Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Pengarah, Saya Biasa Dengan Visual" - Elli Suriati Yakin Video Semburit Menteri Tulen

21-6-2019 02:56 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 61

Masih lagi hangat tentang video intim songsang yang dikaitkan dengan seorang menteri.

Kali ini, ia turut mendapat pandangan pelakon dan juga pengarah filem, Elli Suriati yang katanya yakin dengan ketulenan video tersebut.

"Kalau nak edit, dia kena ada banyak angle (sudut). High angle, top shot, frontal, title shot dan sebagainya, jadi bila kamu edit, baru dapat bermacam-macam angle," ujarnya menerusi satu video di laman sosial. 


Elli yang berpengalaman dalam suntingan video turut mengulas mengenai teknik edit menggunakan badan pendua (body double).

"Kalau orang berlakon dan pakai body double, akan ada back shot, frontal shot. Kita akan cut backshot menggunakan body double, dan untuk frontal shot, kita menggunakan muka si pelakon," katanya.

Bukan itu sahaja, Elli juga mengulas mengenai penggunakan teknik CGI.


Katanya, teknik ini memerlukan pakaian khas berwarna hijau dan dia tidak dapat mengesannya dalam video tersebut.

Akhirnya Elli tetap tidak mempercayai dakwaan bahawa video itu adalah satu suntingan atau edit.  


Pengalamannya sebagai pengarah memberi kelebihan dari segi membuat analisis visual terhadap video lucah itu.

"Saya pengarah. Saya biasa dengan visual.

"Itu memang kelebihan dan juga sumber rezeki saya. Saya mengatakan bahawa video tersebut adalah tulen.

"Kalau tak percaya cakap saya, pihak polis akan buat siasatan secara terperinci lagi,"
katanya lagi. - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 61
Komen

Previous : Sunyi Tanpa Kontroversi, Nelydia Throwback Momen Panik Sebelum Kahwin

Next       : "Pernah Hilang Punca Bila Suami Sah Skizofrenia" - Fynn Jamal Luah Cabaran Jaga Suami

Komen Terbaru

Quote biozipstar 26-6-2019 01:52 PM
kalau yg reply pasal video ni, pengarah kaum bkn pembangkang mebi baru terima kot warga net

Lain-lain Komen

Quote beta_carotene 21-6-2019 02:59 PM
Maaf, setulen mana pun video tersebut saya tak percaya kalau awak yang bagitahu. Sebab kredibiliti awak yang terpekik terlolong dulu
Quote dramaking007 21-6-2019 03:04 PM
ya da tau da mesti acik sokong dgn ckp video tu tulen walaupun acik x join team siasatan rasmi.dulu acikla yang jerit2 depan mahkamah dlu kan mase pak jib kena bicara.

acik better fokus filem je.kalau zaman pak jib dlu mana2 retis tunjuk terang2 bangkang kerajaan habisla job.blogger kecik pn depa nak saman.i x minat politik tp rs bowinggggg sgt tgk artis and org bisnes yg cm hadap sgt dengan politik zaman kini nie.semua xle caya 100%.better fokus kerja jah.
{:nose
Quote cikatilia 21-6-2019 03:08 PM
so sebabkan dia pengarah ke kena berperangai mcm org gila tu?
Quote greantea 21-6-2019 03:13 PM
Quote mixed 21-6-2019 03:15 PM
susah nk purcaya la kak
chuols kan pembangkang
Quote tulanglampai 21-6-2019 03:20 PM
em susah nk percaya cakap awak sbb awak main politik jugak. btw, video awak kecoh dulu2 tu mmg kelakar hahaha.
Quote metime 21-6-2019 03:26 PM
cuba akak cakap dalam keadaan terjerit jerit..terpekik terlolong..mungkin kami akan percaya..mungkin la...


Quote manehnya 21-6-2019 04:01 PM
ada org tanya hang ka elly? dok dendiam, huduh naw
Quote chilly 21-6-2019 04:02 PM
Kami pon biasa dengan visual perempuan terpekik terlolong
Quote LipasComel 21-6-2019 04:06 PM
sori la, video ni tulen ke, tak tulen ke, sebab yg bagi pandangan ni orang kuat pembangkang, tetap tak diterima hoccay
Quote ikanmasin 21-6-2019 04:13 PM
nak jg nyelit..
Quote mamaezah 21-6-2019 04:17 PM
pi repair bibir tu dulu bley
Quote potsshine 21-6-2019 04:25 PM
hahahahahahhah...cian
Quote RonnySia 21-6-2019 04:25 PM
Hurm kalau yang sebaliknya, engkau dah fitnan orang tahu, haa merangkak lah nt di padangmasyar
Quote qusairy 21-6-2019 05:44 PM
hahahahaa macai pembangkang... sah2 lah ko kata tulenn..

Quote akakvouge 21-6-2019 05:47 PM
relevant lagi ke acik ni...
Quote lotionmilo 21-6-2019 05:49 PM
Tak malu nya ngaku tengok porn lols
Quote giyomi 21-6-2019 06:43 PM
pengarah tak popular kepam al suram tak payah lar nak bising. ko gi arah filem ko yg tak laku tu dulu. hantu kak limah pon lbh cantik dari dia ni
Quote YomiuriLandMae 21-6-2019 06:49 PM
nak jugak join CSI.. btw sheols dah ada track record opposition supporter so why bother la nokk..

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127280s Gzip On
To Top