Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Screenshot Perbualan Lucah Chef Selebriti Dan Personaliti TV

17-6-2019 11:29 AM|Oleh: Saiful| Komen: 2187

Gambar Hiasan
Kes curang yang melibatkan personaliti tanah air makin menjadi-jadi.

Lepas satu, satu lagi terbongkar. Bertambah hangat bila ada pihak yang mendedahkan kelakuan sumbang seorang chef selebriti ydan juga pengacara dengan seorang personaliti TV wanita.

Dipetik dari Hangat.com, individu tersebut menghantar beberapa suntingan perbualan WhatsApp, perbualan lucah di antara kedua-dua personaliti tersebut.

Foto: Hangat.com
Lagi terkejut bila ada beberapa gambar bogel milik pembaca berita TV swasta itu turut dikongsi dalam perbualan tersebut.

Menurut sumber, hubungan mereka ni dah lama diketahui oleh beberapa pihak tapi baru sekarang didedahkan sebab tak tahan semakin lama semakin melampau dan tak ada ciri-ciri nak berubah pun.

Foto: Hangat.com
Sudahlah kedua-duanya berstatus suami dan isteri orang! Memang tak tahu malu.

Difahamkan wanita itu bukanlah wanita pertama yang didakwa mempunyai hubungan dengan chef selebriti tersebut. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 2187
Komen

Previous : Zamani Dah Berpunya! Umum Ingin Bertunang Dengan Gadis Pilihan

Next       : Throwback Gambar Nikah. Aliff Aziz Puji-Puji Bella Astillah, Pujuk Nak Rujuk Semula?

Komen Terbaru

Quote FY08 5-7-2019 06:05 PM
Edited by FY08 at 5-7-2019 06:11 PM

Ok ja main dkt tv9 ni.. brp kali ulangan dh...

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 17-6-2019 11:35 AM
iols parking dulu
Quote rainbowrainz 17-6-2019 11:37 AM
Astaga geli lah oiii ya ampun siap bg pic nk muntohhh
Quote weezerfan 17-6-2019 11:38 AM
Eeeiiwww.. Low class nya
Quote sukacactus 17-6-2019 11:38 AM
Chef fikree dgn masrenny bila nak buat PC?
Quote suka.suki 17-6-2019 11:41 AM
WOW..!!
Kene follow rapat2 thread ni.
Quote mistified 17-6-2019 11:41 AM
Mcm ne leh terlepas conversation ni.sengaja leak ke?
Quote lizaluvliz 17-6-2019 11:41 AM
panasssss..tgg okt wat pc
Quote nura19 17-6-2019 11:42 AM
Buat stok geli2 jek ni..
Quote BoongaKertas 17-6-2019 11:43 AM
geli nye siot message memasing! omg. sian wife-husband memasing. urgh!
Quote makton 17-6-2019 11:44 AM
omg omg omg...

level dak2 wicet je deme ni!! padahal masing2 dah tua kertu
Quote awex^returns 17-6-2019 11:44 AM
mampusssss... aku suspect ex-wife chef yang dedahkan ni
sebab geram sangat kot

mendapat lah ko chef
yang pompuan tu.. amaigaddd
laki dia diam je ke
Quote meow_tompok 17-6-2019 11:44 AM
apekah chef seleb sama yg baru ceraikan bini tu
Quote Suchi 17-6-2019 11:44 AM
Laki bini pun tak penah ade chat gini huhuhuhu

Penuh ngn gambo lengkuas halia kunyit, rempah ratus, gambo air milo tumpah atas lantai, nasi tumpah atas meja bagai.
Quote uori 17-6-2019 11:44 AM
popcorn aku manaaaaaaaaaaaa?!
Quote Ed_Lyn 17-6-2019 11:45 AM
Conversation antara fikree dgn yg mana satu ni?  Skendel dia 3 org kan..  Nmpk kulit cerah je yg dlm pic ni..  
Quote kakasotong2 17-6-2019 11:45 AM
Meols rasa primer source SS ni dr wife chef tu. Bukti masa penangkapan basah suami sheols mencurang.

Agaknya dah forward ke family members dlm whatsapp tu maka nya ada la antara members tu yg leak hntr email layang ni.
Quote syamzana 17-6-2019 11:48 AM
wah wah wah...mendapat larrr. dasar sundal jumpa jalang gini la
Quote ramaramu 17-6-2019 11:48 AM
omg sick nya. ok not being judgy here tapi you have a spouse! please laaa!
Quote top5complete 17-6-2019 11:50 AM
pastikan sumber ni betul bukan rekaan mana-mana pihak demi menjadi views.. tak pasal-pasal kena tangkap polis wow

Lihat semua komen(2187)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.158271s Gzip On
To Top