Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak 6 Tahun Kritikal, Dihempap Tingkap Jatuh Dari Tingkat 20

Oleh: Myra Rozi|14-6-2019 03:50 PM Komen: 19
Seorang kanak-kanak lelaki berusia enam tahun kritikal akibat dihempap tingkap yang terjatuh dari tingkat 20.

Kejadian yang berlaku Futian, Shenzhen, China, menyaksikan mangsa sedang berjalan dengan ibunya.

Dengan tiba-tiba sahaja dia dihempap dengan tingkap membuatkan orang ramai yang berada di tempat kejadian gempar.


Sohu melaporkan, insiden terbabit turut dirakam oleh CCTV premis berhampiran.

Akibat hentakan kuat, mangsa tidak sedarkan diri kerana mengalami pendarahan di kepala.

Mangsa kemudiannya dihantar ke Hospital Perubatan China untuk rawatan kecemasan.

Keadaannya kritikal dan memerlukan mesin bantuan pernafasan.

Foto: Sohu
Polis kini sedang menjalankan siasatan bagi mengenal pasti punca tingkap tersebut terjatuh dari tingkat 20.

Menurut sumber lain, ia mungkin terjatuh ketika pemilik rumah cuba membuka tingkap.

Pihak pengurusan bangunan juga menyatakan tingkap di bangunan itu sudah usang. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote -Suri- 15-8-2019 11:04 PM
Adoi..ngerinya {:freak

Lain-lain Komen

Quote tunkoo 14-6-2019 03:54 PM
adoiiii...mcm tengok cerita final destination
Quote sukacactus 14-6-2019 03:56 PM
OMG terpenyek terus
Quote duri_durians 14-6-2019 04:02 PM
adui perit nya
tiba2 je jatuh terus
Quote NadaDeafah 14-6-2019 04:16 PM
seriau aku
Quote potpetpotpet 14-6-2019 04:17 PM
Kesiannya.
Tapat2 jatuh atas dia.
Before tu happy2 je budak tu jalan ngan mak dia..
Quote Boomibulat 14-6-2019 04:23 PM
Flet pprt prc buang tingkap ke
Quote palmolive 14-6-2019 04:52 PM
tingkat reput katanya
Quote Pink_Purple 14-6-2019 04:57 PM
siannya.

Quote EvieWanKenobi 14-6-2019 05:13 PM
ngerinya.. tiba2 kena hempap tingkap..
Quote Artemesiaa 14-6-2019 05:21 PM
Mengerikan bangunan lama macam ni elok adakan pemeriksaan bangunan demi keselematan orang ramai
Quote miznora 14-6-2019 07:38 PM
kesian betul..
malang tidak berbau
Quote kivio 14-6-2019 09:16 PM
Fuhh seluas-luas  tempat, on the dot jugak tuh kene
Quote ainashiqa 14-6-2019 09:41 PM
Mcm cerita final destination jse..Allahu ngerinya
Quote Foxey 15-6-2019 12:08 AM
Kesiannya. Malang tidak berbau betul
Quote farlis 15-6-2019 12:24 PM
...
Sadisnyaaaa
Quote missycutie 15-6-2019 03:31 PM
Ngerinya....mesti mak dia trauma gile
Quote keds 15-6-2019 04:16 PM
dasat betul..
Quote cik_nit 18-6-2019 10:47 AM
Sadisnya.... Maknya mesti galat gila.
Quote -Suri- 15-8-2019 11:04 PM
Adoi..ngerinya {:freak

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.264782s Gzip On
To Top