Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Perut Makin Boroi, Badan Shaheizy Sam Jadi Bahan Kutukan

20-6-2019 01:48 PM|Oleh: Saiful| Komen: 76

Foto: IG
Dulu berdua, kemudian bertiga sekarang dah berempat. Makin besar keluarga Shaheizy Sam.

Dengan kehadiran Syeriv Samheizy dan Sarima, memang meriahlah rumah.


Lepas bersalin, Syatilla nampaknya berjaya mengekalkan bentuk badan. Macam anak dara.

Tapi bila tengok bapanya, alamak ramai yang geleng kepala.



Kenapa pula makin hai makin boroi ni tanya mereka.

Kalau tengok di IG memang ketara betul perubahan badan Sam.

Bahagia sangat agaknya kan. Nafsu makan pun tak dapat nak tahan.


Siap ada yang cadangkan supaya Sam turunkan berat badan, takut pula nanti datang penyakit bukan-bukan.

Tak kurang juga yang kutuk. Alahai!

Normallah tu kan, dah jadi bapa budak memang selalu kaum lelaki naik berat badan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 76
Komen

Previous : Enam Tahun Menanti, Izzue Islam Tumpang Bahagia Rakan Yang Ada Anak

Next       : Seksi Dan Menggoda, Bakal Isteri Idris Khan Berbikini

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 25-7-2019 05:26 PM
Cendawan hisapan misspajurah mesti termasuk ke dalam dah sbb lemak perut makin tebal...kahx3

Lain-lain Komen

Quote Kurex 20-6-2019 01:55 PM
Utk watak apa sampai kena buncit ni
Quote schabella 20-6-2019 02:01 PM
Uiihh boleh tahan bsr perut dia yg pict baju hijau pekat tu.. Hope sihat2 je la ye sam.
Quote kucingitam 20-6-2019 02:07 PM
Kurex replied at 20-6-2019 01:55 PM
Utk watak apa sampai kena buncit ni

hahah..mcm afdlin shauki la...naikkan berat badan utk filem sumo...sampai ke sudah tak turun2..ensem je dia masa jadi ahmad daniel dulu..

Quote TerataiMelur02 20-6-2019 02:07 PM
tilla jugak badan menten kuruss
Quote cap_ayam 20-6-2019 02:08 PM
Untuk menjiwai watak ni.. takkan la sesaja nak boroi.
Quote Kurex 20-6-2019 02:12 PM
kucingitam replied at 20-6-2019 02:07 PM
hahah..mcm afdlin shauki la...naikkan berat badan utk filem sumo...sampai ke sudah tak turun2..ens ...

Ahmad daniel sape pulak
Quote kucingitam 20-6-2019 02:16 PM
Kurex replied at 20-6-2019 02:12 PM
Ahmad daniel sape pulak

watak afdlin shauki dalam filem soal hati. masa tu dia kurus lagi

Quote buapakperut 20-6-2019 02:34 PM
masa preggy tilla tu berisi juga skg dh persis nakdara balik wow
Quote RatuDunia94 20-6-2019 02:36 PM
Its about konsisten kan... and lifestyle sebenarnya.. x rasa rugi ke bersusah payah work out sampai dpt six pax tu lps tu melantak sampai boroi? Ke sbb badan muscle tu amik steroid? So mudah dapat mudah hilang?
Quote EvieWanKenobi 20-6-2019 02:53 PM
dari berketak2 terus boroi..
Quote kevler 20-6-2019 02:54 PM
mesti nak jual produk ni
Quote gigahertz 20-6-2019 02:58 PM
RatuDunia94: Its about konsisten kan... and lifestyle sebenarnya.. x rasa rugi ke bersusah payah work out sampai dpt six pax tu lps tu melantak sampai boroi? Ke sb ...
org boroi ni cepat lesu.utk hilangkan lesu. tekan sikit kat kawasan perut smpai kena pada organ dalam perut. kira cam urut la. nanti ada tenaga balik.
Quote fifie_olin 20-6-2019 03:05 PM
jauh beza sgt ms belakon polis evo
Quote nura19 20-6-2019 03:09 PM
Muka tetap hensem
Quote ACC106 20-6-2019 03:11 PM
Nanti nak shooting Polis Evo 3 dia fit & slim balik la tu
Quote Abot 20-6-2019 03:11 PM
ala x pe.. die duit byk.. nk kurus anytime je kurus balik tu..  {:hooray
Quote sakinahxpdc 20-6-2019 03:36 PM
laaa apesal jadi boroi camtu sekali... hari tu tilla yang pregnant. ...sekarang ni sam lak...sudaaa tukaa ka
Quote beni_nikaido 20-6-2019 03:36 PM
ala....netizen pun...
aku yakin netizen yg mengata tu pun badan 2 x 5 dengan sam ni
nanti ada filem baru, dia kurus la balik
Quote Atata 20-6-2019 03:39 PM
gigahertz replied at 20-6-2019 02:58 PM
org boroi ni cepat lesu.utk hilangkan lesu. tekan sikit kat kawasan perut smpai kena pada organ dal ...

Haha serius ke ni

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.354507s Gzip On
To Top