Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Pendedahan Rakan, Siapa Sebenarnya Haziq Aziz Ni?

Oleh: Mat|12-6-2019 03:36 PM Komen: 120
Beberapa hari lepas, gempar apabila video seks luar tabii Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Dato' Seri Azmin Ali dan Haziq Aziz tular di media sosial. Video tersebut mendapat banyak reaksi rakyat Malaysia yang rata-rata tidak terus membuat tuduhan melulu dan mengatakan bahawa video itu adalah palsu.

Haziq Aziz turut memuat naik video di Facebook miliknya dan membuat pengakuan bahawa di dalam video tersebut adalah dia bersama Dato' Seri Azmin Ali.


Namun, siapa sebenarnya Haziq Aziz ini? Ini pendedahan seorang rakan..



Semoga pihak yang benar diberikan kekuatan dan kemenangan dalam isu ini. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 120
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote boboiyot 25-6-2019 03:15 PM
thehakims1 replied at 13-6-2019 11:47 AM
10M!!!?? Banyak gile duit bayaran

Habis dulu kes anuar, papagomo dapat berapa? Masyukkkkk tau. Hati kena kering je. Tu 10M sikit tau....kes2 menteri ni bukan sikit2 duit mainannya....sedangkan yang bekas2 mp pun boleh so offer juta2 ni kan high profile mcm ni.

Lain-lain Komen

Quote munchkin 12-6-2019 03:41 PM
Selepas amk diterajui nik nazmi tak bergerak dan functional. Mmg nik nazmi tu lembab. Kat kawasan aku terbiar je org komplen tak diendahkan
Quote Kurex 12-6-2019 03:45 PM
Gay yg ada awek cuma utk cover sexuality semata. Hakikatnya tetap hadap punai jugak
Quote munchkin 12-6-2019 03:45 PM
Itulah pasal. Buat seks pastu suruh badan kerajaan lain siasat.

Dah tahu pemimpin tu tak boleh dipercayai ko main ngan dia. Tangan atur pun bodoh kasi skrip bodoh. Yg jatuh dalam honey trap ni pun bodoh.
Quote seri_mawr 12-6-2019 03:46 PM
dunia akhir zaman..kerana duit..pangkat dan kuasa...manusia hilang malu...hilang harga diri....
hilang segala2nya...

iman semacam sudah tiada dalam diri....

Quote zidane_ziege 12-6-2019 03:49 PM
Alamak..apa busskur buat dgn gay? Masuk ni dh 2 org..
Quote apedehal 12-6-2019 03:51 PM
apa ke bebal nya member si haziq ni...gambo heshe tgk avengers dgn anuwar xdak plak ko nak tmpal tu lembam.. parti sendiri mengunyit, parti sndiri yg start sebar, parti sendiri yg buat pengakuan..parti lain plak disuruh tuduh..setakat gambar dgn nancy najib, dlu sepol gambo dgn madey..ko xkecoh pulak
Quote apedehal 12-6-2019 03:55 PM
korg lembam sgt ke smpai xbleh baca permainan dalaman parti kunyit raykat ni.. kan ada 2 team..rumah tangga sendiri berantakan jiran plak yg nak disalahkan.
Quote Simunggu 12-6-2019 04:00 PM
akhir zaman semua nak mengelak....fitnah jadi betul..yg betul jadi tak betul...

dah ber gay dgn AA tu akun shj...

what goes around comes around
Quote lkick2113 12-6-2019 04:01 PM
Gambar haziq jadi ketua AMK santubong dan gambar tgk avengers tak dak pulak kan? Hahahahaha...aku dah agak misti ada mahacai yg akan back up dan cuba tegakkan kote yg mati pucuk
Quote SWORKS27 12-6-2019 04:01 PM
bodo la baca masalah parti PKR ni..parti ni memang dari dulu lagi bangang....parti anak beranak...skrg jadi parti jubo pulak..

ahhhh....bodow la PKR  
Quote dua_chzy 12-6-2019 04:06 PM
Soalan ngko salah bro. Of course Haziq tak ngaku gay. Sebab dia BISEX. Seropa Jemin.

Quote SWORKS27 12-6-2019 04:08 PM
spesis kunyit up memang boleh belasah je..kawin pun x de hal...kalau spesis bottom je stok jambu yg payah nak kawin
Quote laksmanabentan 12-6-2019 04:08 PM
apa lagi... Samsul Iskandar kena buat statement ler kenapa lantik mamat ni jadi SUK dia....
Quote badaksumbu 12-6-2019 04:13 PM
siapa haziq tak penting, yg penting siapa azmin. kalau takde 'azmin' dlm video tu takde la geng2 anti azmin bersuka ria sekarang ni. kelakar giler najib troll maikel jeksen makan popcorn tu

hahahahaha

Quote RatuDunia94 12-6-2019 04:26 PM
Muka heols muka bottom.. gay2 top suka nk pakok muka2 mcm ni.
Quote BateriKOng 12-6-2019 04:27 PM
kalau dah dasar jubo tu maka PKR lah tempatnyaaa..
Quote paz 12-6-2019 04:37 PM
Macam-macam orang gila politik and gila kuasa sanggup buat.
Quote AnBulisia 12-6-2019 04:38 PM
shamsul akin tu gay jugak  ke?
tetiba lantik haziq ni jadi pegawai dia
abis la...
semua org dalam PKR gay
Quote kakakau 12-6-2019 04:39 PM
kehkeh. menggeletis memasing.
what u give u get back kekdahnya.

kita makan popcorn jeh

Lihat semua komen(120)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123936s Gzip On
To Top