Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Curang Dibelasah Dengan Kayu, Dicucuh Puntung Cerut

13-6-2019 03:26 PM Komen: 36
Berang melihat perbualan antara isteri dengan lelaki lain menerusi aplikasi WhatsApp, lelaki tergamak memukul wanita itu dengan kayu batang penyapu, penyangkut baju dan bulu ayam.


Gambar Hiasan

Utusan melaporkan, kejadian berlaku di rumah mereka di Taman Saga, Mentakab, semalam.

Malah, pada jam 7 petang, Isnin lalu, suspek berusia 32 tahun itu juga dikatakan mencucuh isterinya menggunakan puntung cerut.

Ketua Polis daerah Temerloh, Asisten Komisioner Zundin Mahmood mengesahkan anggota polis dikerahkan untuk menahan suspek sejurus menerima laporan mengenai kejadian, semalam.

Hasil siasatan, suspek dan isterinya yang juga kakitangan awam sudah mendirikan rumah tangga lebih kurang enam tahun.

Suspek yang juga seorang kontraktor mengesyaki isterinya menjalin hubungan sulit dengan lelaki lain selepas membaca WhatsApp yang dikirimkan seorang lelaki.

Suspek marah apabila mendapat tahu hubungan sulit tersebut dan bertindak memukul pengadu, katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Gigi 'Hilang' Tumbuh Dalam Testikel Remaja
Atuk Parah Leher Tertusuk Jeriji Besi Di Hospital
'Ini Kifarah Sebab Hina Diva AA Depan Arwah Ibu Dulu' - Reaksi Azwan Ali Isu Video Panas Azmin
Budaya Selebriti Malaysia Bela Hidupan Liar, Kegilaan Apakah Ini?
"Kesian, Dah Macam Janda Raya Tanpa Suami!" - Alyah Disindir Kejar Harta, Kahwin Orang Tua
"Saya Boleh Buat Jauh Lebih Real!" - Peguam Kamal Hisham Yakin Video Panas Menteri Disunting
Remaja Maut Jatuh Dari Bumbung Pangsapuri Demi Swafoto Matahari Terbenam
Saya Diugut 'Ini' Akan Berakhir Dalam 48 Jam! - Haziq Aziz
Dijel Setahun Sebab Pukul Isteri Dengan Papan Selaju
Rumah Penuh Tahi, Abaikan 3 Bayi Sendiri Sampai Mati Reput
Chef Fikree Failkan Nusyuz Untuk Bekas Isteri?
Tak Puas Makan Lemang? Boleh Cuba Resipi DIY Lemang Dalam Tin, Mudah Je!
"Duit Untung Tak Dibayar, Dijaja Fitnah Pula Sampai Kena Boikot" - Linda Rafar Ditipu Siapa?
Tak Tahan Bunyi Bising, Wanita Hamil Simbah Sup Panas Pada Bayi
Susu Dibalas Tuba, Gadis Curi Dan Gadai Barang Kemas Pusaka Ibu Saudara
Lelaki Diburu Rakam Peguam Wanita Tengah 'Membuang'
Teringin Nak Jadi Kaki Report? - Jom Lapor Kesalahan Pengguna Jalanraya Pada JPJ!
Budak Tingkatan 2 Mabuk Tak Sedarkan Diri, Kawan Paksa Katanya..
Ahli Parlimen Setiawangsa, Nik Nazmi Nik Ahmad Cerai Isteri Talak Satu
Padah Buang Barang Dalam Rumah Jiran, Suami Isteri Parah Ditikam
Pakar Bius Berlagak Hero, Tujuh Pesakit Didakwa Mati Di Tangannya
Badan Berbau, Penumpang Warga Bangladesh Bagi Tip RM50 Kat Abang Grab

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 21-6-2019 01:35 PM
ajinomotonosuga replied at 14-6-2019 06:23 AM
Mahhh...Mah kat mna tu?
Haa? Blik ayaq? Bogel?
Eeeeeiii Mahhhh...sonokknyaa!!

Hahahahaha

Lain-lain Komen

Quote haryatie 13-6-2019 03:32 PM
kalau da sejenis yg curang
x kira la lelaki ke prempuan
da ada suami/istri pun masih lgi mencari yg lain
yg single2 ni nk dpt sorang pun x lepas2 lagik
Quote manehnya 13-6-2019 03:33 PM
apa laa yg dibualkan dlm perbualan tu yg angin sgt tu kan
Quote tumpanglalu74 13-6-2019 03:38 PM
Kontraktor ni istilah manis untok menganggur kan?
Quote zulka 13-6-2019 03:38 PM
manehnya replied at 13-6-2019 03:33 PM
apa laa yg dibualkan dlm perbualan tu yg angin sgt tu kan

ader berbaur senggama kot
Quote keds 13-6-2019 03:39 PM
kalau dah tak suka marriage kau, cerai...

bukan tambah masalah lain..
Quote Simunggu 13-6-2019 03:41 PM
jangan hantam dubur sudah...
Quote Asdan 13-6-2019 03:47 PM


sebab itu jangan ambil tahu kandungan phone bini/laki, tiap orang ada rahsia,
hati pun tenang
Quote chinta89 13-6-2019 03:55 PM
x kira jantan betina, ak mmg x suke jenis x setia..

nk curang ni x kira betina ke jantan kalau dh gatal.
Quote sitipagi 13-6-2019 04:07 PM
sib baik jemin tak kena cucuh dgn putung rokok sebab curang dgn jantan lain kat sandakan

bahahaha

Quote kroit92 13-6-2019 07:03 PM
sedih, tapi hakikatnya, memang banyak kes curang sekarang ni
terlalu banyak kes.. teerrrlaaalu laahh banyaakkk

dah kawen, tapi laki bini makan luar. perangai nauzubillah
bertuhankan nafsu. anak yang lahir pun wallahualam siapa bapaknya. kesian nasib budak2 tu nanti. moga dilindungi

yang lagi satu, kes family ke dua. maksudnya, si suami, ada isteri ke dua, ada family ke dua, tanpa pengetahuan isteri pertama. banyak
kes isteri ada suami lain, scandal. anak yang lahir tu anak scandal, tapi suami jaga besarkan macam anak sendiri

tu tak campur lagi kes lgbt
curang, si isteri tak tau, dia bermadukan lelaki. ramai ye, laki orang dah beranak-pinak pun main belakang, ada anak ikan
sama juga isteri, ada perempuan lain jadi suami nombor 2.

ai kenot brain la orang yang curang-curang ni
nafsu, nak sedap je. nikmat sementara, punah seumur hidup, rosak rumah tangga
sepandai-pandai tupai melompat, nanti jatuh jugak. sorok la camane pun
confirm kantoi

mula la aku nak membebel ni.. abaikann
Quote Mahathirina 13-6-2019 07:19 PM
kroit92 replied at 13-6-2019 07:03 PM
sedih, tapi hakikatnya, memang banyak kes curang sekarang ni
terlalu banyak kes.. teerrrlaaalu laah ...

Jangan la malu nak berkongsi.  Memang dah lumrah camtu la kat tempat2 kerja ni..  Berlambak.  Yang perempuan pun sama naik..  Muka tempek kulit babi.
Quote elastico 13-6-2019 08:53 PM
Asdan replied at 13-6-2019 03:47 PM
sebab itu jangan ambil tahu kandungan phone bini/laki, tiap orang ada rahsia,
hati pun tenang

Curang tu bukan rahsia dah tapi malapetaka bagi yang dah berumah tangga
Quote JohnnyCastle 13-6-2019 08:58 PM
kroit92 replied at 13-6-2019 07:03 PM
sedih, tapi hakikatnya, memang banyak kes curang sekarang ni
terlalu banyak kes.. teerrrlaaalu laah ...

yang hang sembang panjang2 ni hang da kawen ka? hang jangan jadi geng2 tunjuk pandai macam resewelmaxis dan perropura tu...wakakakakakakaka
Quote JohnnyCastle 13-6-2019 08:58 PM
Asdan replied at 13-6-2019 03:47 PM
sebab itu jangan ambil tahu kandungan phone bini/laki, tiap orang ada rahsia,
hati pun tenang

hang dayus..memang la..wakakakakakakaka
Quote Pink_Purple 13-6-2019 09:12 PM
dah tahu bini curang..ceraikan je..

cari bini baru..poket tebal ramai pompuan nak.
Quote Mahathirina 13-6-2019 09:18 PM
Edited by Mahathirina at 13-6-2019 09:19 PM
Pink_Purple replied at 13-6-2019 09:12 PM
dah tahu bini curang..ceraikan je..

cari bini baru..poket tebal ramai pompuan nak.


Aku yakin yang dalam kes ni jantan tu yang buat alasan camtu.

Standard la kat Malaya ni rata2 pun biawak hidup..  Siang2 bini pegi kerja kau dok tersepot cam anak dara kat rumah ada hati pulak nak tuduh bini tu curang.  Ko tu taraf bibik je lah..  Sedarlah diri tu wahai jantan2 Malaya tak berguna sekalian..
Quote Pink_Purple 13-6-2019 09:21 PM
Mahathirina replied at 13-6-2019 09:18 PM
Aku yakin yang dalam kes ni jantan tu yang buat alasan camtu.

Standard la kat Malaya ni rata2 ...

tu la pasal..

dah la jadi biawak hidup, makan semua ditanggung..ada hati pukul bantai bini..
Quote Mahathirina 13-6-2019 09:25 PM
Edited by Mahathirina at 13-6-2019 09:26 PM
Pink_Purple replied at 13-6-2019 09:21 PM
tu la pasal..

dah la jadi biawak hidup, makan semua ditanggung..ada hati pukul bantai bini..

Yang bekerja macam babi ni pulak punya la nak berlagak kat bini.  Aku saspek kes biasa je nak pakai duit bini mintak kad ATM pastu tengok duit dah habis lepas raya.  Dasar jantan bacul hina bangsat..
Quote Pink_Purple 13-6-2019 09:28 PM
Mahathirina replied at 13-6-2019 09:25 PM
Yang bekerja macam babi ni pulak punya la nak berlagak kat bini.  Aku saspek kes biasa je nak paka ...

hahaha..kontraktor konon..

gamak cucuh bini dengan curut..rasa tercabar la tu...bini dia masih diminati..

dah ko xjaga bini leklok, bini cari yg lain...

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.240536s Gzip On
To Top