Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tatu Nama Bella, 'Lalok' Sampai Tidur Atas Rumput Tepi Jalan. Aliff Aziz Ke Ni?

23-6-2019 06:56 AM|Oleh: Saiful| Komen: 174

Kredit foto: Twitter
Kecoh lagi tentang Aliff Aziz. Lepas cerai dengan Bella Astillah dah macam orang hilang arah dan pedoman hidup gayanya.

Baru-baru ini tular satu video yang menyaksikan penyanyi ini sedang marah dan memaki melalui panggilan telefon.


Tengok gaya cakap macam orang tengah 'lalok'. Mungkin baru lepas kena dadah kata netizen.

Turut tersebar gambar Aliff sedang tidur. Di atas rumput tepi jalan.

Kredit foto: Twitter
Aduhai apa kena ni?

Tak habis lagi, gambar Aliff bertatu pun tengah panas diperkatakan.

Kredit foto: Twitter
Di dadanya tertulis perkataan Bella.

Ramai yang kata sekarang ni Aliff Aziz gila talak.

Kredit foto: Twitter
Tengok raut wajahnya pun dah tahu dia sedang terseksa sekarang ni.

Harap keluarga dan kawan terdekat dapat bantulah. Takkan nak biar je macam ni kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 173
Komen

Previous : "Watak Kampung Tak Sesuai Untuk Saya" - Maria Farida

Next       : "Adakah Kita Rasa Puas Dan Hebat Sekiranya Apa-Apa Terjadi Pada Aliff?"- Bella Simpati

Komen Terbaru

Quote Bunggah 26-7-2019 09:49 AM
nia_salina replied at 23-6-2019 11:06 AM
obviously ni msti drama baru. producer dia pn mesti pandai marketing ni. oppurtunist dgn keadaan sem ...

Haaa......aku pon rasa gitu...

Lain-lain Komen

Quote belilies 23-6-2019 07:05 AM
Bodo gila weh. Hopefully bella tak ambik balik dia ni. Tak masuk akal nak dibuat laki. Memalukan!!
Quote MatDeghem 23-6-2019 07:15 AM
malaysia harus ban jangan bagi dia masuk






Quote Ali_x 23-6-2019 07:18 AM
Ttba teringat kat mamat exist...bila popularity n glamour x dihandle ngn baik...doakan yg terbaik...busuk2 pun sedara kta gak...
Quote NBM 23-6-2019 07:38 AM
mcm ni ke kau nak rujuk balik buat laki Bella? fikir 1000x ye
Quote ReginaGeorge 23-6-2019 07:39 AM
Mana mak bapak dia?
Quote xtravaganza 23-6-2019 07:40 AM
Boleh x org industri buat sesuatu.. ban tros mamat ni blh x?
Quote mixed 23-6-2019 07:56 AM
xtravaganza replied at 23-6-2019 07:40 AM
Boleh x org industri buat sesuatu.. ban tros mamat ni blh x?

Jed jedi la dia kqn plg x suka org spore
Mat aron dia bole mengamuk yg ni dia diam je
Dah sah2 pangai hangsuang elok di ban berlakon kt mesia

Quote rainbowrainz 23-6-2019 07:57 AM
Dik kau dah kenapaaaaa??
Quote groundfloor 23-6-2019 08:00 AM
Wake up please alif...shameful buat perangai gini...
Quote CikB 23-6-2019 08:02 AM
mcm org hilang arah dah ni...family dia kena buat sesuatu
Quote Ed_Lyn 23-6-2019 08:06 AM
Mcm ni lah jadinya kalau ajaran agama tak kuat.  Hilang arah,  hilang pedoman..  
Dia jugak yg carik pasal.. Skandal sana sini..  Hidup terlalu sosial.
Quote missDollie 23-6-2019 08:19 AM
Laki tak matang gini memang layak kena tinggal..acah depress sendiri buat hal..phuii
Quote weezerfan 23-6-2019 08:21 AM
Tangkap bg masuk rehab je malaun ni
Quote 0rkidHut4n 23-6-2019 08:27 AM
haihhh mana la mak ayah dia yang bekap kata anak dia baik tu. meh kutip anak dia. kemain macam orang tak berapa waras je nengok
Quote LiveYourLife 23-6-2019 08:29 AM
Kenapa jadi gini... bella lari jauh2
Quote Fazzbulous 23-6-2019 08:34 AM
Mana mak bapak alip ajiS.. Tlg kutip dia ni blik...esah adiknya..xkan senyp?
Quote ihtisyam1 23-6-2019 08:35 AM
Saje je ni nak suruh Bella kesian.... Terima dia semula
Quote Kurex 23-6-2019 08:36 AM
Harap masa alip ajis lalok, dirogol dengan pondan2. Biar bengkak tuttt dia
Quote msdummy.2018 23-6-2019 08:40 AM
Bella kalo masih nk hadap jantan mcm nie.. Xtaulah nk ckp apa
{:yameteh

Lihat semua komen(174)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123685s Gzip On
To Top