Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Diburu Rakam Peguam Wanita Tengah 'Membuang'

14-6-2019 03:38 PM Komen: 23
Seorang lelaki diburu polis selepas disyaki merakam seorang peguam wanita sedang membuang air kecil di sebuah stesen minyak di Batu Tiga, Shah Alam.

Astro AWANI melaporkan, suspek yang masih belum dikenal pasti identitinya itu diburu sejurus polis menerima laporan daripada mangsa berusia 34 tahun terbabit.


Foto: Astro AWANI

Menurut Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib, kejadian dipercayai berlaku jam 11.15 malam Khamis.

Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di stesen minyak itu menunjukkan suspek mengekori mangsa sehingga memasuki tandas berkenaan sambil memegang telefon bimbit.

Lelaki itu didakwa cuba merakam mangsa melalui ruang bawah pintu sebelum wanita terbabit menyedari dirinya sedang dirakam.

Mangsa yang terkejut menjerit dan menyemburkan air paip pada suspek yang kemudian melarikan diri.

Tambah Baharudin, pihaknya sudah mengambil CCTV berkenaan untuk siasatan lanjut. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
6
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nono86 21-6-2019 06:50 AM
Perakam patut kena tampar sedas dua

Lain-lain Komen

Quote sitiboh 14-6-2019 11:51 AM
apa syiok ntah putarpan rakam bulu orang

Quote BookerT 14-6-2019 11:56 AM
mak teringat mak hayam maideen layan thread lelaki mlancap...

https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1



lpas tu mak hayam maideen sntap tkan butang report tau nyah...gitchewwwwwwwwwwwww....
Quote sitiboh 14-6-2019 11:58 AM
BookerT replied at 14-6-2019 11:56 AM
mak teringat mak hayam maideen layan thread lelaki mlancap...

https://mforum.cari ...

kau jgn kutuk maideen bahlol a/l tongong pariyah tu

mod bbnu tu nanti yg sentap

maklum la, ada persamaan 2 ekor tu, dua2 nenek non muslim






Quote BookerT 14-6-2019 12:01 PM
sitiboh replied at 14-6-2019 11:58 AM
kau jgn kutuk maideen bahlol a/l tongong pariyah tu

mod bbnu tu nanti yg sentap



mak x sngka pndedahan mak tntang btapa kinky mak hayam maideen layan blues gambar mak hayam plancap atas tu smpai buat mak hayam maideen kesentapan nyah.......x sangka mak hayam maideen ada soft spot gitchewwwwwwwwwwwww....

tekan butang report tau nyah.....
Quote sitiboh 14-6-2019 12:04 PM
BookerT replied at 14-6-2019 12:01 PM
mak x sngka pndedahan mak tntang btapa kinky mak hayam maideen layan blues gambar mak hayam pl ...



patut la pariyah tu mati2an defend kaum lut. se kaum rupanya.

celaka punya maideen tolol a/l bahlol kena main kul 4 pagi

jap, aku tag mod terus. so takyah la dia susah2 cari post aku kutuk abang maideen pariayah dia tu


@FanTasyCreaTioN

bahahahah

- 450



Quote Boomibulat 14-6-2019 12:20 PM
sitiboh replied at 14-6-2019 11:51 AM
apa syiok ntah putarpan rakam bulu orang

Ni musti penyokong pee h kan
Quote BookerT 14-6-2019 02:17 PM
kau tengok nyah mak hayam maideen sentap tekan butang report....personal attack sangat ke nyah yang mak hayam maideen layan gambar laki lancap nyah?
Quote CARI-MAL 14-6-2019 03:38 PM
Seorang lelaki diburu polis selepas disyaki merakam seorang peguam wanita sedang membuang air kecil di sebuah stesen minyak di Batu Tiga, Shah Alam.


Astro AWANI melaporkan, suspek yang masih belum dikenal pasti identitinya itu diburu sejurus polis menerima laporan daripada mangsa berusia 34 tahun terbabit.




Foto: Astro AWANI




Menurut Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib, kejadian dipercayai berlaku jam 11.15 malam Khamis.


Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di stesen minyak itu menunjukkan suspek mengekori mangsa sehingga memasuki tandas berkenaan sambil memegang telefon bimbit.


Lelaki itu didakwa cuba merakam mangsa melalui ruang bawah pintu sebelum wanita terbabit menyedari dirinya sedang dirakam.


Mangsa yang terkejut menjerit dan menyemburkan air paip pada suspek yang kemudian melarikan diri.


Tambah Baharudin, pihaknya sudah mengambil CCTV berkenaan untuk siasatan lanjut. - CARI




Quote PakatanHomo 14-6-2019 03:44 PM
Ah Kau ngintip Aminah..  Tak logik.  Patot intip la amoi..

Quote disneyrecess 15-6-2019 02:39 AM
Fetish kepada t*h*kah? {:smile
Quote sitiboh 15-6-2019 12:00 PM
BookerT replied at 14-6-2019 02:17 PM
kau tengok nyah mak hayam maideen sentap tekan butang report....personal attack sangat ke nyah yang  ...

akak maideen dah koyak la tu nangis2 report mod

sensitip tul rupanya foto pelancap kau tepek tu

bahahaha


Quote rje 15-6-2019 02:32 PM
Aje gila perangai
Quote namieamuro 15-6-2019 02:34 PM
org membuang pun nk rekod ke? mental btl nafsu laki ni
Quote missycutie 15-6-2019 03:32 PM
Mmg kena berhati2...
Quote renko 15-6-2019 04:53 PM
tangkap suapkan air kencing biar kembung
barua
Quote BookerT 15-6-2019 08:10 PM
sitiboh replied at 15-6-2019 12:00 PM
akak maideen dah koyak la tu nangis2 report mod

sensitip tul rupanya foto pelancap kau tepek tu ...

mak kena warning nyah...mak hayam fantasycreation wewarning mak...sampai hati kau mak hayam wewarning mak...mak ni mak hayam di bod gossip tau nyah....tu belum kau tengok mak hayam maideen berkuntum di thread lelaki telanjang tu nyah...mak tasangke mak hayam maideen taste totey berkulup...sedap kekunyah lettew nyah....
Quote sitiboh 15-6-2019 08:15 PM
BookerT replied at 15-6-2019 08:10 PM
mak kena warning nyah...mak hayam fantasycreation wewarning mak...sampai hati kau mak hayam wewarn ...



maideen tu sutun tu, siang jadi abang2

kul 4 pagi jadi akak2 pakai lipstick kena pedajal dgn pristine1

bodoh punya pariyah akak maideen tu




Quote BookerT 15-6-2019 08:22 PM
sitiboh replied at 15-6-2019 08:15 PM
maideen tu sutun tu, siang jadi abang2

kul 4 pagi jadi akak2 pakai lipstick kena pedajal dg ...

mak hayam maideen sutun taste totey kekulup lak tu nyah....



tak gitchewwwwwwwwwwww akak maideen...
Quote sitiboh 15-6-2019 08:26 PM
BookerT replied at 15-6-2019 08:22 PM
mak hayam maideen sutun taste totey kekulup lak tu nyah....

patut la bini dia blah mintak cerai, dapat laki syok dgn konek laki

kesian puanM

bahahaha




Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.325835s Gzip On
To Top