Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rumah Penuh Tahi, Abaikan 3 Bayi Sendiri Sampai Mati Reput

Oleh: Myra Rozi|13-6-2019 04:49 PM Komen: 23
Seorang wanita membunuh tiga orang bayinya, dengan salah seorang daripadanya ditemui dalam keadaan menyayat hati.

Erika Murray ditahan selepas rumahnya yang terletak di Blackstone, Massachusetts dipenuhi dengan najis, sampah dan serangga.

Keadaan itu dibongkarkan oleh jirannya, Betsy Brown.

Foto: METRO UK
NBC melaporkan, pasukan penyiasat menemui salah seorang bayi dalam keadaan masih bertali pusat, dalam beg yang disembunyikan dalam almari pakaian.

Mayat bayi kedua juga ditemui dalam sebuah lagi almari berdekatan.

Bayi ketiga pula ditemui hanya tinggal tulang, dalam keadaan berbaju dan memakai lampin pakai buang.

Foto: METRO UK
Menurut sumber, Murray mempunya empat anak, masing-masing berusia dari 5-13 tahun yang tinggal bersama dalam rumah.

Dua darinya tidak pernah dibawa keluar manakala seorang lagi yang berusia tiga tahun tak boleh berjalan.

Foto: METRO UK
Brown, selaku individu yang memasuki rumah suspek ketika Murray meminta bantuannya untuk menenangkan bayi yang sedang menangis berkata, 

"Lampin pakai buang kotor, botol susu, ulat ada di mana-mana. Keadaan gelap dan panas. Ia menakutkan.

"Anda tak boleh nampak lantai, seolah-olah berjalan atas sampai. Keadaan rumah teruk dan berbau busuk.  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mamakylekelvin 18-6-2019 11:51 AM
spesis sakit mental perempuan ini..mcm mana sanggup biarkan anak tinggal dlm keadaan sampah sarap tersebut..
tergamak nyer..alahai
i siap boleh imagine keadaan anak2 itu tinggal dalam keadaan tersbut..

Lain-lain Komen

Quote glump 13-6-2019 05:03 PM
Bila dh tak dapat hidup di dunia nyata.. Ginilah
Quote matchstick 13-6-2019 05:05 PM
Binatang pun x hidup gaya gini
Quote dua_chzy 13-6-2019 05:07 PM
Boleh pulak ngkau gemuk sihat ja.

Jika ngkau dah tak pedulik sangat dunia, patutnya ngkau pon mereput kurus kering tinggal tulang jah.
Quote dua_chzy 13-6-2019 05:14 PM
Edited by dua_chzy at 13-6-2019 05:19 PM

Minah ni low IQ.

Dia sembunyikan anak2 dia dari family sundri (family pon barangkali tak hingin ambik tau pasal sheol dah bodo takleh function sangat).

Dia biorkan je anak2 dia sampai mati karna dia klaim dia takutkan boipren dia. Boipren dia marah dia beranak banyak. Bodo kan. Memang bodo. Pehtu boipren dia pon sama bodo, tino ni klaim boipren dia tatau pon 2 orang budak pompuan yang tino ni jaga anak kandung dia sundri sebab tino ni tipu kata dia tolong jaga anak orang lain. Bodo nampamous sampai detektif pon tak pircaya.

Tino ni hada masalah depresi, low self esteem, etc, tapi karna bodo sangat dia tak buat hapa pon huntok overcome kesewelan dia.

Tino ni, jantan hanat pak anak2 dia, family depa, suma bodo karna masing2 adelah adults selfish gila babi sampai dua orang bayi mati.

https://www.google.com/amp/s/www ... ml%3foutputType=amp

Ngkau boleh bayangkan tak baby2 tu mati kelaparan, dahaga, kesejukan, (ntah2 pampers dah penoh tahi dan kencing, kemaluan dah melecet merah habis pehtu kuman dari tahi dah masuk dalam kemaluan sampai kena jangkitan, teriak2 nangis kesakitan pon tak dipedulikan?) bersendirian, gimana?
Quote dekmieDandy 13-6-2019 05:43 PM
kuat betul perempuan ni boleh beranak sendiri je ye
Quote JohnnyCastle 13-6-2019 05:48 PM
etis habaq taik manusia makan boleh buat ubat...wakakakakakakakkaa
Quote Artemesiaa 13-6-2019 06:39 PM
Jenis mental je sanggup buat sebegini.  Sian petugas pembersihan sampai kena pakai suit khas untuk membersihkan rumahnya
Quote LautBiru52 14-6-2019 04:05 AM
Berita apa aku baca ni. Adoi
Quote highcastle 14-6-2019 06:56 AM
Tak dapat dibayang budak2 kecik tu bergelumang dengan sampah, najis dan ulat.............
Quote fifie_olin 14-6-2019 07:41 AM
buat ank mmg ko pandai
tp anak2 ko biar mati
pmpn ni drp planet mana
rumah dh mcm lori smph alam flora
Quote EvieWanKenobi 14-6-2019 09:24 AM
ramainya anak dia.. 6 orang..
Quote DeeHanania 14-6-2019 10:01 AM
Aadduuiiyaaii kemurungan skjap
Quote bawangkecik 14-6-2019 10:21 AM
sakit mental!!


teringat anak kat rumah
Quote monreyes 14-6-2019 11:21 AM
knp ghajin sangat nak branak...
Quote amirah7 14-6-2019 11:21 AM
mental terukkk...
Quote batmana 14-6-2019 11:35 AM
jiran pn satu
nape tak tepon aja child service..

Quote iloveyou 14-6-2019 11:56 AM
murung baca berita ni
Quote chicozinn 14-6-2019 12:14 PM
Ya Allah, kemurungan trus aku baca berita ni..menyesal aku bukak link ni..musibat punya mak!!!!!!
Quote ainashiqa 14-6-2019 09:57 PM
Apa la yg dia fikir... Ishhh.. Anak2 jd mangsa

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.335234s Gzip On
To Top