Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Pakai Tudung Pun Tetap Dapat Mesej Lucah" - Zizi Kirana

14-6-2019 11:40 AM|Oleh: Top5| Komen: 14

Penyanyi Zizi Kirana meluahkan rasa berang dengan lelaki-lelaki golongan "cacat otak" dan kurang adab kerana tidak menghormatinya sebagai wanita.



Memetik laporan XTRA, Dia mendapat ratusan komen lucah daripada golongan lelaki di Instagram, biarpun telah mencuba menjaga penampilan semasa Ramadan tetap ada golongan seperti itu cuba untuk menghubunginya.


"Saya perhati saja jantan-jantan ketandusan dan cacat otak yang masih meninggalkan komen di posting saya mahupun memberi mesej peribadi yang entah apa-apa.

"Sedangkan saya menjaga cara pakai saya dan berhijab sepanjang bulan Ramadan. Golongan lelaki seperti ini sememangnya mempunyai masalah," kata Zizi kepada Xtra.


Untuk pengetahuan anda semua, Zizi meluahkan rasa rasa syukur kerana berjaya menyempurnakan 30 hari tampil bertudung sempena Ramadan. Dia kini sedang belajar untuk mengekalkan imej bertudung itu adalah dalam masa sama usaha untuk menjadi wanita Islam yang sempurna. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 14
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Duit Untung Tak Dibayar, Dijaja Fitnah Pula Sampai Kena Boikot" - Linda Rafar Ditipu Siapa?

Komen Terbaru

Quote hyie 18-6-2019 10:53 PM
orang sabah memang hati suci dan tulus. iols suka berkawan dengan diorang. senang cakap, tak fake...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 14-6-2019 11:48 AM
Sebelah dia tu pengkid ke?
Quote chicozinn 14-6-2019 12:08 PM
Kurex replied at 14-6-2019 11:48 AM
Sebelah dia tu pengkid ke?

yeka?tapi meollss tgok skali imbas cm jantan cuma jantan adik2 la..
Quote BookerT 14-6-2019 12:10 PM
mak tengok anak bujang mak hayam saleem arwah tu control sngt tengok mak hayam zizi mnayang kn nyah?
Quote BookerT 14-6-2019 12:11 PM
Kurex replied at 14-6-2019 11:48 AM
Sebelah dia tu pengkid ke?

kau taste dngn pengkid ke nyah? tobat la nyah...pintu tobat tebuka luas nyah...
Quote Kurex 14-6-2019 12:42 PM
BookerT replied at 14-6-2019 12:11 PM
kau taste dngn pengkid ke nyah? tobat la nyah...pintu tobat tebuka luas nyah...

Ke dia pondan? Tengok kening macam lukis je
Quote chacon 14-6-2019 03:03 PM
nak ke tak nak..lepak mamak
Quote yeZZzza 14-6-2019 03:28 PM
ko pakai jubah terus la baru org tak ngate...
Quote HannahMontana 14-6-2019 10:19 PM
Dia nak nampak kelainan atau sesuatu yg lain ke daripada pakai tudung /hijab ?


mcm ada yang xkena dengan dia.

Maaf jika aku tersalah.
Quote aleesyasofia 15-6-2019 12:04 AM
kalau pakai tudung tp, tak menutup aurat sepenuhnya mmg ler.. cer pakai elok2.. tutp bahagian mana yg sepatutnya ditutup..
Quote keds 15-6-2019 03:58 PM
mata orang kita tak boleh control

tapi pakaian kita boleh control....

try tutup cara betul mungkin makin kurang pandangan tak betul

Quote jualbelirumah 15-6-2019 10:51 PM
istiqomah jer.. baru2 nk berhijrah mmg laa camtu. cuba konsistent tutup aurat jgn sebulan puasa jer, hilang laa nnt komen lelucah semua tu.
Quote disneyrecess 17-6-2019 01:21 AM
Dek zizi.. sedangkan pompuan berpurdah pun rogol..
Quote Xim 18-6-2019 09:35 PM
Alahhh maria ozawa pn ade brselendang gak
Quote hyie 18-6-2019 10:53 PM
orang sabah memang hati suci dan tulus. iols suka berkawan dengan diorang. senang cakap, tak fake...

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137537s Gzip On
To Top