Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Joy Revfa Dah Dirisik? Ramai 'Speku' Fahmy Reza Bakal Suaminya

12-6-2019 04:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 136

Joy Revfa dah dirisik ke? Gambar yang dimuat naik di Instagram mencetuskan pelbagai persoalan dan spekulasi.

Sebelum ini Joy digosipkan bercinta denga Daie Syed. Tak jadilah ya?


Foto: IG
Dalam gambar tersebut kelihatan Joy bersama anaknya dan seorang jejaka yang mukanya tidak didedahkan.

Kapsyen yang ditulis oleh bekas isteri Hafiz Hamidun ini berbunyi, "Ni majlis ibu ke majlis Arryan?"

Foto: Mstar Online
Ia turut disertai dengan tanda pagar #bukansuamiorang #merisikkhabar dan gabungan nama #revza.

Ada netizen meneka lelaki tersebut adalah pelakon Fahmy Reza yang membintangi drama Split, Makmum yang Paling Aku Cinta dan Kerna Syurga Bukan Percuma.



Tengok bentuk muka yang sipi-sipi tu memang ada iras dengan pelakon tersebut. Lagipun tanda pagar #Revza tu pun dah boleh buat orang teka.

Ada juga gambar-gambar mereka berdua dimuat naik di Insta Story.

Foto: Mstar Online
Setakat ini masih belum ada pengesahan dari mana-mana pihak.

Kalau betul tahniah ya. Cepat-cepatlah kahwin, kesian dah lama menjanda, mestilah sunyi kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 136
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : 'Ini Kifarah Sebab Hina Diva AA Depan Arwah Ibu Dulu' - Reaksi Azwan Ali Isu Video Panas Azmin

Komen Terbaru

Quote MelahJanda 23-6-2019 08:02 PM
tadi majlis raya anak pahang kat pwtc..kakak jumpa joy refva..berinai sakan. ada si fahmi ni sebelah dia kot ...tah aku x kenal pelakon bbnu

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 12-6-2019 04:41 PM
sedap jugak

untung la terkenal dan fofuler...beratur ja jejan nak walaupun perangai nan hadoo...
Quote ladyflower 12-6-2019 04:41 PM
laris btol dia ni ek...tahniah la
Quote barfi 12-6-2019 04:41 PM
Perghhh kalau fahmi reza ni aku crush woiii sejak tengok dia berlakon dalam drama KL menjerit bawak watak dino..

Aku taste doh laki macam ni nak2 lagi masa dia pakai cap kain tu hensem..
Bertuah lah joy ni la jejaka paling hensem yg pernah dia dapat la kan kiranya..

Fahmy ni kelate kan? Sebab dia berlakon ada bau budu sikit
Quote Madel 12-6-2019 04:46 PM
Gigi anak Joy ni sama dgn anak2 Wawa Jenal
Jenis mak kemain melawa, tapi tang gigi anak2 tak reti nak dijaga.
Quote mieymiey 12-6-2019 04:49 PM
Ada lagi ker orang yang percaya dengan kepropaan minah ni??
Quote dahlamadah.. 12-6-2019 04:52 PM
aku suka tgk Fahmyreza ni berlakon citer Pembancuh Kopi Mr. Vampire... karakter selenga suka kat adik UIA dalam citer tu
Quote little_sis 12-6-2019 04:54 PM
tongnya... laris dia..
Quote riyadhK 12-6-2019 04:54 PM
Untunglah dapat laki sedap. Harapnya bukan propa la ya. Bersusun paku dah jejans propaan joy lepas bercerai dengan pizmidon.
Quote prettyuglybabe 12-6-2019 04:54 PM
kalau keluar cerita dia ni, tak sah kalau bukan pasal jantan..
Quote Rainrein 12-6-2019 05:40 PM
Ni sejenis ruhainies kemam jugak ni. Asal kuar cite je mesti pasal jantan. Birah nau.
Quote anony-mous 12-6-2019 05:48 PM
Rasa nk lempang jantan bodoh yg boleh terpikat dgn dia ni
Quote miszclassique 12-6-2019 05:51 PM
Fahmyreza ni still under mig ke?
Quote friedfishsoup 12-6-2019 05:52 PM
prettyuglybabe replied at 12-6-2019 04:54 PM
kalau keluar cerita dia ni, tak sah kalau bukan pasal jantan..

Masalahnya kenapa wartawan cari suka buka thread Repah ni kat gosip tempatan
Quote EvieWanKenobi 12-6-2019 05:58 PM
dahlamadah.. replied at 12-6-2019 04:52 PM
aku suka tgk Fahmyreza ni berlakon citer Pembancuh Kopi Mr. Vampire... karakter selenga suka kat adi ...

betul.. baru je nak komen yang sama..
Quote matchstick 12-6-2019 06:02 PM
anony-mous replied at 12-6-2019 05:48 PM
Rasa nk lempang jantan bodoh yg boleh terpikat dgn dia ni

janda kaya uols..ada je jantan yg pandang duit. wpun cantik sbb mekap je lebih, tp obviously she's prettier than tokvida utk kategori janda kaya.
Quote merahrose 12-6-2019 06:35 PM
alang2 nk buat bini plih la yg berjnis skit...desperate sgt ka fahmi reza oii
Quote matryoshka 12-6-2019 06:54 PM
Edited by matryoshka at 12-6-2019 06:56 PM

Dia budak kuantan. Senior adik ioals mse skolah menengah dlu
Quote barfi 12-6-2019 07:23 PM
matchstick replied at 12-6-2019 06:02 PM
janda kaya uols..ada je jantan yg pandang duit. wpun cantik sbb mekap je lebih, tp obviously she's ...

Joy ni ok je cantik je. Walau agak weird hehehe. Jenis yg eye candy la either dia bersolek atau tidak
Quote matryoshka 12-6-2019 07:35 PM
Joy ni pn dlu senior adik ioals yg lg sorang kat mgs ktn. Nama glam dia jojo. Mmg dr skolah tu pn adik ioals ckp dia ala2 wierdo sket

Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113465s Gzip On
To Top