Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ain Afini, Terima Kasih Kerana Telah Melahirkan Anak Hebat Kita," -PU Abu

12-6-2019 12:57 PM|Oleh: Saiful| Komen: 84

Foto: IG PU Abu
Jumaat lepas, bekas isteri Pencetus Ummah (PU), Abu Sufyan selamat melahirkan seorang bayi lelaki.

Susalan itu, pendakwah kontroversi ini memuat naik gambar bayinya di Instagram, memaklumkan  Ain Afini Latiff, selamat melahirkan bayi mereka di Hospital Shah Alam pada jam 12.55 tengah hari.


Kapsyennya, "Ayah mohon maaf sebab telah banyak buat salah pada awak di saat awak dalam kandungan."

Baca lanjut.

Di ruangan komen, reaksi yang diterima ada yang positif dan negatif.

Maisih ramai lagi yang tak puas hati dengan PU Abu berikutan tindakannya sebelum ini.



Tak kurang juga yang mengucapkan tahniah dan berharap agar anak tersebut boleh mengubah perangai bapanya ke arah yang lebih baik.

"Selepas bayi lahir, tangan saya yang menyambutnya. Saya terharu dapat azan di telinganya," katanya kepada Mstar.

Apa pun tahniah diucapkan atas kurniaan anak dari Tuhan. Semoga membesar menjadi anak yang soleh. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 84
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Joy Revfa Dah Dirisik? Ramai 'Speku' Fahmy Reza Bakal Suaminya

Komen Terbaru

Quote ekmal_sorrow 21-6-2019 12:35 AM
Penunggang Ugama Kurang Iman
Pencetus Umma Kudakan Islam

singkatannya:?

Lain-lain Komen

Quote akies 12-6-2019 01:00 PM
Muntahh baca ayat si abu
Quote sarahmirza 12-6-2019 01:08 PM
Iyo la...
Yang penting ada isteri baru nak mencucuk selalu..
Takde la jenuh tunggu isteri habis pantang.



Quote Atata 12-6-2019 01:09 PM
Mcm shial je pic ni dgn bibir tebal ko eeeee mcm aku nak curah air panas

Screenshot_2019-06-12-13-08-09-579_com.android.chrome.png
Quote maya_mahsuri 12-6-2019 01:22 PM
Apa lah perasaan dia tengok muka anak tu. Tak rasa kesian ka. Kalau aku lah ain tu, jgn harap aku nak bg jumpa anak. Mampus lah hang situ.
Quote awanearisu 12-6-2019 01:28 PM
Tahniah dan selamat berpantang ain. Nafkah anak pastikan tuntut secukupnya.
Quote GigaMom 12-6-2019 01:30 PM
Rujuk
Kalau berani la
Quote soretos 12-6-2019 01:32 PM
harap2 ikhlas la yer tolong ex tuh bukan sebab nak kaver kesalahan yg dah dibuat sebelum nih..nak buat damage control la ni

Quote HannahMontana 12-6-2019 01:33 PM
Jantan xguna .
Quote crazybeach 12-6-2019 01:33 PM
ewww posing acah2 hot tapi kepam muka tak mandi

double ewww nak acah2 koreck hidung tapi tersasar ke tepi ewww double ewww
Quote adeqo 12-6-2019 01:44 PM
Ko ingat ni cite Curi-Curi Cinta nak ktrg maafkan heronyaa??


Euwwwwww! Aku mmg tak boleh dgan laki macam ni..
Quote meteorspeed 12-6-2019 01:44 PM
Si penunggang agama betul ls
Quote kucingitam 12-6-2019 01:49 PM
muka tak ensem takpe janji ayat power..tu la jadi pegangan si pu ni gamaknya
Quote keknaih 12-6-2019 01:50 PM
caption pun acah2 ja. tp takpalah asal kau tgk jgk anak kau dari tak peduli langsung
Quote putehkundor 12-6-2019 01:56 PM
sama sama, abang abu
Quote MissVixen 12-6-2019 01:59 PM
Muka macam babi hutan. Babi hutan pon lagi mulia dari kau la abu.
Quote ramaramu 12-6-2019 02:00 PM
meluat tgk dia ni
Quote putericahaya999 12-6-2019 02:01 PM
Berapa thread dah PU ni
Quote akuMNdia 12-6-2019 02:06 PM

dia ada ajak rujuk lps sah cerai kali ke-2 baru ni tapi ain afini xmo.

Quote didinfriends 12-6-2019 02:16 PM
Berapa banyak bebenang pasal loji taik ni yang nak di bukak? Sambung kat thread sedia ada takleh? Marah lebih2 kang touching lak tuan tanah ni.

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127560s Gzip On
To Top