Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Aeril Zafrel Selalu Tayang Anak Perempuan, Anak Lelaki Kenapa Sorok?"

24-6-2019 12:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 184

Foto: IG
Perasan tak Aeril Zafrel selalu kongsi tentang anak perempuannya, Hayla.

Tapi yang peliknya kenapa jarang nampak anak lelakinya, Attar?



Kalau anda perasan, dah tentu orang lain pun sama.

Disebabkan itu ramai yang tuduh Aeril pilih kasih!



Bengang agaknya dah banyak kali ditanya, Aeril bagi penjelasan.

Katanya Attar ada kelas dari pagi sampai ke petang, sebab itulah jarang nampak mereka bersama.

"Asyik2 DM cakap dah tak sayang anak laki la. dah di anak tirikan la."


Netizen pun menyibuk nak tengok anak orang tu kenapa? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 184
Komen

Previous : "Berderai Air Mata Orang Tua Ni" - Amy Search

Next       : Sudah Lama Tidak Kelihatan Di TV, Rupanya Mak Jah Hidap Kanser Rahim

Komen Terbaru

Quote SitiRopeah 12-7-2019 04:38 PM
I los beli mesin rambut kat Lazada je.

sebulan sekali sagat je kepala anak kalau rambut dah panjang.

Nak urus pun senang, budak pun tak rimas.

Syampu pun jimat.. kah!

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 24-6-2019 01:06 PM
Knp anak2 heols mcm x terurus?
Quote laksmanabentan 24-6-2019 01:10 PM
RatuDunia94 replied at 24-6-2019 01:06 PM
Knp anak2 heols mcm x terurus?

yang penting laki bini vogue uoollss...
sbb laki bini yg cari makan..
yg diendorse juga laki bini kan...
harus ler laki bini lebih terurus gitu...

anak2 tu later ler bila ada photoshoot cukup la kan...
time tu ler baru ler uruskan anak2
gitu konsepnya...
Quote prettyuglybabe 24-6-2019 01:10 PM
gigi anak dia astagaaaaaa....
Quote allysumc 24-6-2019 01:19 PM
Anak laki dia ni yg suspek autism kn? Ke i silap org
Quote matchstick 24-6-2019 01:28 PM
anak2 dia ni muka comel..tp pelik. mcm watak kartun. dh besar nt elok lah kot
Quote dua_chzy 24-6-2019 01:37 PM
Muka Suluk sejati anak2 deyol neh.
Quote Nham22 24-6-2019 01:41 PM
Gigi anak2 die soon risau kene g klinik buat surgery jaa... Dah hitam rusaakk abes dah gigi both anak2 die makan dek ulat... Mak biar kan aja.. Asal mak boleh bergaya ootd... Ni contoh mak yg terlalu obses dgn diri sendiri dan kehidupan sendiri... Perihal anak2 tolak tepi...
Quote Bumbu 24-6-2019 01:41 PM
dua_chzy replied at 24-6-2019 01:37 PM
Muka Suluk sejati anak2 deyol neh.

Kampung Puyut
Quote armin 24-6-2019 01:42 PM
laksmanabentan: yang penting laki bini vogue uoollss...sbb laki bini yg cari makan..yg diendorse juga laki bini kan...harus ler laki bini lebih terurus gitu...anak2 t ...

Anak2 heols tak laku mcm ecah dgn keksop ke?
Quote sarukhan 24-6-2019 01:46 PM
Anak sulung dia ke yg wawa kata ada masalah siki and kena gi sekolah or terapi khas? Ke anak artis lain?
Quote tikusmontok 24-6-2019 01:52 PM
bapaknya sangap pujian comel cute.
Quote PuanAbby 24-6-2019 01:54 PM
Tak suka tangkap gambar or tak reti dok diam kot
Quote mimi77 24-6-2019 01:55 PM
Kemain anak pompuan dia soping...untong la makpak kaya..
Quote sheqim 24-6-2019 01:57 PM
Anak first dia sumbing kan? Ke bukan? Dari dulu dah iols perasan dia xupload gmbr anak laki dia tu...
Quote silampumeja 24-6-2019 01:59 PM
allysumc replied at 24-6-2019 05:19 AM
Anak laki dia ni yg suspek autism kn? Ke i silap org

Oh memang suspek ek? Sbb ada masa i tengok, mcm tak seperti kanak-kanak lain anak lakinya ni... Sbb tu la kot tak ditonjolkan sangat....
Quote unguaurora 24-6-2019 02:00 PM
Anak laki deols blm boleh bercakap kan?
Quote Badigol 24-6-2019 02:02 PM
sheqim replied at 24-6-2019 05:57 AM
Anak first dia sumbing kan? Ke bukan? Dari dulu dah iols perasan dia xupload gmbr anak laki dia tu.. ...


ya.ank laki dia slow growth.umur dh 6thun lebih tak dapat bckp elok lagi.sbb tu jrg dia tunjuk.mulut budak tu mcm sedikit sumbing kalau tgk betul betul.
Quote namieamuro 24-6-2019 02:04 PM
dorang ade produk baju kan..x nampak pulak dorg gune anak2 jd modal utk baju kekanak..baby Afiyah pun dh ade koleksi baju kekanak..Lara usop ecah pun dah..

tgk muke anak2 dorg comel..tp knp la makpak tak jage hygiene gigi tu..kekecik kene cabut mau trauma seumor hidup bdk tu dgn dentist.
Quote awoks 24-6-2019 02:04 PM
Aiyo malas betul gosokkan gigi anak kan.no before tido mesti tqk gosok gigi anak
Duk bz handle buang makeup sendiri je

Lihat semua komen(184)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121056s Gzip On
To Top