Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"So What Kalau Suami Aku Banduan!" Diana Danielle Berang

26-6-2019 01:27 PM|Oleh: top5complete| Komen: 94

Datuk Farid Kamil telah dijatuhkan hukuman penjara 9 bulan oleh Mahkamah Majistret Petaling Jaya kerana penyalahgunaan dadah. 

Walau bagaimanapun Rabu lalu, Farid dibebaskan sementara dengan jaminan RM10,000. Susulan kes tersebut, laman Instagram Diana Danielle mula dihujani komen-komen netizen yang tidak berpuas hati.

Foto IG

Diana telah memuat naik gambar peribadi dan tidak menyentuh langsung pasal suaminya yang baru saja dibebaskan. Namun ada netizen yang tidak berpuas hati dan bersikap kurang ajar dengan memberi komen negatif terhadap keluarganya.


Tidak berdiam diri, Diana terus membalas komen tersebut dengan sindiran.



Rata-rata netizen menyokong Diana dan membidas komen jelik daripada individu tersebut kerana bagi mereka setiap manusia akan membuat kesilapan dalam hidup mereka. Apa yang penting adalah kita harus mengaku salah dan menerima hukuman di atas perbuatan kita.




Datin Diana Danielle juga mengakui tetap menyayangi suaminya Datuk Farid Kamil walau apa pun yang berlaku. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 94
Komen

Previous : "Tak Pernah Dibuat Orang" - Hebat, Azharina Cipta Rekod Buat Sidang Media Di Atas Awan

Next       : Kacau Suami Orang Lagi, Fatin Afeefa Diugut Sebar Gambar Bogel?

Komen Terbaru

Quote YomiuriLandMae 30-8-2019 03:16 PM
nw111 replied at 30-8-2019 11:00 AM
Sheols habis belajar tak.. I suka sheols.. Sbb sheols relax je tak control cun. And i suka cara sh ...

of course la tak habis.. lgpun iols pun pelik dlm byk2 course asal la biotech yg kau amek..

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 26-6-2019 01:30 PM
Lepas ni produser boleh produce drama sweet lovey dovey Suami Aku Banduan, Bukan Suami Kau.
Quote Atata 26-6-2019 01:36 PM
Sorang pengomen tu bleh samakan para nabi yg jadi banduan ngan pengisap dadah jd banduan???. Like seriously people?
Quote aemon 26-6-2019 01:42 PM
Netizen skrg banyak mental
Quote namieamuro 26-6-2019 01:53 PM
Edited by namieamuro at 26-6-2019 04:47 PM

knp ade komen psl Nabi Yusuf ex banduan? ni paridkamil ex banduan sbb mendadih..jauh beza tuuuu

Quote vee_zara 26-6-2019 01:54 PM
Ada gambar yg latest kat ig tu mmg diana sengaja make up untuk nampak berumur ke? Nampk mcm 30 an je.
Quote freyayong 26-6-2019 02:09 PM
Lol. Dato tu boleh ambik blk la kottt
Quote Penpitcha 26-6-2019 02:11 PM
Artis n dadih brpisah tiadaaaaa
Quote ikanmasin 26-6-2019 02:12 PM
ada yg tkg back up pun tak beragak .tak pyh lah
nak samakan dgn para nabi kita..jauh sgt tu..
samakan  dgn org biasa saja tak bole ke..alahaiii
Quote lil_honey 26-6-2019 02:15 PM
tak baca bebetul ke kisah nabi tu...
nabi yusuf mintak masuk penjara sebab tak mahu di goda...

yang ni memang sah salah, kurang ajar ngn orang...
jauh panggang dari api..
Quote haruslah 26-6-2019 02:17 PM
Aku stuju jer dd ni nak marah si netizen tu

Bukan dia boh gmba FK pon...gmba dia dd sorg kot...dd lgsg x citer pasal FK. Mmg sentap la bla netizen dok ckp gittew

Yg sama kan nabi sbg banduan, lgsg x kena hokeh....

Btw iols xde la support si FK nak mendadih memukol bagai...isu netizen ni, iols team dd.

Dia kena penjara sparuh jalan sbb dlm proses rayuan....kalau x berjaya masuk dlm blk. Same cm abg botak tu...
Quote YomiuriLandMae 26-6-2019 02:20 PM
Tak sama hokey kes Nabi Yusuf dgn FK tu..
netizen pun kot ye nak backing..
Quote kucingitam 26-6-2019 02:20 PM
sharlenetexas replied at 26-6-2019 01:30 PM
Lepas ni produser boleh produce drama sweet lovey dovey Suami Aku Banduan, Bukan Suami Kau.

bukan2...'Suamiku Banduan, kau dah kenapa, Haters?'

Quote jin_lampu 26-6-2019 02:22 PM
Atata replied at 26-6-2019 01:36 PM
Sorang pengomen tu bleh samakan para nabi yg jadi banduan ngan pengisap dadah jd banduan???. Like se ...

tu yg heran tu...
lama aku pikir,rupenyer pengomen tu otak penuh taik
Quote chandrahusin 26-6-2019 02:27 PM
kucingitam replied at 26-6-2019 02:20 PM
bukan2...'Suamiku Banduan, kau dah kenapa, Haters?'

atau pun "Suami aku banduan, haters yg panas"
Quote ihy 26-6-2019 02:33 PM
Padankan ajer muka dua2 tu
Quote SR4tahun 26-6-2019 03:07 PM
Atata replied at 26-6-2019 01:36 PM
Sorang pengomen tu bleh samakan para nabi yg jadi banduan ngan pengisap dadah jd banduan???. Like se ...

Kannnn hahahah ape la bodo sgt
Quote manehnya 26-6-2019 03:22 PM
DD dh start goyang n stressing out kew
Quote Zazashar 26-6-2019 03:43 PM
Atata replied at 26-6-2019 01:36 PM
Sorang pengomen tu bleh samakan para nabi yg jadi banduan ngan pengisap dadah jd banduan???. Like se ...

Paling mnyampah dgn komen mcm ni kan. Boleh plak nak samakan dgn nabi
Quote apedehal 26-6-2019 03:45 PM
kesian dd dia ni buat hal dia je...rajin cari duit xmcm laki banduan dia tu..padan muka tokrid

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136481s Gzip On
To Top