Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zarina Zainuddin Jemput Peminat Datang Ke Rumah Terbuka

19-6-2019 12:22 PM|Oleh: top5complete| Komen: 44

Foto IG

Sebagai penghargaan kepada semua peminat dan pengikutnya di instagram yang menyokongnya selama ini, pelakon Zarina Zainuddin ingin menjemput anda semua untuk bertandang ke rumah terbukanya yang akan diadakan Ahad ini.

Pengumuman itu dimuat naik oleh Zarina melalui instagramnya:-

"Assalamualaikum, saya nak jemput datang beraya, borak-borak, tangkap gambar sambil makan pulut kuning untuk followers tegar saya yang selalu like IG saya, selalu komen positif bagi nasihat dan doakan saya dari jauh.

Siap berkongsi nombor telefon untuk peminat

"Sila DM saya untuk saya bagi alamat rumah," tulis Zarina sambil turut berkongsi nombor Whatsapp di Instagramnya.

"Ahad ni 23 hb jam 12 tengah hari sehingga 6 petang. Ramai sangat nak datang. Allhamdulillah, rezeki dapat merapatkan Siraturahim di bulan Syawal ni.


Zarina juga mencadangkan supaya mereka yang bertandang membawa juadah masing-masing supaya mereka boleh saling berkongsi rasa juadah keluarga antara satu sama lain bagi memeriahkan suasana.

"Cuma kalau boleh kita buat pot luck raya, tentu meriahkan. Saya masak sedap2 dan selebihnya kita rasa juga makanan dari tetamu yang hadir.

Dia juga sudah pasang 4 kemah untuk majlis rumah terbuka tersebut.

"Kalau setuju jemput datang yea. Saya pasang 4 khemah nanti. Tarikh 23 jun 2019 jam 12 tengahari hingga 6 petang," ulangnya sekali lagi.

Zarina Zainuddin juga mengambil kesempatan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada pengikutnya yang sentiasa mendoakannya dan anak-anak dan juga yang selalu menyokong dengan membeli pulut kuningnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 44
Komen

Previous : Snoop Dogg Muat Naik Gambar Anak Nad Zainal Di Instagram

Next       : Lepas Curang, Ammar Alfian Tak Sabar Tunggu Anak Lahir. Ini Respon Isteri...

Komen Terbaru

Quote Madel 21-6-2019 11:34 PM
ZZ ni ok tapiii mak dia si mamazura tu menyeramkan.
Mcm mana org boleh teringin nak makan air tangan mak dia ni, mamazura tu kdg sambil masak pun siap makihamun..mulut mcm longkang sumpah seranah org sesambil mengacau tempoyak.
Entah apa ending kes customers yg tak dpt tempoyak daun kayu dgn jamu yg dernag order aritu.

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 19-6-2019 12:37 PM
org suka je dpat gi uma si ZZ sbab ramai yg teringin nak makan rendang n pulut kuning dia tu..cuma nya anak dia yg azil tu ok x kalu org ramai serbu uma dia?tkut amuk lak budak tu sbab tetiba ramai bebenor tetamu dtg..huhuhu
Quote sigur/ros 19-6-2019 12:39 PM
uihhhh 6 jam uolsss rumah terbukaaa.. tak pengsankahh nak melayan peminattt.

berapa kilo laaa nak beli pulutnya tuuu
Quote keds 19-6-2019 01:25 PM
Semoga dimurahkan rezeki
Quote hotmak 19-6-2019 01:29 PM
beraninya ajak reramai tu, takut tak terlayan dan tak cukup makanan lah nanti, tapi bagus jgk konsep potluck, takde makanan, makan makanan sendiri
Quote mizZue 19-6-2019 01:40 PM
Dia buat pot luck juga kan..dtg bw makanan masing2 ..tp mesti byk dia masak.murah rezeki ..dahlah dia tgh fenin layan karenah mak dgn adik2 dia. Sian ZZ...dia ni sgt positive dn suka berbaik2..xsuka berbalah..bgslah dia ni
Quote iminidin 19-6-2019 01:57 PM
Murah rezeki dia.
Tabah dan kuat semangat.
Quote Daisy_Putih 19-6-2019 02:04 PM
bestnya.. kalau dekat nak juga dtg . teringin nak rasa pulut kuning dan rendang kak zz.

jemput reramai ok jugak buat potluck. mesti meriah
Quote hyie 19-6-2019 02:10 PM
tetiba teringat jeruk mangga yang sheols selalu buat time raya...sedapnyaaaaaaaa...selain pulut kuning sheols yang nampak sedap tu jugak
Quote blekkep 19-6-2019 02:11 PM
ya rabb murahkanlah rezki die...humble sngguh die nie
Quote makton 19-6-2019 02:16 PM
bagusnya.. smoga dimurahkan rezeki sheols anak beranak
Quote pumpkinpatch 19-6-2019 02:29 PM
dia pandai. business strategy jugak pun. Buat cam ni pun, kalau pulut tak sedap pun, orang akan beli atas dasar humanity. Belas ikhsan sesama manusia.

Tak rugi dia pun.
Quote jijilaaa 19-6-2019 02:40 PM
pulut kuning dia sedap. tapi sebekas smpai rm15..tu belum masuk COD lagi rm 10..huhuuu
Quote YomiuriLandMae 19-6-2019 02:50 PM
iols penah beli pulut kuning dia.. hmm bg iols sedap jer but a bit pricey la knowing that retis pnye product kan.. kalo pegi open house sheols dpt la merasa pulut kuning free..
Quote ainashiqa 19-6-2019 03:37 PM
Semoga dimurahkan rezeki zarina ni. Amin
Quote MelahJanda 19-6-2019 03:50 PM
rendang dia x sedap
Quote mizZue 19-6-2019 04:24 PM
jijilaaa replied at 19-6-2019 02:40 PM
pulut kuning dia sedap. tapi sebekas smpai rm15..tu belum masuk COD lagi rm 10..huhuuu

Betul..sebekas rm15 tp kos tinggi..kena beli ada min ordee 3pax..hwaa..nk seratus tau kalau iols beli
Quote lyza2474 19-6-2019 04:27 PM
mizZue replied at 19-6-2019 04:24 PM
Betul..sebekas rm15 tp kos tinggi..kena beli ada min ordee 3pax..hwaa..nk seratus tau kalau iols b ...

order dgn kita jelah... RM5 je. confirmmmmmmmmmm sedap



Quote cicicumel 19-6-2019 04:31 PM
ZZ ni antara pelopor terawal jual produk. tp sedih la skrg mcm dh xde. klu dia betol2 fokus msti kaya raya mcm arwah sosilawati.
Quote dekmieDandy 19-6-2019 04:38 PM
kan sekarang ni banyak home based baker, cook bagai baru nak start business

kan sini la peluang sama nak bagi orang rasa makanan diorang sambil promote

tak gitu

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144244s Gzip On
To Top