Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sufian Suhaimi Bidas Penyebaran Video Azmin Ali

13-6-2019 11:39 AM|Oleh: top5complete| Komen: 31

Penyanyi Sufian Suhaimi tampil membidas tindakan penyebaran video lucah di yang tular baru-baru ini, melibatkan Haziq Aziz bersama seorang lelaki yang dikatakan mirip Azmin Ali.

Sufian, 27, meyuarakan pendapatnya melalui twitter dengan mengecam sistem politik negara yang dikatakan sebagai politik lucah.


Berikut adalah luahan pendapat Sufian Suhaimi di twitternya: 

"Boring lah politik lucah. Orang muda nak tengok apa yang kerajaan/pembangkang boleh bagi pada negara, rakyat untuk lebih maju. 
 
"Bukan siapa main dengan siapa. Dah separuh 2019, kita ketinggalan dalam banyak perkara" tulisnya di twitter.

 
Rata-rata netizen bersetuju tentang pendapat Sufian tersebut.

Malah, ada juga netizen yang mencadangkan agar Sufian menjadi Perdana Menteri Malaysia yang ke-10 kelak. 
 
"Hidup Baby Pian!" tulis seorang netizen lagi. 
 
Tweet itu sehingga kini telah mendapat 10,000 retweet dan 8,000 likes oleh netizen. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 31
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Dah Macam Rupa Valak Bila Tengok Neelofa, Seram!"

Komen Terbaru

Quote Orix 14-6-2019 08:28 PM
ayiebest06 replied at 13-6-2019 03:20 PM
bab video gay laju jer baby bian komen… pasal lain x nak pulak tegur

Ko dh kenapa? Pu daie setat jadian penonggang agama hader nak komen psal si haziq tu mengaku buat seks dgan psgn sejenis? Kalo sajat, sapi cepat aje diorg pefeeling secretary tuhan

Lain-lain Komen

Quote aderaderker 13-6-2019 12:03 PM
Over sangat suruh jd PM.
Nti kena kecam kena kutuk kang terus buat lagu.
Quote ezacbee 13-6-2019 12:11 PM
"Hidup Baby Pian!"  tibe
Quote limaubali007 13-6-2019 12:13 PM
Ada betul nya tu kata kata baby pian tu.. Halahhh letihla politik kotor lucah ni.. Si Saifool Baukari dulu dah buat...
Quote buapakperut 13-6-2019 12:16 PM
sheol wat statement pasal politik lucah, tetibe soh jadi pm. that escalated so quickly...
Quote airmineral 13-6-2019 12:30 PM
baju dia ada logo teddy bear tu..brand apakah?
Quote laksmanabentan 13-6-2019 12:35 PM
airmineral replied at 13-6-2019 12:30 PM
baju dia ada logo teddy bear tu..brand apakah?

haah... itu logo Fairuz Ramdan...
dia banyak sponsor artis2 lelaki nih..
kalau perasaan AC Mizal selalu pakai time maharaja lawak..
Quote RatuDunia94 13-6-2019 12:41 PM
And its almost 2020 cuols still riding on isu putus tunang.. keluar lagu baru pon naik helikopter.. apoo..
Quote eLiaD 13-6-2019 12:43 PM
syabas bb pian berani bersuara yg len tu diam berkutik bek artis or PU tkOt piuk nasi terjejas er
Quote sleepandream 13-6-2019 12:59 PM
politik lucah ni kat US lagi banyak allegation/cases... maju jah US...
lebih baik baby pian komen isu2 sultan dapat tanah free ka... salah urus tadbir felda ka...
Quote Kurex 13-6-2019 03:07 PM
Ke kak pian sebenarnya makan hati tak dapat apom azmin ali / merasa kortey aziq?
Quote BoongaKertas 13-6-2019 03:13 PM
betul lah pendapat heols tu. iols stuju dgn baby pian arini. ekekeke. penatlah tgk politik msia ni.
Quote MoFirdaus 13-6-2019 03:15 PM
limaubali007 replied at 13-6-2019 12:13 PM
Ada betul nya tu kata kata baby pian tu.. Halahhh letihla politik kotor lucah ni.. Si Saifool Baukar ...

tu la sekarang ni Haziq pulak.....mmg silap PH amik ex UMNO masuk PH
Quote lolita737 13-6-2019 03:20 PM
sokong jugak kenyataan baby pian tu..

mmg politik Malaysia sekarang membosankan..

melayu jatuhkan melayu..sbb tu anak2 melayu sekarang xda sikap nak majukan diri.
Quote ayiebest06 13-6-2019 03:20 PM
bab video gay laju jer baby bian komen… pasal lain x nak pulak tegur
Quote sokmogitu 13-6-2019 03:20 PM
Nama dia kena petik dlm twitter palsu diva AA...padan pun bersuara

Quote sokmogitu 13-6-2019 03:22 PM
ayiebest06 replied at 13-6-2019 03:20 PM
bab video gay laju jer baby bian komen… pasal lain x nak pulak tegur

Dia antara artis kegemaran bekas MB johor ke? Hari tu siapa yang speku pasal bekas MB dan pemuda2 johor yang jambu?
Quote minahmanja 13-6-2019 03:32 PM
ape pian ckp ni ade point gak la.. aku pun nk ckp gak, boring la pian dgr hang nyanyi.. harap pian tk kecik ati kalau dia terbaca ni..
Quote cik_nit 13-6-2019 03:54 PM
Setuju dengan apa pian cakap...
Boring dengan politik negara kita sekarang ni.  
Tak mendatangkan hasil langsung... Sakit hati adalah bila baca tengok news2 yang goblok gini.
Membosankan...
Quote joyahbawang 13-6-2019 04:03 PM
Paaaaandai baby pian ;

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130234s Gzip On
To Top