Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dah Macam Rupa Valak Bila Tengok Neelofa, Seram!"

13-6-2019 11:15 AM|Oleh: Saiful| Komen: 61

Cerita tentang Neelofa ni tak habis-habis. 

Iyalah orang glamour, pakai apa sahaja, buat apa pun pun pasti jadi perhatian.

Termasuklah gambar-gambarnya dalam majalan EH! baru-baru ini jadi bahan lawak netizen.

Foto: Facebook
Fesyen entah apa-apa yang dipakainya kata mereka.

Nampak seram! Macam-macamlah gelaran yang diberikan. Nun ada, Valak ada, Ju On pun ada.


Tak cukup dengan itu mereka kata Neelofa semakin pelik dalam berfesyen.  Senang cerita dah jadi mangsa fesyen.

Okaylah tu, stylo. Yang penting Neelofa sentiasa yakin. Tak gitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 61
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Susah Cari Duit, Fizo Omar Kongsi Telur Dengan Kamal Adli

Komen Terbaru

Quote MiameliaKA 11-9-2019 01:29 PM
dia tengok tak seram ke ghupa dia macam tu

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 13-6-2019 11:17 AM
perlu ke thread berulang2 gini....meluat
Quote GegarVaganja 13-6-2019 11:22 AM
Macam mana nak mintak keje jadi team neelofa eh.
Macam banyak je dapat gaji untuk up kan dia ni.

Quote msdummy.2018 13-6-2019 11:24 AM
nk sgt jd ju on gamaknya.....apa pun syabas sebab berjaya tarik perhatian aku...hahhahhahah
Quote mieymiey 13-6-2019 12:18 PM
Cover magazine tu gigih nak cover leher, sekali tang berdiri tu ambik ko leher terdedah. Tapi gambar berdiri tu sheols nampak tinggi. Itu jer la iols nak puji pun.
Quote dekmieDandy 13-6-2019 12:32 PM
dia punya heels tu boleh buat jack kereta
Quote RatuDunia94 13-6-2019 12:46 PM
Ok jah.. nama pon cover magazine..
Gambar pose cantik2 kat tepi kolam is over yach..
Quote julia5094 13-6-2019 12:49 PM
imagine kalau scha yang jadi cover...mesti nampak lain...kenapa ye???
Quote girlfridayz 13-6-2019 02:16 PM
Edited by girlfridayz at 13-6-2019 02:17 PM

aku dari skala fan pastu ke skala neutral sekian lama dah.. pastu ni makin lama makin nak masuk ke skala hater pulak.. not that u care kan. hehe.
Quote keknaih 13-6-2019 02:20 PM
dari tepi mcm hantu cina hongkong lompat2
Quote seri_mawr 13-6-2019 02:21 PM
aku ni mmg jenis bukan org yang boleh terima fesyen pelik...

seriously... huduh..
gambar nmpk kepala mcm kura2 tu...

gmbar berdiri baju hitam tu nmpk tinggi..tapi gaya kepala sedikit kedepan gitu nmpk mcm x kena....
Quote sapeka 13-6-2019 02:28 PM
yang berdiri tu lopak ke?
Quote nightwinkle 13-6-2019 02:32 PM
seriously gambar yg berdiri ngan tudung mcm rambut mcm hantu cina yg lompat2
Quote nononcrux 13-6-2019 02:48 PM
mmg la katanya fashion, tapi tak sesuai la lopa.. muka dia tu yg buat tak sesuai.. mcm plastic hitam serkop kepala pon ye
Quote mamapea 13-6-2019 04:12 PM
mintak maaf ye...mmg x cantik pun...
lofa pakai tudung bawal atau shawl & mekap nipis tu lg cantik...
Quote nyra 13-6-2019 04:15 PM
nanti lofa dgn khir jawab tu photoshoot high end fashion uolls..netizen mane faham semua tu. ciss.
Quote chicozinn 13-6-2019 04:49 PM
gambar ketiga tu cm shieraijoy lak..bahahhahaha..n gmba last tu cm neck mask utk dptkn V neck pun iye gak..aneh2 la photoshoot skg ni..btw, khir tu ummah lemari k noks?
Quote abangadek 13-6-2019 04:58 PM
posing tepi kolam renang so yesterday lah acik, pose begini yang kita mahukan
Quote orenmango 13-6-2019 05:25 PM
Takde class langsung... Nampak cheap
Quote apple_una 13-6-2019 05:40 PM
thread lain dh discuss benda ni awal lg dah.aduyaiii

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131446s Gzip On
To Top