Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Seksi Dan Menggoda, Bakal Isteri Idris Khan Berbikini

20-6-2019 05:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 119

Dah banyak kali Idris Khan tangguh kahwin. Disember tahun lepas siap dah melutut melamar kekasihnya di Korea.

Tapi sampai sekarang masih belum ada pengumuman tarikh majlis.

 
Sajalah nak tahu apa perkembangan pasangan ini kan.

Boleh tahan cantik dan semakin hot dan seksi Sanaa Jeljalane ni.



Banyak juga gambar berbikini. Iyalah badan cantik, muka pun menggoda.

Orang Maghribi memang cantik-cantik belaka. Bertuah Idris Khan.



Harap cepat-cepatlah kahwin ya. Bukan apa nanti lama-lama takut kena rampas pula. -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 119
Komen

Previous : Perut Makin Boroi, Badan Shaheizy Sam Jadi Bahan Kutukan

Next       : "Saya Pengarah, Saya Biasa Dengan Visual" - Elli Suriati Yakin Video Semburit Menteri Tulen

Komen Terbaru

Quote sleepandream 27-6-2019 08:46 PM
body ala2 miss universe yach...
ni buat sedap2 setaun dua jah ni

Lain-lain Komen

Quote pasubungaa 20-6-2019 05:38 PM
Fuyoooooo semoga cepat2 kawen
Quote dua_chzy 20-6-2019 05:41 PM
Apsal pose sheols pelik2 belaka?
Quote matjerk 20-6-2019 05:45 PM
Kenapa nenen awak begitu?
Quote pumpkingirl 20-6-2019 05:48 PM
Mcm wife ammar alfian...elokle tu..
Quote pakis_hutan 20-6-2019 05:48 PM
dua_chzy replied at 20-6-2019 05:41 PM
Apsal pose sheols pelik2 belaka?

Pose mcm patah leher atau pokok buluh ditiup angin?
Quote cikatilia 20-6-2019 05:49 PM
berpintal2 berpusing2 posing nak nampak lentik langsing
Quote akakvouge 20-6-2019 05:51 PM
ok la tu kot... sekufu... ahakkss
Quote monsterwife 20-6-2019 05:58 PM
Moroccon kan.kat sana biasa2 and tapi kat sini upgrade
Quote dua_chzy 20-6-2019 05:59 PM
pakis_hutan replied at 20-6-2019 05:48 PM
Pose mcm patah leher atau pokok buluh ditiup angin?

Kedua-duanya sis.

Ai dah skeptikal dengan gamba2 syantik, hot, seksi instapemes2 ni bila ramai Youtubers expose penipuan depa dalam berposing dan berpotosop sampai yang gemok xl pon nampak persis saiz m, boobs B cup pon nampak persis saiz D. :lol'
Quote dua_chzy 20-6-2019 05:59 PM
matjerk replied at 20-6-2019 05:45 PM
Kenapa nenen awak begitu?


Dah la tiap gambar seperti berbeza saiz cup nenennya.
Quote aleesyasofia 20-6-2019 06:01 PM
dah tue bila nak kawinnya?
Quote cikkatak 20-6-2019 06:04 PM
Trying hard nampak pose berpusing2 {:handsome
Quote joyahbawang 20-6-2019 06:05 PM
Ala2 sabrena lah. Tapi yg penting cup size dia konsisten hahaha
Quote matjerk 20-6-2019 06:31 PM
dua_chzy replied at 20-6-2019 05:59 PM
Dah la tiap gambar seperti berbeza saiz cup nenennya.

Yg pakai singlet putih seluar pink tu napa nenen nya sebegitu...  Span alignment lari ke mcm mana?
Quote pichee 20-6-2019 06:34 PM
Cantiknye.
Quote Andyscenes 20-6-2019 06:39 PM
suka aku tgk, pernah jumpa. manja weyh
Quote imanda 20-6-2019 06:39 PM
cikatilia replied at 20-6-2019 05:49 PM
berpintal2 berpusing2 posing nak nampak lentik langsing

kannn pelik2 pose nya, tgn mcm rabbit semata nk tunjuk sekewt hihi
Quote matchstick 20-6-2019 06:40 PM
Kelakar baca komen engkorang

Nk komen sheols lawa td, bila baca komen korang aku tumpang gelak je lah
Quote PuanAbby 20-6-2019 06:41 PM
Ingatkan org yg sama dgn ammar alfian..

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125172s Gzip On
To Top