Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aksi Peluk Cium Ruhainies Dengan Orang Utan Jadi Bualan Lucah

13-6-2019 11:42 AM|Oleh: top5complete| Komen: 30

Video yang memaparkan aksi seekor orang utan yang mencium dan memeluk pelakon Ruhainies menjadi viral di instagram. 


Video yang dirakamkan Ruhainies dan dimuat naik di Instagram itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

Ada yang iri hati melihat gelagat mesra antara orang utan dan Ruhainies ada juga yang berkomen lucah mahu menukar tempat dengan orang utan tersebut.


"Pada saat ni, ramai nak jadi orang utan," tulis salah seorang netizen.

"I pun nak peluk Ruhainies juga macam tu," tambah seorang lagi.

"Apasal aku tetiba teringin nak jadi orang utan lak ni," sahut pengguna lain pula.


Dalam video tersebut, Ruhainies sedang bercuti di sebuah pusat peranginan tanah tinggi, dia cuba bersalaman dengan orang utan itu sambil mengucapkan Selamat Hari Raya. Orang utan tersebut menyambut salamnya dan terus duduk di samping pelakon itu serta memeluknya.


Beberapa pengguna instagram pula menganggap aktiviti menggunakan orang utan untuk tujuan komersial  adalah satu kesalahan. 
"It's animal abuse! Don't support...This people are guardians who force and trained him to entertain people like you. If he will not he will get punishment."


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 30
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Dah Macam Rupa Valak Bila Tengok Neelofa, Seram!"

Komen Terbaru

Quote Zeatyisaac 21-6-2019 08:00 PM
Pada pandangan mata I, kakaknya lagi cantik.

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 13-6-2019 11:46 AM
Berita kah isu nye?
Quote de_ikea 13-6-2019 11:55 AM
Kaya raya betul dik ruhainies ni. Handbag belas ribu puluh ribu, Jalan2 overseas aje. Untung jd anak emas hj zil.
Quote ffbeauties 13-6-2019 12:06 PM
Okla suka binatang.
Kalau i jangan kan binatang, orang berbulu pon i geli.


Okay,
Next pls....


Quote BedahBedul 13-6-2019 12:09 PM
Sapelah sangap sgt sampai sanggup jd org utan tu wkwkwk
Quote skinskin 13-6-2019 12:16 PM
Mak aiii..nampak nau sanggap gilerr
Quote Asdan 13-6-2019 12:18 PM

orang utan & orang tak utan = fizikal serupa, cara makan & mengawan serupa,

bezanya orang utan lebih baik
Quote buapakperut 13-6-2019 12:19 PM
dari ko nk jadi urang utan semate nk peluk ruhanikkayu baik ko suruh mak ko sumpah ko jadi koba.
Quote sarahmirza 13-6-2019 12:37 PM
Siapa pakcik yang dukung dia tu?

Quote RatuDunia94 13-6-2019 12:40 PM
de_ikea: Kaya raya betul dik ruhainies ni. Handbag belas ribu puluh ribu, Jalan2 overseas aje. Untung jd anak emas hj zil.


X mustahil ada yg bela.. bf tu sekadar coverina jah..
Quote adawiyah_hakim 13-6-2019 12:48 PM
sarahmirza replied at 13-6-2019 01:37 PM
Siapa pakcik yang dukung dia tu?

ayah dia......




Quote sarahmirza 13-6-2019 01:03 PM
adawiyah_hakim replied at 13-6-2019 12:48 PM
ayah dia......

Oh.... Tq for d info.
Quote gigihadid 13-6-2019 01:46 PM
Quote matchstick 13-6-2019 02:18 PM
kaler rambut nk dekat sama..tu yg org utan peluk dgn yakin.
Quote joyahbawang 13-6-2019 02:26 PM
Err ok
Quote keds 13-6-2019 04:05 PM
tak takut takpela.....
Quote hotmak 13-6-2019 04:07 PM
de_ikea replied at 13-6-2019 11:55 AM
Kaya raya betul dik ruhainies ni. Handbag belas ribu puluh ribu, Jalan2 overseas aje. Untung jd anak ...

hahaha terus scroll balik ke atas nak tgk, tulah nya, byk ke drama dia ni berlakon
Quote nyra 13-6-2019 04:18 PM
tengok muka die mase kena peluk tu macam takot pon ade..haha
Quote chicozinn 13-6-2019 04:57 PM
RatuDunia94 replied at 13-6-2019 12:40 PM
X mustahil ada yg bela.. bf tu sekadar coverina jah..

khuens..cm primadona..huhu..at least primadona xkayu cm ruhaikayu
Quote Zazashar 13-6-2019 05:03 PM
de_ikea replied at 13-6-2019 11:55 AM
Kaya raya betul dik ruhainies ni. Handbag belas ribu puluh ribu, Jalan2 overseas aje. Untung jd anak ...

Bf dia kayo gak kan?

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
6.533966s Gzip On
To Top