Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tentera Terlampau, Tayang Kemaluan Dan Punggung Depan Potongan Ayat Al-Quran

Oleh: Myra Rozi|14-6-2019 10:50 AM Komen: 40
Polis kini sedang menjalankan siasatan susulan penyebaran satu video memaparkan seorang lelaki memakai seragam tentera beraksi lucah.

Video berdurasi empat minit itu mula dihantar dalam kumpulan WhatsApp pesara tentera jam 11 malam.

Seorang pesara tentera berusia 52 tahun yang merupakan salah seorang ahli kumpulan WhatsApp itu kemudiannya membuat laporan polis.

Foto: Facebook
Harian Metro melaporkan, lelaki berkenaan menanggalkan pakaian sambil melakukan aksi lucah melampau, tayang kemaluan dan punggung.

Lebih menyedihkan, ia dilakukan dengan berlatar belakangkan hiasan dinding mengandungi potongan ayat Al-Quran.

Foto: Facebook
Ketua Polis Daerah Seberang Perai Utara Asisten Komisioner Noorzainy Mohd Noor berkata,

Laporan polis itu dibuat seorang pesara tentera dan setakat ini kita masih mengesan lokasi suspek merakam video berkenaan.

Kita sudah mengambil salinan video berkenaan dan siasatan akan dilakukan secara terperinci sebelum kes diklasifikasikan mengikut seksyen sepatutnya." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
1
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote me_nns 9-8-2019 07:23 AM
macam2 hal

Lain-lain Komen

Quote nenekglamer 14-6-2019 10:53 AM
Dia tunjuk bebird kat ayat2 suci or aksi tunjuk bebird tu dilakukan di tempat yg kebetulan ada ayat suci?
Quote Orix 14-6-2019 10:53 AM
Boroinya badan seorang tentera {:nose
Quote imransulaiman 14-6-2019 11:14 AM
nenekglamer: Dia tunjuk bebird kat ayat2 suci or aksi tunjuk bebird tu dilakukan di tempat yg kebetulan ada ayat suci?

Kebetulan kot... Nak tunjuk dia adalah seorang muslimin..
Quote sidewinder 14-6-2019 11:23 AM
mcm2 malaysia ni...kejap2 cite pasal gay....kejap cite pasal tentera berbogel depan kamera....kot yer pun nak berbogel atau nak jadi gay....x yah laa tunjuk....org india...cine perati sekor2 org islam selalu diwar2 sbg suci murni
Quote Artemesiaa 14-6-2019 11:24 AM
Bila bertindak tampa memikitkan akibatnya macam tu lah jadinya
Quote minguk 14-6-2019 11:25 AM
mana gambar uncensored?
Quote batmana 14-6-2019 11:30 AM
1.kene rangging
2. kene pedajal
3. atau mmg dajal
Quote Kurex 14-6-2019 11:54 AM
Banyak kali abg askar look around aku.. Dah la add aku.. Lepas tu tanya aku ada kereta ke tak sebab dia cakap boleh habtar dia balik kem.
Kau nak balik kem, tu bukan masalah aku. Entah siapa2, tetiba add lepas tu tanya ada kereta ke tak. Mesti askar yg layan jantan ni
Quote singajantan 14-6-2019 12:10 PM
kita tengok nanti kena hukuman atau lepas bebas selepas minta maaf..
Quote chicozinn 14-6-2019 12:12 PM
plik2 la skang ni makin byak lak ummah lemari kluar gua ni..xtau la mgkin kne raging kot si beruk ni
Quote ninja9 14-6-2019 12:20 PM
chicozinn replied at 14-6-2019 12:12 PM
plik2 la skang ni makin byak lak ummah lemari kluar gua ni..xtau la mgkin kne raging kot si beruk ni



ini kesan sampingan internet kot..





Quote cheekylala 14-6-2019 01:38 PM
ni lg sekor jantan semburit!
Quote aijinmisaki 14-6-2019 02:37 PM
Kurex replied at 14-6-2019 11:54 AM
Banyak kali abg askar look around aku.. Dah la add aku.. Lepas tu tanya aku ada kereta ke tak sebab  ...

kau ni laki ke pempuan?
Quote ChildrenOfBodom 14-6-2019 02:52 PM
lama xdengar istilah komando pondan hehe
Quote HannahMontana 14-6-2019 02:56 PM
Banyak orang sakit jiwa sekarang ni.Buat itu ini semata-mata nak lepaskan perasaan tetapi masalah tetap semakin rumit.

Quote puding_caramel 14-6-2019 02:56 PM
Kau dah kenapa abam askar? desperado kah? moga kau dapat la glamer yang kau hajati ittew
Quote chacon 14-6-2019 03:02 PM
video personal kot ni nak bagi kat awek sekali terlepas kekdahnya kot
Quote Kurex 14-6-2019 03:03 PM
aijinmisaki replied at 14-6-2019 02:37 PM
kau ni laki ke pempuan?

Ramai tanya laki ke pompuan.. Aku laki la. Pahal?
Quote ikanmasin 14-6-2019 03:15 PM
suda kenapakah berperangai sebegitu..

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.238775s Gzip On
To Top