Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Selamba Nourul Depp Tayang Mandi Berkemban, Dah Tak Reti Malu Ke?"

14-6-2019 11:56 AM|Oleh: Saiful| Komen: 93

30 April lepas, Nourul Depp selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang diberi nama Isabella.

Pejam celik pejam celik dah habis pun berpantang.




Nak kongsi rasa kegembiraan hari terakhir, Nourul ada memuat naik video menunjukkan dia mandi bunga.


Tak kisahlah nak promosi pakej berpantang yang dimabil tapi nampaknya ramai tak senang sebab penyanyi ini selamba je berkemban.

Agak seksi di situ ya. Boleh terbeliak orang tengok sebab menampakkan benda-benda tak patut.

Kredit foto: IG
Apa lagi memang kena hentam. Ada yang kata Nourul tak tahu malu.

"Tak payah nak tayang, tak selera pun tengok." Tak kurang juga yang mempersoalkan tentang suaminya yang tak tahu nak tegur aurat isteri.

Bagaimanapun isteri kepada usahawan Perancis ni tak melatah pun, sebaliknya membalas komen-komen dengan baik.



Eloklah tak melatah. Kalau orang tegur tu terima jelah, kalau tak boleh terima teguran janganlah tayang. Kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 93
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Dua Tahun Bercerai, Hafiz Hamidun Masih Elak Bertembung Dengan Joy Revfa

Komen Terbaru

Quote nyra 20-8-2019 01:23 PM
tapi kan..kenape die macam selekeh sangat ek..maybe la nak tunjuk real life die tapi tu la..nampak selekeh je..

Lain-lain Komen

Quote wanokakaka 14-6-2019 11:58 AM
xpayah la tayang.. kang org komen bukan2 di marahnya.. padahal diri sendiri buka ruang utk org ckp benda yang xelok
Quote matchstick 14-6-2019 12:08 PM
Mcm hantu kak limah pun gigih nk share
Quote BookerT 14-6-2019 12:09 PM
nape la anak2 kau rope negro kacuk nyah....
Quote Orix 14-6-2019 12:11 PM
Ummah bodoh bangang IQ level rumput pipit helang jah buat IG pstu gigih tarbiah org psal aurat.
Quote Boomibulat 14-6-2019 12:19 PM
Knp muka mcm tua sgt?br 40 je kan
Quote prizadane 14-6-2019 12:38 PM
Biar la dia nak tayang. Haha.. ke ada yang bernafsu tengok dia mandi camtu? Dia dah tua, boleh fikir pasal aurat, dosa n pahala. Laki dia pun tak kisah. Lantak la.. haha
Quote rainbowrainz 14-6-2019 12:40 PM
Dah tua pun bodoh...
Quote MatDeghem 14-6-2019 12:46 PM
Mengundang.....

Quote NotYou 14-6-2019 12:50 PM
Netizen ni tak yah lah nak tegur2 tak suka jgn tgk...dah tuan badan tak reti malu nak tayang kat socmed nak buat mcm ne...lebih2 dia suruh doakan yang baik2 ...hahhaha koser2 netizen ni...senang je benda ni tak suka tak yah sokong ape pun yg berkenaan dgn artis tu...kalau dia kluarkan produk di angin lalukan saje...
Quote prettyuglybabe 14-6-2019 12:59 PM
selama ni dia bukan tutup aurat pun..
so apa yang nak sibuk sangat dia nak tayang body cam mana pun
Quote merrissa 14-6-2019 01:06 PM
.ritu baru dia share gambar dia sebijik mcm bibik pilipino....sleeveless
Quote namieamuro 14-6-2019 01:08 PM
tah knp i tgk bese je gamba bkemban die tu..nurul depp kot..kalau heliza helmi tayang gitu baru la i rase luar biase.

tetap la i rengsa tgk acik nurol gigih nak berDEPP bagai wpun berbintikan wahab sajek
Quote monsterwife 14-6-2019 01:11 PM
Tak malu betul
Quote famri7 14-6-2019 01:13 PM
Gigihnya walupun tua bangka
Quote mixed 14-6-2019 01:34 PM
dia mmg seksi lantak
bkn nya era pajira yg seksi
Quote mieymiey 14-6-2019 01:38 PM
Ko dah tau ummah meleis ni gigih mentarbiah retis di socmed, yang ko upload dah kenapa? Ko sengaja mengundang kan?
Quote Meiizu 14-6-2019 02:51 PM
nohhhhh sendiri tayang seksi..sendiri duk alhamdulillah.
nak gelak sat
Quote boojaat 14-6-2019 02:57 PM
Subur juga dia ni yer.. Berbanding masa dgn ajai dulu cuma sorang jer
Quote cuda 14-6-2019 04:21 PM
Body berkerak pun nak menayang. Geli aih!

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117509s Gzip On
To Top