Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Jadi Tarik Diri, Peguam Umum Sertai Semula Prosiding Kematian Adib

Oleh: Fatyzana|13-6-2019 10:59 AM Komen: 13
Kredit foto: Azneal Ishak MalaysiaKini

Kes kematian anggota bomba, Muhammad Adib Mohd Kassim yang ditangguhkan pada 27 Mei lalu akan bersambung pada 26 Jun hadapan. 

Syazlin Mansor, bekas peguam Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT), dalam satu sidang media kira-kira 1.00 petang tadi mengumumkan akan menyertai semula pasukan peguam keluarga teraniaya sebagai pihak-pihak berkepentingan.

Terdahulu, Syazlin merupakan peguam yang menarik diri dari inkues kes kematian berkenaan.

Kredit foto: Sinar Harian
Beliau membuat keputusan setelah berbincang dengan ahli keluarga mangsa dan mereka meminta Syazlin terus berada mewakili prosiding berkenaan. 

Pihaknya turut berhasrat memanggil semula Professor Shahrom Abdul Wahid iaitu Perunding Kanan Forensik Patologi United Kingdom dan akan membuat permohonan kepada mahkamah.

Semoga keadilan untuk Adib dan keluarga terbela. - CARI 

Kredit foto: Sinar Harian


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Fatyzana 19-6-2019 01:15 PM
keds replied at 13-6-2019 03:44 PM
semoga arwah mendapat keadilan yang sepatutnya...

Amin ya rabbal alamin.
Di dunia terlepas, di akhirat belum tentu.

Lain-lain Komen

Quote mata_kucing 13-6-2019 11:06 AM
Bulan ramadan baru ni ramai doakan keadilan utk adib
Quote girlfridayz 13-6-2019 12:18 PM
semoga keadilan n proper closure untuk kes adib..
Quote hatikudus 13-6-2019 12:27 PM
Semoga ada pengakhiran yg adil utk kes adib ni
Quote haryatie 13-6-2019 01:10 PM
Semoga keadilan untuk Adib dan keluarga terbela

Quote grouper 13-6-2019 01:59 PM
Smpai skang aku tak tau adib kena langgar ke kena pukul.. satu level misteri die ngan mh370
Quote SWORKS27 13-6-2019 02:04 PM
ni hasilnya penyokong yang mendokong perjuangan PH..semoga keadilan untuk arwah adib dapat dibela.....
Quote SWORKS27 13-6-2019 02:05 PM
grouper replied at 13-6-2019 05:59 AM
Smpai skang aku tak tau adib kena langgar ke kena pukul.. satu level misteri die ngan mh370

ada satu kerajaan tu dia kata boleh stle kes MH ni once jadi kerajaan..tapi x setle pun..kencinggggg..maka ramai mahacai taksub
Quote keds 13-6-2019 03:44 PM
semoga arwah mendapat keadilan yang sepatutnya...
Quote singajantan 13-6-2019 03:48 PM
Alhamdulillah ada yg berani ...x nak bersekongkol dengan kerajaan Penuh Hancing
Quote amirah7 14-6-2019 11:27 AM
teringin nak tahu pengakhiran cerita ni.. semoga yang bersalah dihukum, mangsa terbela. jika benar, tunjukkan kebenaran.. jatuhkan kebatilan
Quote Jiddin 14-6-2019 12:27 PM
SWORKS27 replied at 13-6-2019 02:05 PM
ada satu kerajaan tu dia kata boleh stle kes MH ni once jadi kerajaan..tapi x setle pun..kencinggg ...

ya la. now i recall that.
time berjanji tanpa kuasa bole la....kahkahkah
Quote sarah82 17-6-2019 11:40 AM
SWORKS27 replied at 13-6-2019 02:05 PM
ada satu kerajaan tu dia kata boleh stle kes MH ni once jadi kerajaan..tapi x setle pun..kencinggg ...

Aku dok tgg gak.. ANWAR bagitau mana MH370 kan dia yg kata dia blh selesaikan kes MH370..Tapi harammm..
Quote Fatyzana 19-6-2019 01:15 PM
keds replied at 13-6-2019 03:44 PM
semoga arwah mendapat keadilan yang sepatutnya...

Amin ya rabbal alamin.
Di dunia terlepas, di akhirat belum tentu.

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.272680s Gzip On
To Top