Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Berseri Lepas Bersalin. Isteri Sultan Muhammad V, Oksana Voevodina Berhijab

Oleh: Saiful|13-6-2019 12:50 PM Komen: 95
Foto: IG
21 Mei lepas, Oksana Voevodina selamat melahirkan cahaya mata sulung pertamanya.

Comel je tengok gambar tapak kaki bayi yang dimuat naiknya di Istagram.


Kapsyennya panjang lebar, termasuk perasaan syukur kerana dikurniakan suami hebat dan anak yang comel.

Bayi lelaki tersebut dinamakan sebagai Tengku Ismail Leon Petra bin Tengku Muhammad V Faris Petra.

Isteri kepada bekas Yang Dipertuan Agung, Sultan Muhammad V ini nampaknya semakin hari semakin cantik selepas bersalin.


Baru-baru ini dia berjaya menarik perhatian ramai dengan memuat naik gambar berhijab.

Menggayakan sepersalinan putih, Oksana mengucapkan selamat hari raya kepada semua umat Islam.


Ayu sungguh, patutlah Sultan Muhammad terpikat. Beza umur selama 24 tahun langsung tak menjadi penghalang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 95
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote coco 20-6-2019 01:53 PM
tu bukan berhijab... tu berselendang je..... netizen ni cepat benar buat U turn....

Lain-lain Komen

Quote dubuk 13-6-2019 12:52 PM
macam wanita Iran
Quote amaira_husna 13-6-2019 01:03 PM
cantiknye wife dia
Quote hatikudus 13-6-2019 01:09 PM
Untung ler cantikkk...selera org luar negara rupanya kerabat2 kelantan skrg
Quote RatuDunia94 13-6-2019 01:39 PM
Ohhhh inilah sultan yg zuhud pergi masjid x lalu karpet merah tu...
Quote laksmanabentan 13-6-2019 01:45 PM
terbaik la kerabat Kelantan...
sure cantek2 kan anak2 kerabat2 dia org nih nanti....

Quote tagas 13-6-2019 01:45 PM
zuhud yg berselera besar
Quote sidewinder 13-6-2019 01:46 PM
ko jgn mcm2 kang kena bantai ngan set2 klate ....last2 300 laporan polis ...sprm soh siasat
Quote kucing_gebu 13-6-2019 02:07 PM
tagas replied at 13-6-2019 01:45 PM
zuhud yg berselera besar

yesss....zuhud sesangat.....
Quote grouper 13-6-2019 02:10 PM
Patut taib mahmud amik bini blh2 rusia ni baru le sedap dipandang n dipuja..maybe blh tmbah lagi satu ngan org sana
Quote de_ikea 13-6-2019 02:11 PM
Tahniah. Comel kaki. Ini next king of kelantan ye?
Quote seri_mawr 13-6-2019 02:13 PM
gmabar baju green atas tangga tu cantik la...
Quote barfi 13-6-2019 02:16 PM
Ikhlas ke agak2 pompuan yg cantik muda ni kahwin orang kaya tapi tua ?

Bukan tuju kepada isteri ex Agong tapi tuju kepada semua wanita cantik bak ratu tapi berkahwin dengan lelaki tua kaya ala2 Ramli MS
Quote msdummy.2018 13-6-2019 02:17 PM
erkkkk.....
Quote MissNigga 13-6-2019 02:19 PM
lagi ada banyak anak lagi baguih ... as deposit ...
just in case kalo sultan ceraikan sebab dah busan dan nak merasa pucuk muda in the future...
Quote cicicumel 13-6-2019 02:21 PM
muka dia mcm Anne Hateway
Quote Chairman 13-6-2019 02:51 PM
oksana oksini...ong kim swee
Quote noell 13-6-2019 02:55 PM
MissNigga replied at 13-6-2019 02:19 PM
lagi ada banyak anak lagi baguih ... as deposit ...
just in case kalo sultan ceraikan sebab dah bus ...

fuhhh idop lag ka hang???ingat pi tabligh tak balik2 lg dah


ore klate kata ini photoshop tahap langit ke7


Quote fff_cat 13-6-2019 03:46 PM
comeynya tapak laki baby yg kedut2 tu
Quote chinta89 13-6-2019 04:00 PM
kalau sultan negeri lain ni tgk la cemana kena hentam. ye, sultan zuhud selama ni tp bab dia kawin tgk je lah selambak pakai baju tayang lurah. dh mse peknen pun gmbr sexy jgk. ye iols tahu nt jawab takpe slow2 belajar. iols tau semua tu boleh berlaku slow2 if dia berkehendak. tp please jgn marah if sultan kelantan kena tempelak sb takkan sb selama ni dia zuhud maka bab2 lain kena pejam mata bila org ade peluang nk mengata?

tlg jgn marah, ini hakikat.

btw tetap doa yg baik2 utk both couple!

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.173436s Gzip On
To Top