Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Susah Cari Duit, Fizo Omar Kongsi Telur Dengan Kamal Adli

13-6-2019 12:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 58

Kamal Adli dan Fizo Omar memang dah lama berkawan baik, sejak tahun 2007.

Foto: REMAJA
Sebelum terkenal macam sekarang mereka berdua ni dah lalui macam-macam dugaan sama-sama.

Putus duit jangan ceritalah, memang sampai ikat perut.

Foto: IG
Melalui Instagram, Fizo ada cerita susah payah kehidupan sebelum bergelar artis.

Katanya dulu zaman susah dia pernah makan telur goreng sebiji potong dua bahagian. Kongsi dengan Kamal.

"Ye la zaman takde duit telur goreng sebiji pun boleh potong 2 janji sama2 boleh merasa.Ingat lagi masa tengah casting cari job."

Baca lagi:


Di ruangan komen, Norman Hakim pun ada komen:

Terbaik bro, jangan lupa kawan dan asal usul bila dah senang. Kena ingat dari mana kita bermula dulu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Pakai Tudung Pun Tetap Dapat Mesej Lucah" - Zizi Kirana

Komen Terbaru

Quote suatumasa 27-7-2019 09:45 AM
Dok diam2 la ko pijo..g niaga betoi2..jual nasik kabu..suh ma masok...adik2 tulung ma bungkus....sewa tapak dpn kedai paridah....huntung2 rossy borong byk bungkuih wat bekpes staf2 dia

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 13-6-2019 12:34 PM
So?
Hint dah nak bercerai ke? Kena kembali hidup susah? Mesin atm dh xde?
Quote armin 13-6-2019 12:48 PM
RatuDunia94: So?Hint dah nak bercerai ke? Kena kembali hidup susah? Mesin atm dh xde?

Nampak gaya macam tu. Masa senang tak beringat la tu. Patut masa dgn bini tu jana income byk2 bukan perabih duit bini jadi biawak hidup
Quote sleepandream 13-6-2019 01:10 PM
okla tu throwback zaman susah struggle dolu

Quote singajantan 13-6-2019 01:18 PM
seronok aa kawin anak tokey kaya
Quote Victorioussss 13-6-2019 01:21 PM
RatuDunia94 replied at 13-6-2019 12:34 PM
So?
Hint dah nak bercerai ke? Kena kembali hidup susah? Mesin atm dh xde?

Iols xsure sama ada komen u atau hitler lagi kejam
Quote cahaya_almas 13-6-2019 01:23 PM
Sape lg sorang tu ya dlm gmbr first tu...kamal hnsomenya dulu2...nape skrg tk nmpk hsome...huhu....tp kamal berlakon best lah...i suka je tgk dia berlakon...
Quote namieamuro 13-6-2019 01:25 PM
sll retis ni kalau tetibe berlakon ke nk kembali nyanyi ke mesti hint2 ke arah yg ituuu..good luck la fizo..so kire kedai mkn kt bangi tu bini die la yg punye ye
Quote Kitty_catz 13-6-2019 01:29 PM
Euwww citer mamat ni lagi? Yihhh sangat!

Ada biz skill  level sifu tu pun biz hauk nk bankrap bang pizo? Kui kui kui.. balik klatam jual somtam je larhhh
Quote deebiz14 13-6-2019 01:31 PM
Aigoo.. hint kuat sgt dah ni. Up citer share2 telo bagai.
Pepun maseh ade ruang untuk berbaik kan?
All the best bro.


Quote rotijohanz 13-6-2019 01:36 PM
Edited by rotijohanz at 13-6-2019 01:42 PM

HERO REMAJA 2010/2011
-KAMAL DELI,PIJO OMAR
4.PNG



HERO REMAJA 2012/2013
-FATAH AMING,CAPIK KYLE,SAHARUL,PENDY BAKRY,BEN AMIR,NAZRIEF NAZIF,HAFIZ ROSDI
8.PNG
6.PNG







HERO REMAJA 2017/18ALIP,IKMAL,HARIS ANUAR

7.PNG







6.PNG






Quote johan-adx 13-6-2019 01:41 PM
komen norman hakim lg win..dia juri time tu
Quote RatuDunia94 13-6-2019 01:44 PM
Tp sedapnya peluh2 gitu kena peluk..
Quote putehkundor 13-6-2019 01:52 PM
i nak kemam telur kamal adli jah....
telur fizo tak selera
Quote cik_nit 13-6-2019 02:19 PM
putehkundor replied at 13-6-2019 01:52 PM
i nak kemam telur kamal adli jah....
telur fizo tak selera

Eh...hahaha..
Quote ajinomotonosuga 13-6-2019 02:19 PM
Elehh cam tu susah? Eloooo grup Lipan Bara lagi susah tawwww haaa..mkn kentang sebiji rebuihhhh kongsi 5 owang taww haaa

Tu pun sib baik jumpe sebiji kentang..depa dah berkira nk rebuih je Black tuh! Kut tak lalu mkn pun Black kuo lah daki karat jadi putih skekkk
Quote akies 13-6-2019 03:07 PM
Dulu susah pastu senang sikit sekarang kembali susah ke
Quote Kurex 13-6-2019 03:17 PM
Nak baring atas dada boleh tak?
Quote jalfa 13-6-2019 03:21 PM
Kamal tasty sikit..
Quote mixed 13-6-2019 03:30 PM
rotijohanz replied at 13-6-2019 01:36 PM
HERO REMAJA 2010/2011
-KAMAL DELI,PIJO OMAR

yg sebelah zed jedi  dan kamal deli tu sapo

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.208018s Gzip On
To Top