Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Rela Hati Urus Saya Dan Anak,"- Ain Afini Latif Ucap Terima Kasih Pada PU Abu

12-6-2019 01:05 PM|Oleh: top5complete| Komen: 26

Ain Afini Latif mengucapkan terima kasih kepada Pencetus Ummah (PU) Abu kerana dengan rela hati mengurus dirinya dan anak lelaki mereka di hospital. 

Ain selamat melahirkan bayi lelaki di sebuah hospital kerajaan di Shah Alam dan memuat naik sebuah posting di akaun instagram. 


Ain memuat naik gambar bayinya dengan kasyen yang menyayat hati:-

"Alhamdulillah, selamat datang khalifah kecil umi ayah @puabu.official . Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh, penyejuk mata dan menjadi manusia yang memberi manfaat.

"Hiduplah dengan berkasih sayang. Sayangi diri, maafkan dan hargai diri sendiri. Secara tak langsung mudah jiwa ini memaafkan orang sekeliling, hidup terlalu singkat untuk mencipta tembok kebencian.

"Pilihlah pilihan yang menenangkan hati dan mendekatkan diri dengan redha Allah. Terima kasih family, ayah @puabu.official tolong uruskan makcik ni," tulisnya di instagram


PU Abu juga turut berterima kasih kepada Ain Afini kerana melahirkan anak mereka, dengan memuat naik foto mendukung bayi lelakinya di instagram.

"Ayah mohon maaf sebab telah banyak buat salah pada awak di saat awak dalam kandungan. Jaga hati ummi elok-elok sebab banyak pengorbanan ummi sepanjang awak ada dalam perut ummi.

"@ainafini_ terima kasih kerana telah melahirkan anak hebat ini.Moga dia mewarisi kesabaran dan kekuatan awak sepanjang kandungkan dia." 

PU Abu menimbulkan kontroversi beberapa bulan lepas kerana menceraikan isterinya Ain demi untuk bersama wanita janda beranak satu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Ain Afini, Terima Kasih Kerana Telah Melahirkan Anak Hebat Kita," -PU Abu

Komen Terbaru

Quote Cyempaka 15-6-2019 11:01 PM
Muka abu ni menyakitkan hati. Mohon pakai purdah

Lain-lain Komen

Quote sarahmirza 12-6-2019 01:17 PM
Takde gambar bertiga...
Makcik pakcik bawang percaya maknanya rumahtangga tak bahagia...

Quote HannahMontana 12-6-2019 01:35 PM
Kenangan mengotey bersama agaknya yg membuatkan setiap perempuan jadi bodoh boleh berbaik2 dengan jantan xguna.

Rabak habis badan ko meneran anak jantan xguna . Mungkin dia xrasa apa2.
Quote merrissa 12-6-2019 01:38 PM
meyampah aku dgn org acah2 alim ni....bluek
Quote chinta89 12-6-2019 02:56 PM
udah2 la ain nk tunjuk awak masih hrp kan abus. move on!
Quote akies 12-6-2019 03:03 PM
kesian pada anaknya.
Please la stop panggil abu tu as pu.
Tak layak ok
Quote girlfridayz 12-6-2019 03:18 PM
damage control bluekk.
Quote keds 12-6-2019 03:23 PM
Semoga baby ni jadi anak yang baik...
Quote ainashiqa 12-6-2019 03:27 PM
Semoga baby ni x ikut perangai ayah dia
Quote Ivysaur 12-6-2019 08:44 PM
Tahniah semoga menjadi anak yang soleh
Quote nipskacang 12-6-2019 09:52 PM
Sorry sampah nya caption ain tu, mmg kene tunjuk baik redha pasrah ke demi sebuah like? Jijis.  Klau aku x rela aku bersua muka dgn pukibu tu.  
Quote armin 12-6-2019 10:31 PM
Damage control? Pic yg menonggeng bontot tu hodoh betul
Quote Orix 12-6-2019 11:23 PM
Bak kata porumer atas. Damage control. Bluekkk
Quote Queenmastani 13-6-2019 01:41 AM
Ape masalah mental si abu ni bergambo mesti buat love mcm tu.. huduh ko tahu tk???  Dgn muka ko tak siap tu ..
Quote tipah 13-6-2019 10:30 AM
Boleh tak jangan panggil dia PU ?
Quote cik_nit 13-6-2019 12:25 PM
Purak2 je mamat abu ni. Nyampah
Quote amon_79 13-6-2019 12:43 PM
korang tulis  mcm ni @puabu.official  sekali imbas iols baca td ingat @puaka.official
Quote Skyz9183 13-6-2019 12:53 PM
iolls ade dm PUnai ni ckp smoga baby ni x jd sampah mcm ayah nye n jauhkan bby ni dari his slutty mak tiri..x lma pastu PUnai reply 'done ss' perlukah iolls bsedia utk disaman?
Quote tikusmontok 13-6-2019 02:32 PM
sarahmirza replied at 12-6-2019 01:17 PM
Takde gambar bertiga...
Makcik pakcik bawang percaya maknanya rumahtangga tak bahagia...

geli tgk dia ni..puiiii harkkktuihhh
Quote disneyrecess 14-6-2019 01:23 AM
Meols sampai ke rini xleh tgk muka heols.. muka nak mencapub nak memaki.. aku benci aku benci aku benci kekdahnya

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131835s Gzip On
To Top