Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Jual' Rakan Gay Di Sekolah Untuk Servis Layanan Bagi Mendapatkan Duit Raya Lebih!

Oleh: Myeonir|19-6-2019 10:28 AM Komen: 13
Dalam zaman serba maju kini, hampir semua orang tidak dapat mengelak daripada melibatkan diri dengan media sosial.

Bukan orag dewasa sahaja, malahan kanak-kanak pun dah tidak boleh hidup kalau tiada gajet di tangan mereka.

Makin parah apabila orang dewasa tidak dapat memantau aktiviti kebanyakan kanak-kanak apabila mereka melepak di media sosial, mahukan privasi lah katakan!

Seperti cerita mengejutkan yang tular di Twitter baru-baru ini, seorang remaja lelaki berusia 15 tahun sibuk 'menjual' informasi rakan sekolahnya yang gay kepada mereka yang turut berminat dengan hubungan songsang.



Kredit foto: Twitter

Lagi memeranjatkan apabila dia turut menawarkan perkhidmatan video call dengan wanita bercoli bertujuan untuk mencari duit raya lebih. Biar betul?!


Kredit foto: Twitter

Pengguna Twitter lain berang apabila membaca kisah ini kerana ia adalah kes pedofilia dan boleh memalukan mangsa di dalam gambar yang telah dimuat naik itu.


Kredit foto: Twitter

Atas kecekapan warga Twitter, akaun tersebut telahpun digantung pihak pengurusan Twitter sendiri.

Setelah tular tentang kisah ini, beberapa individu tampil dan memberitahu bahawa gambar mereka telah dicuri dan mereka tidak mengetahui apa-apa mengenai hal tersebut.



Kredit foto: Twitter

Tolonglah pantau aktiviti kanak-kanak di bawah umur agar tidak dieksploitasi seperti ini di media sosial. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote domestobot 22-6-2019 01:39 PM
jual bontot untuk dapatkan duit halal ye tak

Lain-lain Komen

Quote Chairman 19-6-2019 10:45 AM
seramnyer
Quote Artemesiaa 19-6-2019 12:05 PM
Gigihnya jadi bapak ayam ke saja kecoh demi dapat banyak like
Quote buragazz 19-6-2019 01:06 PM
Giler...
Quote kroit92 19-6-2019 02:32 PM
indonesia??
tengok cara dia macam, curi gambar random kids on social medias, lepas tu menyamar
RM20 sekali umpan untuk chat (padahal dia sendiri berlakon)

still, identity theft, scam, pedophilia, and the crime list goes on. SKMM, MCMC mohon sumbat si pelaku dalam penjara
Quote chinta89 19-6-2019 02:54 PM
hey keji sgt. xpsl2 org x bsalah dpt malu.
Quote ikanmasin 19-6-2019 04:00 PM
amboi umur mcm tu dah jd bapa ayam..
kalau lah mak bapanya tau ni..nsb lah ko dik
Quote ckenj 19-6-2019 05:20 PM
dulu curi pic pmpn..skrg pic lelaki pun dicuri..pelik2 tull
Quote aleesyasofia 19-6-2019 06:08 PM
peragai.. xsenonoh..
Quote Foxey 19-6-2019 06:09 PM
Pelik2 sekarang ni. Apa nak jadi dengam budak2 zaman sekarang
Quote hasniey 20-6-2019 12:24 AM
Indon.xkan la bdk malaysia panggil bocah kott
Quote Fyau 21-6-2019 11:39 PM
Astagaa..manusia kaa lagii
Quote najib888 22-6-2019 12:26 PM
Bodohnya sapa yg layan mangkuk ayun ni.. nampak sgt scammer tu.. bila dah transfer duit, trus dia block la..  same MO pun, ada ramai tertipu lagi? Patut la sampai hari ni masih lagi boleh dengar/ baca cerita kena tipu macau scam, love scam..
Quote domestobot 22-6-2019 01:39 PM
jual bontot untuk dapatkan duit halal ye tak

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.184049s Gzip On
To Top