Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gambar Seksi Reen Rahim Jadi Modal Bualan Lucah

12-6-2019 12:17 PM|Oleh: Saiful| Komen: 30

Foto: IG
Dulu pun dah ramai yang bising bila tengok Reen Rahim terlampau seksi.

Semua pakaiannya makin menjadi-jadi kata mereka. Dulu sebelum glamour elok je, sekarang bila dah dikenali mula buat perangai.

Macam baru-baru ini gambarnya bercuti menjadi perhatian ramai.


Mana tidaknya ambil gambar dengan cara mengghairahkan.

Berderetlah komen-komen lucah dalam tu. Masing-masing dengan imaginasi liar. Aduhai!

Tak kurang juga yang cuba nak menasihati tapi macam biasalah bukan Reen peduli.



Ruangan komen pun dah ditutup, mungkin semak dengan tarbiah netizen agaknya.

Apa pun Reen tetap meletup! Muka cantik, body lawa. Mestilah kena tayang kan? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 30
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Ain Afini, Terima Kasih Kerana Telah Melahirkan Anak Hebat Kita," -PU Abu

Komen Terbaru

Quote supermum 17-6-2019 11:20 AM
Dia ni cantik. Berlakon pun best especially watak sengal mcm Pujaan Hati Kanda tu

Lain-lain Komen

Quote jom_blo 12-6-2019 12:22 PM
Suka tgk dia berlakon pujaan hati kanda
Quote skinskin 12-6-2019 12:23 PM
Alah alah alah..benda cmni pon ko nk stim..lain la kalo dia bogel ke
Quote Themilo 12-6-2019 12:23 PM
putihnya kelopak pelipat ketiak sheols..
Quote Victorioussss 12-6-2019 12:27 PM
Erm dap   
Quote kakakau 12-6-2019 12:31 PM
alah alah nasi lomak 50sen pun nak ghairah ke??
dasar meleis betul
Quote kiah_mai_pulak 12-6-2019 12:34 PM
Themilo replied at 12-6-2019 12:23 PM
putihnya kelopak pelipat ketiak sheols..

Geng2 ainul aishah gak dia ni
Quote kiah_mai_pulak 12-6-2019 12:35 PM
kakakau replied at 12-6-2019 12:31 PM
alah alah nasi lomak 50sen pun nak ghairah ke??
dasar meleis betul

Kbykan netizen ni lebih kpd sarcasms je
Quote Themilo 12-6-2019 12:36 PM
kiah_mai_pulak replied at 12-6-2019 04:34 AM
Geng2 ainul aishah gak dia ni

selisih.. ainul aishah tu berkerak ya amat sisthur.. meols pernah nampak sheols di zouk dulu-kala..
Quote putehkundor 12-6-2019 12:43 PM
tak kan nak pakai baju kurung raya nak bersidai sidai kat pantai tu sis
Quote CiliPadiSedap 12-6-2019 12:51 PM
Themilo replied at 12-6-2019 12:36 PM
selisih.. ainul aishah tu berkerak ya amat sisthur.. meols pernah nampak sheols di zouk dulu-kala. ...

daripada pergi zouk baik pergi sogo, hari2 ada sales

-done tarbiah-
-#sistavokuruKenaRoadBlockZouk-
-#SistaDodolGemukXdapatDuitRaya-
Quote sharlenetexas 12-6-2019 01:00 PM
putehkundor replied at 12-6-2019 12:43 PM
tak kan nak pakai baju kurung raya nak bersidai sidai kat pantai tu sis

Kalau pakai macam cikki vietcong pegi cannes mungkin layak dihencap
Quote sharlenetexas 12-6-2019 01:01 PM
Themilo replied at 12-6-2019 12:23 PM
putihnya kelopak pelipat ketiak sheols..

Nak lawan ketiak kakpam hanis ke?
Quote tagas 12-6-2019 01:05 PM
org nak blanje

layan jelar wat modal
Quote ramaramu 12-6-2019 01:21 PM
kat mana yg seksinya.. normal la ni duduk beach dik
Quote putehkundor 12-6-2019 02:10 PM
sharlenetexas replied at 12-6-2019 01:00 PM
Kalau pakai macam cikki vietcong pegi cannes mungkin layak dihencap

filem2 80an dulu ramai ja retis pakai bikini dlm filem....sofea jane, julia rais, mama norlia, ziela jalil, raja norbaizura...ramai lagi... skrg ja pakai baju tali halus sikit jah menggelabah
Quote xtahumenahu 12-6-2019 02:18 PM
Ermmm...x seksi ponnnn
Quote chinta89 12-6-2019 02:57 PM
mcm ni pun dikira sexy ke? ak rse biasa je. kalau pakai bikini kaler putih tu boleh la korang nk bising
Quote Didi_dido 12-6-2019 02:58 PM
Biasa jerrr
Quote NazRysha 12-6-2019 03:01 PM
dia ni dulu itam legam kan

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070719s Gzip On
To Top