019 08:12 PM
Takde effect ke apa2 benda yg dia inject masuk badan & yg dia alter sana sini tu yach?
Quote kivio 26-6-2019 08:20 PM
Semoga sempat insap sebelum telambat.
Quote Mary_jane 26-6-2019 08:28 PM
Express nya kau punya diploma. Tazabar nak tengok picca konvo.
Quote Mina2215 26-6-2019 09:29 PM
Tahniah sajat
Quote nurul_akmar 26-6-2019 09:35 PM
Sajat ni mmg pondan yg menjadi.. cantik.. tp Dgr suara je, alahai.. terus out

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116191s Gzip On
To Top